Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (99) - юни 2020

• 103 308
  • 1 873
  •   1
Отговори
# 1 680
  • при късмета
Е, в Емаг на всичко са сложили някаква отстъпка - сега попрегледах. Ще излезе, че нищо не може да се поръча, ако ваучерът не може да се ползва за продукти с намаление....
Ваучерите могат да се използват чак до началото на септември, все ще има период без промоции. Или пък ще позволят ваучерите от кола да се използват с други или за стоки с намаление. Нали, ако не могат да се използват толкова хиляди ваучера, ще вдигнат във въздуха и двете фирми

# 1 681
Защо,ЧревоУгодник?

# 1 682
..при използване на ваучерите единствено за продукти, предлагани от eMAG, но не и от марткеплейс търговци на Платформата.

# 1 683
Туко що въведох 2 капачки от колата (дето онзи ден не ми даде да ги регистрирам).
И двете печелят ваучери Heart

Скрит текст:

# 1 684
..при използване на ваучерите единствено за продукти, предлагани от eMAG, но не и от марткеплейс търговци на Платформата.
Разбрах вече🥺.Знам за това,но не обърнах внимание,че продукта е на друга фирма.

# 1 685
Туко що въведох 2 капачки от колата (дето онзи ден не ми даде да ги регистрирам).
И двете печелят ваучери Heart

Скрит текст:
Пробвай да въведеш двата кода в количката. Пише, че не може, но знае ли човек.

Сутринта доставката беше платена, но сега гледам, че на всичко предлагано от eMAG доставката е безплатна. Който има ваучер, може да се възползва.

# 1 686
Здравейте!
И Аз като по чудо спечелих Ваучер Емаг. С тези на Тефал с десетки регистирани кодове, едва 1 ваучер спечелих Simple Smile
Кодовете им не могат да се комбинират , само по 1 позволява, преди време бях ги питала..

# 1 687
Кампания на Метро и Мастеркард за награди - почивки и пакети за резервация на платформата Преоткрий България: https://promo.preotkriibulgaria.bg/game/

# 1 688
Марги,картите са като обикновените.Предполагам,че при плащане накрая трябва да имаш избор "плащане в брой" или "онлайн".Избираш онлайн и процедурата като с друга карта.Най-вероятно дългият код,валидност и трите цифри отзад.

# 1 689
  • Пловдив
Юпии и аз в клуба с ваучери за Емаг. Третата капачка ми беше късметлийска.

# 1 690
Извадих всички капачки от тубата да ги пробвам -,грешен код 🙄.може са пробвам с още 1 -2 фанти ако намеря ,но преди не ми пусна ваучер и не се надявам много .

# 1 691
Завърших си поръчката.Един моп и една туба препарат за съдове.

# 1 692
И аз току що спечелих ваучер за Емаг, от нова капачка.

# 1 693
И аз спечелих ваучер за Емаг от седмата регистрирана капачка Joy
Оползотворих го в електрическа четка за зъби с доплащане. Много съм щастлива Simple Smile)

# 1 694
  • оттам, откъдето започва България
Току-що спечелих футболна топка от Мilka.
Моля спечелилите да споделят дали веднага са се обадили на посочения телефон. Питам, защото вече е късно и не ми се звъни по това време.

Общи условия

Активация на акаунт