Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 19 / Юни 2020

• 263 132
  • 4 227
  •   1
Отговори
# 120
Чистещата й писах ни лично с коментари и не ме отрази!:))))

# 121
Аз съм забелязала, че не отговаря. Често споделя на стори какво и пишат хората, задават и въпроси, но се вижда че не им е отговорила.
Явно е заета с търкане госпожата.

Мен ме дразни като почне с тия задлужени кафета и почивки. Сякаш не и позволяват да пие  кафе, ако не забърше тук там.. Или господин К си пожелал палачинки днес.. все едно личен готвач си има вкъщи господина..
Някак си са ми мн странни тия работи. Представям си и как и мирише хладилника, щом го мие всяка седмица с оцет..

# 122
  • Варна/Амстердам
Пуснах и спрях (буквално) последното видео на Анелия, в което попълва планера си с "хилядите" ежедневни ангажименти, на които е подложена-да изпере дрехите на Митко, да наготви ориз на Красимир, да купи магданоз. Криндж ми е да я гледам, особено след като показа плакат на певицата Анелия с автограф, възхищявайки му се все едно Мадона й се е разписала. Цялостен криндж ми е, не знам защо се накзвам отвреме навреме с клиповете й.

# 123
Хаха, voxxymoxxy, разсмя ме. Имам чувството, че захранването на Митко е най-вълнуващото и интересно нещо в живота й. Поне това снима. Жалко за една млада жена, която дори няма 30. Няма никакви други интереси или поне не показва, освен въртене на домакинство.

# 124
Господин К... звучи ми малко все едно някой Крисчън Грей, не знам защо правя тази асоциация... 😂🧐

Валери, ох, Валери! За нея съм без коментар, не можах да си я причиня 30 минути - след десетата вече губех нетърпение да я разкарам. 🙄

Не вярвам Пепе да е бременна. Въпреки че ходят от година, на мен сякаш още са ми на вълна опознаване-напасване. Харесват ми като двойка, определено личи, че са ок заедно. Сега правя сравнение с Датския и с него сякаш беше една по... принудена?! Или по-скоро някак на цялата широка усмивка имаше лека меланхолия, знам ли 🤨

# 125
Здравейте, следя ви от доста време но сега чак реших да се регистрирам.
Не издържах да не коментирам на Никол годежния пръстен! За мен определено е мнооого важно семейството и момента щом двама човека се обичат да се сгодят и оженят, но определено приятеля ми (познавайки ме) НИКОГА няма да ми предложи (ако в някой момент от живота ни реши, че и за него е толкова важно) с такава зрънчо награда! Сори нот сори

# 126
Харесва ми на Никол пръстена, но в моите представи годежен пръстен е друго. Тя изглежда много щастлива и си го харесва, така че това е най-важното.
Гледам понякога стори та на cleanh0me.С този филтър и моят апартамент може да блести и без да съм пипнала нищо по него 😄🤷🏽♀

# 127
На Джаклин Хил първият годежен пръстен беше някакъв евтин, после й купи е$$$$$ грамадния диамант. Не че това им помогна много.
 Пръстенът е младежки, готин, не е баш годежен, ама това да им е кахъра. Ноктите самного по-притеснителни.😁Тя си го харесва, въпросът е какво седи зад него. За мен на 20 това е най-безумното решение, но...

# 128
В на Никол клипчето (казвам клипче, защото не виждам обработка, нито някакво старание, нито някакви елементарни знания за създаване на видео съдържание) виждам двамата седнали, единя като плужек на дивана, а тя една ще кажеш, че на сила я държат.
 Защо си е кръстила клипчето “сгодихме се”, като през по-голяма част от клипчето говорят за кафене? Много ми е кофти, като видя млади хори, почти колкото мен, да са едни такива отегчени, намръщени... няма ли живец в тях(?!)...

# 129
Ох малко не съм в час, но коя е въпросната с ноктите, може ли линк за иг? 😄
Иначе пепка според мен не е бременна, а определено свежна след датския. Анелия ми прилича на лелка мега криндж ми е.

# 130
Ох малко не съм в час, но коя е въпросната с ноктите, може ли линк за иг? 😄
Иначе пепка според мен не е бременна, а определено свежна след датския. Анелия ми прилича на лелка мега криндж ми е.
https://instagram.com/nicole_dbbb?igshid=1c9sjthz8j7tn

# 131
  • Някъде там
Хаха, voxxymoxxy, разсмя ме. Имам чувството, че захранването на Митко е най-вълнуващото и интересно нещо в живота й. Поне това снима. Жалко за една млада жена, която дори няма 30. Няма никакви други интереси или поне не показва, освен въртене на домакинство.
Тя поне на захранването на детето, ми Севито е безумно щастлива като и мирише на чистота (тоест на 10 препарата +оцет)

# 132
Разгледах инстаграма на въпросната cleanh0me. Не виждам нищо възвисено в това да правиш палачинки за закуска и после да си почистиш кухненския плот след себе си. Не бях се сещала да си го снимам това. Трябвало да очаквам награда и поощрение от мъжа и детето.

# 133
Най-малкото, да изпиеш заслужено кафе. Иначе не може да подвиеш крак, докато не обслужиш всички и не изближеш дома

# 134
  • Някъде там
Разгледах инстаграма на въпросната cleanh0me. Не виждам нищо възвисено в това да правиш палачинки за закуска и после да си почистиш кухненския плот след себе си. Не бях се сещала да си го снимам това. Трябвало да очаквам награда и поощрение от мъжа и детето.
Като четеш коментарите и сторитата на последователките които и пишат тагват и възхваляват, така излиза.
Аз съм изумена, как може такова безумно възхищение, все едно е някакъв учен гений който е открил лек за актуалния ковид 😊.
Като чета някои от коментарите и имам чувството, че масово жените сега откриват почистването.
Вдъхновявала ги. Мен, нека ме мързи да гледам, пък някой ще ме вдъхнови,  защото сутрин ми пише : Хейьоо , започвам да търкам.
Трикчетата които споделя са хубави, но ги има навсякъде в нета. Просто не са събрани на едно място в профил.
И нямам против Севито, просто ми е безумно смешно, прехласването по чистене и обясненията за безумно щастие от него.

Общи условия

Активация на акаунт