Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 19 / Юни 2020

• 263 288
  • 4 227
  •   1
Отговори
# 3 435
Точно Валеринда не смятам, че ще бъде полезна с туристическа информация.
Ще е полезен човек, който поне веднъж е правил резервация за пътуване, занимавал се е с хотели, плащания, неразбории.
Та тя не е наясно с тези неща, как да даде съвети?
Много си права! И това място Мрънтин го е намерил в последния момент.
А всички помним как се луташе в Париж като ходи сама за среща с Худа, та Мартин от София й оправи нещата и запази онлайн.
Има толкова млади хора, които не се броят за кралици на пътуванията, пък самички се оправят.

Не бих коментирала Мария по този начин. Казала е, че има здравословен проблем, възможно е да не е чувала разбира се. Все пак е на 20г. и не всичко е от хранене.

# 3 436
Хубави са им дрехите на Totally erected, но само като видях цената на долнището, което Йоко показа и рязко затворийх страницата. 180 лв да долнище, не мерси.

Мария Андреева с тема за zero waste. В коментарите отдолу това

Само на мен ли ми е странно, как човек с zero waste насоченост не е чувал за многократни превръзки или за прословутите менструални чашки? Да не говорим, че явно няма цикъл и не са и нужни превръзки, което ме навежда на мисълта, че от многото био еко меко веган меган ядене човек е способен сам да навреди на себе си, та дори и да не си обърне внимание.
Това дори не знам как да го коментирам. Цинично или не, но да се грижиш за природата, преди да се погрижиш за собственото ти женско здраве е ... без думи!
И аз съм напълно съгласна, че това еко био веган и не знам си какво не е върхът на сладоледа и примерите не са малко - сивия и не свеж вид на Ивана, косата й.. тази пък Мария цикъл нямала..

# 3 437
  • Варна/Амстердам
Прави сте за Валеринда, но нали Хорас е в тур. бизнес и тя може да почерпи  информация от него. Би трябвало поне той да е наясно с туристическите пътувания, настанявания и дестинации. Макар че понякога Мрънтин в клиповете й е като упоен, но то е нормално предвид факта, че човекът вози и снима Вал нон-стоп. Второто със сигурност е много изтощаващо 😁

# 3 438
Възможно е Мария да е имала проблеми, които изобщо не са свързани с начина й на хранене!
Имам редица познати с нередовен цикъл, който не идва с месеци, хормонални и здравословни проблеми, а не са нито вегани, нито вегетарианци.
ММ претърпя операция на 14 от херния (сега сме на 24). На 20 започна да получава отново смущения с хернията, стана веган и без лекарства и хирургични интервенции се нормализира. От 2 години е вегетарианец и има откровена непоносимост към месо. Здрав е, тренира ежедневно силово и няма никакви проблеми.

Пепка качва сторита, в които се целува с Фифи и ми се струва, че е променила стайлинга на мами с такъв на секси мацка.

# 3 439
Е, сега, ние не знаем дали и как се е грижила за женското си здраве Мария, недейте така... Невинаги работата опира само до хранене, може да са още 10 причини да има проблеми с цикъла. Даже се чудя защо го е споменала, доста е лично.. А за многократните превръзки не знам колко са зиро уейст... водата, тока и праха за пране, дето хабят?!

# 3 440
А като нямаш цикъл рекламираше превръзки, а. Същата като бременната Полина с превръзки. Проблемите могат да са от друго не само от това, че е веган, еко, био и всичко waste.

# 3 441
Естествено, че няма как да знам дали проблемите и ся свързани с начина и на живот. Аз лично също имам хормонални проблеми, но взимам отношение и ходя на лекар. Не е трудни да се предизвика цикъл с лекарства, пък било то и хомеопатични.
Изненадата ми беше от там, че дори не е чувала за превръзки за многократна употреба. Иначе и на мен не ми се струват щадящи природата, защото изразходваш вода, електричество, препарат, време.

# 3 442
За мен има теми, с които не се спекулира и една от тях е здравето. Твърде лично и твърде болезнено за всеки. Трябва да има малко уважение поне, но на място. Дано се оправи момичето.

# 3 443
Постът с превръзките always на Мария е от октомври 2019г. Не е от преди 5 години, възможно е да е била вече с цикъл и да е имала нужда от превръзки.

Полина не я харесвам изобщо, НО не мога да разбера, защо е целият този хейт за това, че е била бременна, когато ги рекламира? Нима след бременността няма да използва отново? Нима не е използвала преди нея? Разбирам да се роптае срещу Тейчеви, които рекламират фитнеси, добавки, показват здравословни версии на храни, а после бам торта с бисквити и компот. Но това с превръзките, за мен поне, няма логика. Така се реагира от някои съфорумки, все едно бременната Полина е мъж, който си позволява да ги рекламира.

А като нямаш цикъл рекламираше превръзки, а. Същата като бременната Полина с превръзки. Проблемите могат да са от друго не само от това, че е веган, еко, био и всичко waste.

# 3 444
Има цикъл, който не може да се предизвика от лекарства и хранене. Моя позната 2-3 пъти в годината й идва и не е веган, изглежда страхотно, но..проблем има.
Може да рекламира според мен, младо момиче е. Това, че има проблем не я прави недъгава или недостойна, аз също смятам, че е споделила доста лично нещо.

# 3 445
Нито е красиво, нито е редно да се съди момичето, за това че има здравословен проблем. Как решихте, че не се грижи за себе си? Никой тук не е в живота й, за да стига до такива заключения. Нередовна менструация може да се причини от толкова много различни фактори. При мен лично беше стрес и докато не отмина, никакви лекарства не ми помогнаха. Грешката й е, че е споделила толкова лична информация.

# 3 446
Аз пък не разбирам хейта срещу Теа и Наум, какво лошо има в това да тренираш, да приемаш протеини и от време на време да си позволиш нещо нездравословно? Нямам нищо против баланса в храненето и за мен то е най-здравословният вариант, защото не те кара да изпадаш в крайности, които могат да съсипят психическото (а и не само) ти здраве. Ако тренираш 6 пъти в седмицата, можеш да си позволиш да изядеш една вафла без тя да наруши режима ти.

# 3 447
Валери я отследвах отдавна, за мен няма нещо, с което да ме привлече. Понякога пускам някое видео, ако сте коментирали повече тук за него.

Единственото хубаво, което мога да кажа е, че от родните блогъри/инфлуенсъри тя пише доста грамотно. Правило ми е впечатление правилна употреба на пълен и кратък член. За това има голямо БРАВО от мен.

Като стана въпрос, да направим анкета за най-неграмотна инфлуенсърка?

Аз съм от хората, които си създават мнение за някого, спрямо грамотността му.

Например, има една девойка в Инстаграм - milena.trifonova, която прави доста творчески неща. Интересна е за следене, но допуска толкова елементарни грешки, че просто не мога да я възприема сериозно. На целия труд, който влага в работата си, накрая омазва с начина си на писане.

Сори, но живеем във времена, в които писането е навсякъде и под всякаква форма.

# 3 448
  • Варна/Амстердам
По мои наблюдения Гергучи, Тея и Попова допускат доста правописни грешки. Тези имена се появяват в съзнанието ми, когато коментираме неграмотност.

# 3 449
От моята гледна точка не постъпват правилно, защото каналът им се води с насоченост за здравословна храна и спорт. Да се изпада в крайности НЕ Е никак добре. Но в техния случай мисля, че напоследък приемат всяко партньорство, което им се предлага без да се обръща внимание, че не се вписва в това, което показват. Щом можеш да си преправиш пицата на здравословна версия, защо не покажеш и нещо сладко, което да е наистина вкусно, но същевременно и полезно, вместо да пробутваш бисквити с обяснението, че сте изяли цял кашон + тортата с компот. Не е моето, всеки си има виждане за нещата.

Ето вчера с мен се свърза една дама, която ми предложи да рекламирам в профила ми в IG една марка Forever aloe. Веднага й отказах, защото съм против прием на каквито и да е добавки (било то и витамини, ако човек наистина няма нужда от тях). Не проявявам интерес към прием на подобен тип продукти, така че не бих го препоръчала и на последователите си. Далеч съм от инфлуенсър, но не бих рекламирала това, защото не се вписва в това, което показвам и самата аз не бих консумирала.

Полина ми е странна, но не толкова с правопис, колкото с разместен словоред, но това е нормално предвид, че това не е майчиният й език и не я съдя. Не съм забелязала големи издънки, но със сигурност има.

Общи условия

Активация на акаунт