Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 19 / Юни 2020

• 263 332
  • 4 227
  •   1
Отговори
# 3 735
Майко мила.. какво е видяла, та така гледа Flushed ??

# 3 736
Поглед на психопат сериен убиец. JoyJoy
Напомня ми клоуна от ТО 🤣

# 3 737
Поглед-един път,но ще омаже книгата с чоколад,трохи наръсила Joy
И как така "хваната е крачка",има предвид -хваната в крачка,демек -чакай да се съблека,да взема някаква си книга,да се завия с юргана и да плющя чоколад,а ти ме снимай.
Жива да не бяха..."кастрирана креативност".
Едит: разглеждайки профила и' видях и по,по..мис мокра фланелка..
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 28 юни 2020, 17:19 от BaklavaTa

# 3 738
Бррр...душата ми изпадна в смут.
Едно, че имам фобия към стъпала, друго че си представям този шоколад как се топи и остава петна по страниците.
Ами и най-добрият човек на планетата да си, няма как да не се присмееш на тази снимка. Нелепо е, нередно е, просто...потрес отвсякъде.

# 3 739
Каква грозна снимка - книга омазана с шоколад... Гергана няма да я коментирам, с което й правя голяма услуга.

# 3 740
Трохите шоколад върху книгата ме потрисат!!! Представям си какво е по чаршафите...Това да не е скрита реклама на Савекс? Sweat Smile Иначе прилични тоалетчета е спретнала в сторитата.
Скрит текст:

# 3 741

Поглед тип "тебе гледа, мене вижда".
Защооооо...
Нях
А след шикалад, надявам се и ла-ка-лут!
😂
За тоалетите, гледам, пак е свила на кака си чантичката Мис Диор... 🤣

# 3 742
Питах Герито,защо имитира Капитонова(така ли беше Joy) и тя ме блокира JoyJoyJoy.

# 3 743
Признай си, че това ти е била целта, за да се спасиш от "щастието" да ѝ гледаш кринджи снимките 🤣🤣🤣

# 3 744
Еее Полина как така не е поръчала тортата за рождения ден на Макси от най- био, еко,веган, без лактоза приятелката си Савинаджелато. В потрес съм 😁😁😁, до вчера си пи кафето с нея по полянки и и яде от манджите без да протестира пък сега

# 3 745
Хаххаха,не дори ми е тъжно !Изпаднах в депресия,плача от  час.Нямам вече муза -от която да черпя модни идеи.Как ще живея от сега JoyJoyJoy?
Видяло се е :Ще си правя фалшив профил ,заради нея!Що за жестокост така да си блокираш фен,макар и не на 10 Close ?!
Идеи за стабилни антидепресанти,имате ли ?

# 3 746
  • Варна
По повод Ели и брака оставям това тук.

# 3 747
Преди се коментираше в темата, че Елица не искала брак, затова го написах така. Отговорът ѝ на коментара под снимката мисля, че ясно показва, че има желание.

# 3 748
Гергана е абсолютен пример за поговорката, че дъното няма дъно. Все си мисля, че няма накъде повече да се изложи, да стане за смях, че даже и за рев... ама ей, на! Непонятно е за мен колко трябва да си ограничен, за да имаш възможността да работиш с брандове, да рекламираш по един наистина необикновен начин, а ти всеки път да постваш простотия след простотия... 😳

# 3 749
Не мога да знам как се държи мама Бирч извън присъствието на Ели, дали наистина е усмихната и мила само за пред хората (както казват някои хора за чужденците), но на мен ми е симпатична. Мисля, че Ели има нужда от такава фигура (майчина) в живота си. Изглежда ми добра жена, излъчването й не ми говори на лицемерие.

Имах връзка с момче, чиято майка все се правеше на много готина, мила, свежа (беше го родила на 20) и все приятелят ми я мъкнеше с нас...плаж, кафе, разходка, почивка. С две думи пълен ужас. Та тази майка беше от типа, които не могат да готвят, но го правят постоянно. Дават акъл за това и онова без да го имат. Свети на синовете си нон стоп, те я боготворят. А тя реално си гледа живота, като е оставила всичко, което не иска да прави, да правят те. И честно да ви кажа предпочитам една мила мама Бирч пред усойница, която се прави на мила, добра и над нещата.

Общи условия

Активация на акаунт