Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (99) - юни 2020

• 103 335
  • 1 873
  •   1
Отговори
# 1 560
Чета правилата на Йегермастер - нещо бъркате, това за суичъра и раницата е като за онези сокчета, за които събирахте миналия месец - без покупка.
Сега, да не почнете да си поствате линковете тук - това е против правилата на форума и ще бъде докладвано Simple Smile

Пак е с покупка.
Купуваш и регистрираш покупката.
След регистрацията получаваш “уникален линк”.
Този линк се споделя във Вайбър, Фейсбук, т.н. и трябва 5/10/20 човека да се регистрират чрез твоя линк. Тяхната регистрация отново става с покупка, за да ги отчете.

# 1 561
Толкова объркано са написали правилата,че дори и да беше евтина покупка,пак щях да се замисля дали да участвам.

# 1 562
Чета правилата на Йегермастер - нещо бъркате, това за суичъра и раницата е като за онези сокчета, за които събирахте миналия месец - без покупка.
Сега, да не почнете да си поствате линковете тук - това е против правилата на форума и ще бъде докладвано Simple Smile

Пак е с покупка.
Купуваш и регистрираш покупката.
След регистрацията получаваш “уникален линк”.
Този линк се споделя във Вайбър, Фейсбук, т.н. и трябва 5/10/20 човека да се регистрират чрез твоя линк. Тяхната регистрация отново става с покупка, за да ги отчете.
Трябва да купиш 10 бутилки по 17лв стават 170лв за един суитшър.😂

# 1 563
Хм, струва ми се, че няма да има много хора, спечелили раници и суичъри...
Впрочем, трябва да си оправят формата за регистрация - след като няма поле за снимка на касова бележка,  някой може да отиде в магазина, да си запише кодовете на колкото иска шишета и да регистрира себе си и приятелите си.

# 1 564
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Хм, струва ми се, че няма да има много хора, спечелили раници и суичъри...
Впрочем, трябва да си оправят формата за регистрация - след като няма поле за снимка на касова бележка,  някой може да отиде в магазина, да си запише кодовете на колкото иска шишета и да регистрира себе си и приятелите си.

И всички тези разправии за един суичър......Не , благодаря....

# 1 565
Да продължа да мрънкам, че Кауфланд все още не обявяват печеливши.... То след седмица колко ли ще се чака като теглят големите награди

# 1 566
  • при късмета
Няма да участвам и аз. По-глупави правила до сега не бях виждала.

# 1 567
  • София
След дългата суша от към награди (не че се включвам много, защото са все неща, които почти не ползвам) съвсем случайно се уредих с топка от Милка. Доволна съм, защото и без това децата ритат здраво.

# 1 568
За Кърджали
Солети 'Хрус-Хрус'
🚲✈️🚗🏎🛵
Обиколката на "Хрус-Хрус" в страната продължава.
Тази събота, 27 юни, ще бъдем в Кърджали.
Приготвили сме много вкусни награди за колелото на късмета. Ще те очакваме на входа на градския парк между ⌚️ 11.00 и 17.00 часа. Ела и опитай новите вкусове от любимите солети

# 1 569
Аз реших да се избъзикам с играта,за да мога да разбера правилата.Първа стъпка е име,код от бутилката/тубата ли е,не знам, и имейл.След това те връщат имейл с линк за потвърждение(при мен беше в спама).Като потвърдиш линка,иска цели 6 неща.1.Тел.номер.2.Снимка на КБ.3.Снимка на шишето.4.Много лични данни.5.Номер на КБ.И на 6-тото се отказах да проучвам.Който все пак реши да участва-късмет.Но аз за 170 лв ще се облека за сезона😀.

# 1 570
  • София
Вчера, пазарувайки, метнах в количката и 2 кутии с някакви бисквити на Милка, на които цената на рафта беше обявена като 3,29. Когато реших да регистрирам бележката какво да видя - маркирали са ми ги по 2,89. Сега, като клиент имам право да отида и да поискам да ми ги продадат на цената, която е обявена на стелажа! Но вероятно ще ми е много трудно да обясня на шокирания персонал защо искам да ми ги продадат на по-високата цена, след като явно са в промоция.
Изненадах дори себе си, на какви неща може да се ядосам  Joy

# 1 571
  • Бургас
Днес реших да плащам с картата на зайците! Пробвах на две места, и на двете отказ. Уж я активираха! Сега ще се занимавам с тях!

# 1 572
  • Сливен
Днес реших да плащам с картата на зайците! Пробвах на две места, и на двете отказ. Уж я активираха! Сега ще се занимавам с тях!
Миналата седмица пазарувах от Техномаркет с нея-никакъв проблем. Simple Smile

# 1 573
В сайта пише ли, че е активирана? На моята вече показва, че и сумата е внесена. Мислех да си купя нещо онлайн.

# 1 574
  • Сливен
В сайта пише ли, че е активирана? На моята вече показва, че и сумата е внесена. Мислех да си купя нещо онлайн.

Ето разяснения,къде е активна и какви пари имате в нея.
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт