Звездни компромати - Юни'20

• 261 664
  • 2 777
  •   1
Отговори
# 2 715
Скрит текст:
Толева като скелет.
[/spoiler]
Това е много, много притеснителна снимка и не бих се гаврила с вида ѝ. По-скоро има нужда от помощ.

# 2 716
Скоро ще се закръгли,не се тревожете

# 2 717
Скрит текст:
Толева като скелет.
[/spoiler]
Това е много, много притеснителна снимка и не бих се гаврила с вида ѝ. По-скоро има нужда от помощ.
Тя нали е бременна с второ?!

# 2 718
  • София
Е, тя си се харесва така, мъжът и също я харесва.
Снимката в публичното пространство означава, че и ние трябва да я харесваме.... Значи драма няма.

# 2 719
  • Rock & Roll feeling ...
Киану и режисьора на Джон Уик...
Скрит текст:

"Режисьорът на филма "Джон Уик" - Чад Стахелски, настоя американската киноакадемия да основе "Оскар" за отличаване на майсторството и на каскадьорите във филмовата индустрия."   

Прав е, дано успее.

Толева има доста едър кокъл, да е слаба й стои ужасно. Дано се очовечи и не е плод на психически проблем.

# 2 720
Режисьорът е мноого готин🥰! Нещо в излъчването ми напомня Ерос Рамацоти.
Толева има сериозен проблем, дано се пребори, а новият мъж на жабка е с много селска мутра за мен.

# 2 721
Режисьорът на Джон Уик е бил дубльор на Киану в Матрицата - https://www.vulture.com/2019/02/neo-stunt-double-on-how-the-matr … tion-forever.html

# 2 722
  • София
Hands PunchHands Punch
........, а новият мъж на жабка е с много селска мутра за мен.
Лошото е, че учи детето да го нарича татко/видно е от постовете/ и това за мен е доста притеснително.....ScreamHands Punch Някак си ми е жал за Благой. Никой баща не заслужава това.

# 2 723
Баща е този, който отглежда един човек  и го прави такъв.
Мъже които си следват нагона и не поставят за приоритет жена си и детето си, абсолютно заслужават децата им да наричат "татко" други.
А тия други дали наистина обичат безкористно и се справят добре е отделен въпрос.

# 2 724
В отношенията между двама души не трябва да се бъркат трети лица. На кого детето ще вика "тати" си е негов избор и не трябва да бъде подучвано. Независимо кой какво заслужава и според кого.

# 2 725
  • Варна
....... а новият мъж на жабка е с много селска мутра за мен.
А тя баш кат ромка.

# 2 726
Благой изобщо присъства ли в живота на детето? Пуска наляво-надясно снимки със Златка, с наргилета, с криви анцузи, но май не съм попадала на снимка с детето му от рускинята след като се разделиха.

# 2 727
Ето го влога на Зейнеб, Кактус: https://www.youtube.com/channel/UCwj6_cV7dmZcxj0stW7K6yg

Толева е подбрала ужасен бански за тялото си. Има дълги крака и този изрязан бански допълнително удължава краката и се получава ужасно. Те сестрите са си слабички, може би такава им е натурата, едва ли гладуват.

# 2 728
В отношенията между двама души не трябва да се бъркат трети лица. На кого детето ще вика "тати" си е негов избор и не трябва да бъде подучвано. Независимо кой какво заслужава и според кого.
Съгласна съм. Но  третите лица се набъркват още в момента на изневяра.
И с това, че не трябва да бъде подучвано и да рефлектира в него отношенията на родителите съм съгласна, но последното е неизбежно.
Всяко дете, особено малко и подрастващо се нуждае от здраво семейство. И може да е неправилно, но презирам мъже, които с лесна ръка съсипват възможността да дадат това на децата си.

Благодаря!
В канала ли е гостуването й в "На кафе", което се обсъжда в темата?

# 2 729
Благой има толкова много деца, че сигурно не се впечатлява кой знае колко. А и там ми се струва, че са скъсали всякакви отношения и не си вижда детето. Цялото семейство на Есмер, които са доста влиятелни, май са му дали някакво вето, и тя може наистина да иска да дистанцира изцяло детето от биологичния му баща.

Общи условия

Активация на акаунт