Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през юни

• 54 374
  • 1 721
  •   1
Отговори
# 1 620
  • софия
Kaйсийке,стискам палци всичко да бъде наред Hug Чета, че сте обсъждали короната вчера-аз няма да се обаждам,че знаете каква съм паника на тая тема. Само понеже някой питаше за карантината за идващи от Англия-моя приятешка наскоро се завърба оттам, задължителна 14 дневна карантина изкара,проверявали са я 4-5 пъти на място на адреса дали е там.
Аз сега се търкалям към мола. Адска жега ми е,особено в транспорта,не се сварих,ами направо се преварих. Нямам търпение да ида в мола на хладничко. Спокоен ден, момичета Flowers Hibiscus

# 1 621
Хм, нещо много зачестиха подобни "грешки". https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/Ot-zavedenieto-v-Carevo … _KiCggy723uhBqAjw За оплакване е, при това голямо. Че има гаден вирус, има. Но явно някои видяха зпатна мина в него и си я разработват старателно. И все повече гладници притичват с чинийка и виличка, да получат и те парче от тортата. А всичко това - и вирусът, и лапането на гладниците, е ясно за чия сметка ще бъде.

# 1 622
И на мен ми намирисва, Уиш.
Днес чудна разходка в Копривщица, е, като изключим малкия дзвер. Не ми се тръгваше. Черпя с гледка.

# 1 623
Красота Heart EyesHug
А, нашата госпожица имаше сопол.... От нищото дойде и пак така изчезна... Thinking дали е от жегата или почват крайните зъбета Thinking

# 1 624
Дрийм, на колко е малката?

# 1 625
На 2 и 3 месеца Stuck Out Tongue Winking Eye
Опипах веднъж, щеше да ми отяде пръста... Отгоре, в дясно назад, има кърфица... Надявам се, да е това Thinking

# 1 626
Мойто диване не дава му бъркам изобщо в устата, мисля, че останаха последните 4 кътника, ама знае ли човек. Той зъбите ги изкара много лесно, и колики не е имал, абе бебе мечта. Но усещам, че ще ми се върне скоро 😄

# 1 627
Пубертета като дойде , и стягаш колана Wink
И аз не бъркам в устата на моето. Най- много да остана без пръст Wink

# 1 628
Мойто диване не дава му бъркам изобщо в устата, мисля, че останаха последните 4 кътника, ама знае ли човек. Той зъбите ги изкара много лесно, и колики не е имал, абе бебе мечта. Но усещам, че ще ми се върне скоро 😄

Спокойно, не е задължително. И моят син беше като твоето дете, сега е на 19, ами от спокойно, внимателно дете се превърна в разумен, уравновесен, амбициозен млад човек. Не ми е създал един проблем за всичките си 19 години. Направо се чувствам целуната от съдбата в това отношение, особено като се знам аз каква бях навремето.

# 1 629
Добрутро! Болна е малечка  TriumphWorried

# 1 630
  • София
Добрутро! Болна е малечка  TriumphWorried
Какво и е?

# 1 631
Сопол с температура... Утре ще каже педката 😒

# 1 632
  • София
Бързо оздравяване!

# 1 633
  • софия
Добро утро,момичета. Аз снощи не успях да заспя до 2:30, та сега проспах дообяда. Сега хапвам черешки и пия кафе на терасата.
Дрийми, дано бързо оздравее мънечката.

# 1 634
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Сопол с температура... Утре ще каже педката 😒
И моя синковец се разсополиви  Sad

Общи условия

Активация на акаунт