Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 19 / Юни 2020

• 263 139
  • 4 227
  •   1
Отговори
# 4 065
Има си име, ама го забравих. Помня, че галено ще му казват Ари.

# 4 066
Олее с тия гъби как ме върнахте в детството. Майка ми започна да ги купува по едно време, мисля, че дори не е спирала и новото ми занимания тогава беше да чистя стените от разни зацапвания. И аз се инфлуенснъх да си взема..
Тази Гера какво полезно има да споделя от няма и 12 часа с това куче. На тоя етап най-добрият съвет, който може да даде е, като се изака кученцето да го събере веднага, защото иначе мЕрише....

# 4 067
Именно. Кога го взе, че кога го опозна. 😸 То май даже още име си няма. Давайте да предлагаме имена или остава Гучи? 🤣
Шанел е по-актуално. Имам една колежка, нейното йорки се казва “Шанел”. Същата като Геруца е.

# 4 068
  • Някъде там
Има си. Киара

Благодаря за канала на Неда.
Много я харесвам и с кеф ще си я гледам.

# 4 069
Не следя Гергана и всичко, което разбирам за нея е от тук.
Това, което си направих като извод е, че момичето е просто комплексирана и се опитва да се прави на интересна с един вид загадъчно преместване, загадъчно гадже и не знам си още какво. Според мен има спешна нужда да посещава редовно психолог.
Броят на последователите й се дължи най-вероятно на тийнейджъри, които са комплексирани и са я приели като идол, който изглежда кофти, но все пак е успешен, постига си целите, щастлива е и има много последователи.
Дано не съм права, но мисля, че тя живее в напълно сив свят, опитвайки се да се прави на интересна и потайна, а всъщност е животът й няма нищо общо с показваното.

# 4 070
  • Sofia
Само ще оставя това тук Grin

Скрит текст:

# 4 071
  • Варна/Амстердам
Йоко има чудесно тяло, но никакъв усет за дрехи и аксесоари. При все, че е прекарала толкова години в Белгия, където стиловия минимализъм е така популярен. Прекрасният Антверпен например се налага като модна столица все повече и дори местните са изключително стилни. Не се гледа с добро око на жени, облечени в духа на "Червените фенери".
С оранжевото "сетче" прилича на образа на Джим Кери в "Маската". Дори чантата на Луи, чийто десен по принцип не харесвам, в това съчетание прилича на менте. Както и обувките на Версаче с другия тоалет.

# 4 072
И аз се чудя как никой от Пловдив не е засякъл Гергана с гаджето. Хем ходят по магазини,на ресторанти... В последния клип някой беше коментирал,че са я видяли във въпросното заведение и друг попита с кого са я видяли,но няма отговор. Може и тя да го е изтрила. Странно обаче, че въпросният фен не каза директно “видях те с приятеля ти/видях те с един мъж/видях ви двамата”.

# 4 073
Аз едно не разбрах, Гергана е стояла будна цяла нощ, защото кучето не искало на спи? Надявам се, че знае че животното не е бебе. Как не ми беше хрумвало, когато котката на приятелят ми се прави на нинджа в 3 сутринта да ставам и да се опитвам да я приспя. Поправете ме ако греша, аз не съм имала домашен любимец, но все съм си мислила, че не спят по нашият график. Отивам да събудя котката, че да не ми се налага да я люлея вечерта.

Не, сериозно сега, наистина може да съм в грешка, просто размисли и страсти на един човек без домашен любимец. 🤷‍♀️

# 4 074
Ако платя на някой да ми рекламира продукта, и то някакъв семеен продукт, тип, да кажем, прах за пране, и така се изцепи с псувни този, на когото съм платила да ме рекламира, леле. Адски зле е, не мога да го преглътна това.

# 4 075
  • Стара Загора
В последното видео на Гера, когато отидоха да хапват, когато снимаше храната на масата, отсреща имаше един телефон, към който се присегна една ръка и го взе, ръката ми се видя с къси нокти, но лакирани... Та не знам дали е била на ресторант със създание от мъжки пол.

# 4 076
Скрит текст:
Аз едно не разбрах, Гергана е стояла будна цяла нощ, защото кучето не искало на спи? Надявам се, че знае че животното не е бебе. Как не ми беше хрумвало, когато котката на приятелят ми се прави на нинджа в 3 сутринта да ставам и да се опитвам да я приспя. Поправете ме ако греша, аз не съм имала домашен любимец, но все съм си мислила, че не спят по нашият график. Отивам да събудя котката, че да не ми се налага да я люлея вечерта.

Не, сериозно сега, наистина може да съм в грешка, просто размисли и страсти на един човек без домашен любимец. 🤷‍♀️

Ами, случва се да скимтят и да са хиперактивни през нощта като бебета, но не може да се сравни с гледането на човешко бебе. Поне тя го изкарва сякаш го е дундуркала и ставала през три часа, за да го кърми. Trollface

Геца си е Геца....

Скоро очаквам драматично стори като онова с ръкавиците и мицеларната вода. Скоро ще почне да ръфа разни маркови неща малката топка.

# 4 077
  • София

Първите дни с кучето обикновено са доста стресиращи за него (и за собственика) - доста скимти, лае, иска внимание и е нормално собственикът да не спи спокойно. Моят звяр имаше период, в който много държеше да му хвърлям топка в 3 през нощта и имаше страхотна енергия (за около 15 минути) на всеки 2 часа.

# 4 078
От седмица само с кармагедон се занимавам. Не знам колко драма канала гледам, но съм изяла тон тортила. Голям момент за Ютуб и криейтърите там. Особено п*дофилската нотка и осребряването на непълнолетни.
Тати явно е бременна, но според мен вече не зависи много от нея. Сандърс Кенеди готви нещо голямо, но само подгрява.
Там ситуацията е много извън контрол, както Стар каза „Имам мръсотия за всички”. Пари, слава, абонати - ще минат през всичко, само да са на картата. Обаче Ютуб мълчат, не е като да не са получили и да не получават пари от отвратително съдържание. И то от техните динозаври в индустрията.
Шейн заминава, само да не направи някоя глупост, че... Вярно ли е, че Морган е Спил Сеш? И не мисля, че в записа на Стар става дума за Грейсън Долън. Имаше коментар за Южиния Кууни(?) и нещо, което се е случило отдавна. Май спекулират пак за посегателство. Но в САЩ май често се случва.

# 4 079
Адаптацията на животинката е трудна в началото. Зависи колко малко са го взели ( отделили от майката ) и т.н. Първите седмици си е като бебе, иска си успокояване, буди се, скимти жално, бяга и си е занимавка за човек, който не е имал домашен любимец. Затова ми е и гадно за Ари, че попадна на такъв стопанин, който го взима, защото еди кой си има и защото е модно...Дано го гледа както трябва.

Хаштага е топ, мегааа Joy

Общи условия

Активация на акаунт