Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 19 / Юни 2020

• 263 292
  • 4 227
  •   1
Отговори
# 3 420
  • Варна
Ralche, туй 'сичкото го пишело в интернет, гугъл. Търси си информация като искаш, Валката е Валката, не интернет и чичко гугъл!

# 3 421
Няма човек/въпрос, за когото/който ВСИЧКИ са на едно мнение. 100% "обезпечено бъдеще," също не е гарантирано за никого. Simple Smile

Предполагам, че Гергана ще има нов домашен любимец.

Валери прави влогове, за да се любува на себе си. Аз така ги възприемам. Не очаквам да ми цитира уикипедия, напротив. Цени, подготовка, настаняване, интересни места и 3-4 любопитни факта, са сред малкото примери, които биха допринесли за добавена стойност на клиповете, които в момента служат за визуална наслада и приличат на лични кадри от семейни почивки, които някой си е поиграл да монтира.

Вчера гледах сторита на Лина, в които отговаряше на въпроси. На едно от тях имаше толкова много правописни грешки, че чак ми стана неудобно. Мислех да й пиша добронамерено, но не бях сигурна как би го приела. Още я държат емоциите от раждането, стори ми се тъпо да се правя на учителка. Колкото до съдържанието, не виждам по-нормално от това да е предимно свързано с детето, поне в началото. Ако се очаква от инфлуенсърите да са автентични, е логично да споделят това, което ги вълнува и се случва в момента в живота им. Ако нечие съдържание ми стане скучно или не ми е полезно, просто ще го отследвам.

# 3 422
Може би ще добавят още един влогър към колаборационното им семейство. Изобщо не си мисля, че става въпрос са бебе при Гера.

Мартин откакто го разкрихте на кого прилича просто няма как да го гледам без да се хиля. То и гласа му е такъв, ужасно е.

# 3 423
Галя пуска сторита, че от 1-ви юли ще има Galia x moiatakozmetika, но продукт ли ще пуска или нещо друго не ми стана ясно. На снимката се виждат торбички от Mia и Galia. Беше загатнала преди време, че ще пусне нейн продукт, който бил напълно иновативен за България.

# 3 424
Голям майтап са тези забавени кадри на Валери.Има неизживяна  мечта да е модел или някакво селебрити . Grinning

# 3 425
Валери то нали в началото на годината каза, че 2019 г не било нейната. Викам си е ще се стегне това девойче, ще вдигне качеството на видеа та, съдържанието ще е по за нейната възраст, ами то същото както и от преди три години. Даже не мога да кажа деградация, при нея, тя е спряла някаде на 18-20 и това е. Преди даже си виках Марин как изобщо я търпи а ми той същия като нея тцтц. Затова от травел влоговете ще я гледаме само как се кипри и лигаво това е целта в живота и

# 3 426
  • София
На мен на Ивана забевеното видео ми хареса, само жилетката не ми се вписваше със сатена. Това с пеперудите обаче - не, може би щеше да се полуи по-добре, ако бяха бели примерно, но пак не харесвам такъв тип боклучета. Нейната снимка няма нищо общо с тази, която тя беше показала и изглеждаше наистина добре.

Гледах Валери, наистина би било полезно, ако напише цени или сподели примерно има ли заведения на плажовете, има ли зани с чадъри, те безплатни ли са срещу напитка от бара. Препоръчва ли техния хотел или не е бил като на снимките.

# 3 427
Валери си носи туба Савекс от Бг за да си изпере бялата тениска, понеже за 30г не е успяла да се научи как да се храни без да се накапе.

# 3 428
moiatakozmetika ми излиза навсякъде в newsfeeda в инстаграм...
Изпратили са подаръчна кутия на lumene на всяка инфлуцка. Мен лично ме отблъскват реклами, които изпращат продуктите си на всеки.

# 3 429
  • Варна/Амстердам
За Валерините клипове сме единодушни, че далеч по-полезна би била с малко туристическа информация за прекрасните места, които посещава. Тръгнала да се кикерчи пред туба Савекс, която грижовно Мрънтин е прибрал в багажника на БМВ-то заедно с всички "инстаграмабъл" боклуци, които лудата му жена е помъкнала. Мързи я Валеринда. Може да спечели много, ако положи повече усилия и започне да поднася качествена информация в канала си.

Ето още един неграмотен пост от Ганчето. Понякога имам чувството, че тези публикации са написани от чужденец. Само така бих простила честите правописни пропуски, но в случая са дело на Гергуча. Да си "закупи" един правописен речник и да инвестира в уроци по български език. Да продава Гучито барабар с любимата й торбичка против прах и да се мята в някоя школа.

Скрит текст:
[/spolier]

Последна редакция: пт, 26 юни 2020, 23:00 от voxxymoxxy

# 3 430
Емоциите от раждането с правописа нямат общо, хайде стига... Как щяла да го приеме-ще те блокира, или ще се издръвчи, вместо да се засрами, че на маса години, елементарна култура няма.

Валери, ще ме прощавате, но е една куха, празна черупка, с едно бая насила изградено самочувствие, която е намерила мекото на хляба и ако не й се наложи, ще си се влачи така през живота. Същият е и Хорест. Медузи- ментални, физически, духовни. Може да направи много неща, но тя просто няма акъл, защото е меркантилна и се вълнува само от това дали е скъпо и луксозно изглеждащ. Онзи не знам как го определяте за свестен, за мен е по-голям инфантил от нея.
Гана е такава нелепица неграмотна, че чак е жалка.

# 3 431
  • Sofia
Йоко с нов клип и пак показва дрехи, не са лоши, добре и седят, ама постоянно парадира с тялото си, нужно ли е даже по бански да прави стойки пред огледалото, разбрахме, че имаш хубаво тяло, кротни се.

# 3 432
Точно Валеринда не смятам, че ще бъде полезна с туристическа информация.
Ще е полезен човек, който поне веднъж е правил резервация за пътуване, занимавал се е с хотели, плащания, неразбории.
Та тя не е наясно с тези неща, как да даде съвети?

# 3 433
moiatakozmetika ми излиза навсякъде в newsfeeda в инстаграм...
Изпратили са подаръчна кутия на lumene на всяка инфлуцка. Мен лично ме отблъскват реклами, които изпращат продуктите си на всеки.

И мен. Такъв подход изглежда супер отчаян. Такива са ми и My protein. Никога, ама никога няма да си поръчам тях поради тази причина, все едно нещо не им е наред, та се бутат навсякъде. И не се усещат, че ако пратят нещо на инфлуенсър, който едни хората харесват, а после пратят и на още 10, които се харесват от друг тип хора, накрая става една боза

# 3 434
Хубави са им дрехите на Totally erected, но само като видях цената на долнището, което Йоко показа и рязко затворийх страницата. 180 лв да долнище, не мерси.

Мария Андреева с тема за zero waste. В коментарите отдолу това

Само на мен ли ми е странно, как човек с zero waste насоченост не е чувал за многократни превръзки или за прословутите менструални чашки? Да не говорим, че явно няма цикъл и не са и нужни превръзки, което ме навежда на мисълта, че от многото био еко меко веган меган ядене човек е способен сам да навреди на себе си, та дори и да не си обърне внимание.

Общи условия

Активация на акаунт