Звездни компромати - Юни'20

• 261 695
  • 2 777
  •   1
Отговори
# 2 700
  • София
Хехх. Тази снимка ми попадна в  статийка в Бг сайт, във връзка с фотошоп правилата . Доста неуместни резултати. Нашите ВИП "майсторици" до съвършенство са ги овладели . Къде се получава, къде не.....

# 2 701
Нали иска второ бебе, Зейнеб

# 2 702
  • София
Смеете се на Гала и нейното "На кафе", но те си имат своята твърда аудитория и много домакини ще страдат, ако предаването падне от ефир.

Какво стана с "Море от любов" и с "Имаш поща"?

Колко народ си ги искаше, ама ги махнаха от ефира...

# 2 703
  • Пловдив
Киану и режисьора на "Джон Уик"...
Скрит текст:

Ето ги Зейнеб и Станкулова...на море били.
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 30 юни 2020, 18:15 от mystic woman

# 2 704
На Станкулова позата е един път....

# 2 705
Никой няма да страда, ако предаването падне от ефир, защото в ютюб има неща, които са в пъти по-големи продукции за разпускане от тази сбирщина На Кафе. Нито имат интересни гости, нито Гала умее да задава интересни въпроси, всички здравословни и разкрасителни теми отдавна са изчерпани. Опитаха се да вкарат някакви игри като изкопират модела на Мармалад, но и това не им се получи. Че един лигав Мармалад е в пъти по-приятен и свеж от умрялото На Кафе и една Радост е много по-приятна като водеща. Също така изчерпани са и маминото синче Сашко и ръбът Деси. Ако забелязвате и двете предавания запълват времето си с неща от Интернет, т.е. те нямат собствени идеи. Което идва да покаже, че тези предавания са дълбоко в миналото и ненужни. Женско списание по телевизията е модел, който може да работи през 70-те, 80-те и 90-те години, но днес вече всеки си избира какво точно му се гледа или слуша и си го пуска.

# 2 706
Моля, моля. Гала според мен се готви да измести Миричка от новото ѝ амплоа.

# 2 707
И режисьорът не е за изхвърляне.... Innocent
Зейнеб и Никол ми харесват на снимката. От години обикалят заедно, стабилно приятелство.

# 2 708
  • София
Аз си признавам, че харесвах "Море от любов" и "Имаш поща".

А какво стана с Пейо с колелото? Simple Smile

# 2 709
Пейо има една заспала музикална рубрика в Преди обед. Също така рекламира една онлайн лотария. Изявяваше се и като музикант в разни пиано барове...

# 2 710
Собствени пиано барове...

# 2 711
А, не знаех, че е собственик. Ами защо се излага тогава да прави реклами на онлайн игрички?

# 2 712
  • Rock & Roll feeling ...
Харесвах "Море от любов", но една, две години преди да го спрат  вече се беше изчерпало.
Никога не съм гледала "Имаш поща". 
"На кафе" често бучи като фон, но и започнах да се заслушвам и заглеждам. Понякога им се получава, но само понякога. Има нужда  в  ефира от свежа , можеща смяна. Но на бас, че години наред ще уважават Гала затова, че е била толкова време на ефир, а реално колко е било покритието й и моженето й, няма да има значение.

Къде я гледате Зейнеб ? Може ли линк, че в ютуб нещо не намирам.

# 2 713
  • София
Толева като скелет.

# 2 714
https://www.instagram.com/p/CApvM8HJ2mF/?utm_source=ig_web_copy_link Бившата жена на Благой с новия си мъж, много по добре изглеждат като двойка
https://www.instagram.com/p/B-9rb_0H116/?utm_source=ig_web_copy_link новият мъж със сина на Благо и Есмер

Общи условия

Активация на акаунт