Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през юни

• 53 221
  • 1 721
  •   1
Отговори
# 105
Нямаш. Всеки луд с номера си. Няма да се възприеме. Не си товари душата с чужди грехове само.

# 106
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Мъчно ми е.... Много ми се иска, да поговоря с нея и ако мога да й помогна, ако не се усеща, да го направи.... Имам ли право?!?!?

.

Последна редакция: чт, 04 юни 2020, 13:38 от Sunshine-rainbow-lollipop

# 107
  • BG
Няма смисъл. Не се товари излишно. Оня отгоре си знае работата. При мен имаше още : " Аз този Андрей, тъй да съм го намразила ! " - / за внука си  със синдром на Даун/. Две седмици след това получи серия от микроинсулти и си замина от този свят. Тя не е за разправяне ...

# 108
  • София
Оплаквам се, че от няколко дни съм с високо кръвно. Жестоко главоболие, което не се повлиява от нищо. Записах си час за кардиолог, но не ми се ходи.

# 109
Оплаквам се, че от няколко дни съм с високо кръвно. Жестоко главоболие, което не се повлиява от нищо. Записах си час за кардиолог, но не ми се ходи.
А за кръвното нещо пиеш ли.И колко е високо.

# 110
  • софия

Дари, мислех си за теб 💞, ма кат видях, че си писала, се успокоих! Ай дано днес да е по спокойно!!!
Весииии Hug Добре съм,  просто тия два дни ми беше доста натоварено в офиса, та влизах съвсем за бързо във форума. Днес и утре съм почивка и ей го на таман ставам. Проспах дообяда Grinning

# 111
  • тук и там
И в другата тема се оплаках,ама нищо..
Малкото тръгва на училище,неговата група ще ходи само веднъж седмично -в четвъртък.Прочетох инструкциите,ще носят обяд от къщи и т.н. ММ днес остави детето в училище..След малко ми звъни директора да пита какво да го правел това дете?Не можем да се разберем половин час.. Накрая се оказа че са на училище от  следващия четвъртък,а не от този.....Ужас!Бива ли да съм такава шматка?!От себе си се оплаквам..

# 112
  • София
Нищо не пия, досега не съм имала проблеми, 140/100 ми е.

# 113
Долната граница е доста висока. Колкото и да не ти се иска трябва да идеш на лекар.

# 114
Кръвното не е шега работа. Отивай Блонди,ние ще стискаме палци да няма проблеми и с някой и друг хап да се стабилизира! 🤗
Дриймче,сродна моя душа,не можем да помогнем на цял свят. 🤗 Те ще се оправят.
Кайсийке,на теб сигурно не ти е смешно,ама... 🤣
Забравих да се оплача,че ме боли врата. Снощи като тръгнах да лягам усетих в ляво болки,викам си ще мине до утре,ама не. Като робокоп съм.

Последна редакция: чт, 04 юни 2020, 12:26 от Anyyyone

# 115
  • София
Записах час утре сутринта в трета градска, ще отида, ама нямам желание🤣🤣🤣

# 116
Пералнята се скапа.
 И се ядосах на моя мъж, защото я товари все едно е бетонобъркачка. Братче, може ли целия си кош с пране да навреш и да очакваш да се върти нормално?? Сега брат му ще я оправя... Оф, аман!!!!

# 117
Записах час утре сутринта в трета градска, ще отида, ама нямам желание🤣🤣🤣
Да се разпиша и аз най-накрая в юнската тема.
Блондорка, задължително отиваш на преглед! От 2-3 месеца се побърках с това кръвно и пулс. Аз си знам, че всичко стана вследствие на  притеснения и стрес. Беше и продължава понякога да ме е страх да си премеря кръвното, но се опитвам да го преодолея. Пия си хапчетата. Дано да се нормализират показателите.

# 118
След вчерашната опустошителна емоционално ревизия днес съм тъй

Последна редакция: чт, 04 юни 2020, 14:18 от sigma

# 119
Долната граница е доста висока. Колкото и да не ти се иска трябва да идеш на лекар.
Вчера и моето беше такова, а по принцип съм с 90/70. Имах чувството, че ще ми се пръсне черепа.
Почерпиха ме хапче, мина. Сега се надявам, да е било нещо инцидентно, но ще купя апарат да го следя.

Общи условия

Активация на акаунт