Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 19 / Юни 2020

• 263 400
  • 4 227
  •   1
Отговори
# 3 405
Валери с тези гледки и плажове такова рамо можеше да удари на Ивана. Още повече продукта е достъпен. Така би се издигнала още повече в очите на аудиторията и би служила за пример.

# 3 406
Не можах да я издържа Валерианата. Може ли да ходиш безброй пъти в Гърция и да не можеш да произнасяш имената на местата, на които ходиш правилно! ПрЕвеза, а не ПравезА, КефалонЯ, а не КефалОния. Ужас. Гергуца и тя е същата невежа с топонимите.

# 3 407
Много ми беше харесало включването на Ивана покрай брокатгейт, а и напоследък стилово по-добре се справя със съчетанията на дрехите, но мине се не мине и избухне с някаква безвкусица.
Като това с бутафорните пеперудки (лилавеещ грим е твърдо не за нея).
"Сластното", както някой друг го нарече, видео-промо на пижамите също не го разбирам. Не ми харесва как е заснето, твърде много муцки и каданси. Такъв тип видеа трябва да се снимат от оператор, или някой фотограф, който ще пипне естетически нещата и особено светлината... А грубата жилетка хич не ми се връзва с пижамките от сатен, като на свинче звънче е. Някой сатенен халат щеше да е много по-добър избор. Още повече, че вече е лято.
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 26 юни 2020, 14:56 от tuali

# 3 408
На мен това сластно видео ми беше набиване на едно и също - татуровки, крива очна линия, червено червило, сатен+жилетка, свещ, чай, книга, Ивана, диван, котана, пижама?
Беше казала, че 'пробва нещо ново', Валери от нея ли видя не знам, но и нейните кадри не са на място.

# 3 409
Била съм на повечето плажовете, на които е Валеринда. Има толкова материал за клипове, информация и интересни преживявания. Има гмуркания, има наемане на лодки за някакви малки, леко поизоставени островчета и още куп занимания. Не мога да си обясня как ходиш /за пореден път/ и се въргаляш по цял ден на шезлонг, оправяш се в хотела с инстаграмабъл ансамбълчета и после отиваш на вечеря. Майка ми може да иска да иде някъде за 2-3 дни и да лежи от сутрин до вечер на плажа, но майка ми работи 6 дни в седмицата и наистина една почивка би си я използвала да почине. Тия двамата мисирковци от какво почиват. Айде придворния уж работи /в момента не знам каква е ситуацията с агенциите/, но другото - лигавото....
Отделно има промяна в цялата ситуация това лято - бъди полезна, обясни за нощувки, цени, условия.
Всеки път като си ги пусна ме избива на агресия, честно.

# 3 410
Не мога да насмогна в темата вече! Но Теа е отвратителна селянка меко казано! Надявам се да чете тук и да види какво всички мислят з анея и това фалшиво самочувствие,което е породено просто защото има обезпечено бъдеще! Такива като нея с апълен смях. Още повече си личи,колко много ревнува заспалия Наум,че първо общ профил в инстаграм, после Shopov better half или там каквато простотия беше.

# 3 411
След пуснатите насочващи трохички, открих кака ви Деси във форума и си признавам, че не съм я засичала. Друга кукувица е била тази, която си спомням, обаче със сходни параметри на десините . Trollface Мислех, че по-голямото ѝ дете е на повечко години, а то набор 2012 Sad Още повече ми дожаля за това дете.

На мен Валери би ми била не толкова дразнеща, ако редуцира инфантилизма и започне да вкарва по-зряла нагласа във видеата си. Общо взето рядко показва нещо полезно от пътуванията си, нещо различно дори, освен себе си. Мартин е свястно момче, но ми се струва, че се притеснява от камерата и от там идват глуповатите му включвания.

# 3 412
Нищо полезно във видеото на ВалериЕ. Наистина нищо не споменава за по-особената ситуация. Най-малко такова спонтанно пътуване за дестинации като Парга и Левкада означава, че е празно по това време на годината, когато обикновено е почти невъзможно да намериш нещо.  Ни стон, ни вопъл по въпроса.

# 3 413
Може да снима местата, които си заслужава да се посетят там, дори да е спонсорирано, дегустации, да покаже опции за настаняване, цени. А така какъв е смисълът, чекнене на приятен фон...

# 3 414
Пристигна ми продукта(Summer dream) на Ивана в малката опаковка. Харесва ми, че попива доста бързо и не оставя лепкав слой. Самият аромат е доста натрапчив, може би това е нещото, което мога да отчета като грешка(поне за мен). Напомня ми на морето.

Реших да си пусна на Валери стари влогове. Реално мислех, че в последствие се е променила, изгубила е мотивация, и затова деградира във видеата.. НО от 2017 до сега - няма никаква промяна, супер лигава преди, както и сега, сухи кадри, кадри как е облечена... тя просто е забила, като едно дърво, не мърда, корените са и пуснати някъде много надълбоко.

Ако някоя дама си търси плажна ПАПКА-при Гери, отново "благотворителна" разпродажба.Като е добавила и една чанта, която беше казвала, че и е подарък. Да искам да спечелиш пари от подаръците си.. горката.
Скрит текст:

Попаднах на Magisan на сторитата...  освен постоянното навиране на детето в камерата, което е много досадно за мен, вади психопатски поглед тази жена. Дано Лина не залитне и тя сега с майчинство и нон-стоп говорене за детенцето.

Последна редакция: пт, 26 юни 2020, 15:17 от Анонимен

# 3 415
🤔😜

Иначе марките ги знае отлично 😬😂
Скрит текст:

# 3 416
Гергана отдавна доказа, че не може да пише.

Валеринда сподели в стори, че в описанието на влога имало полезна информация. Точно пък като се разкоментирахме тук... съвсем случайно. Иначе не, никой не ни чете нас. 😂

# 3 417
Валери рядко си я причинявам, даже се чудя на зрели хора, които редовно я следят, че и харесват, но ми прави впечатление, че е адски самовлюбена. Страхотно е че пътува и има толкова възможности за развиване на канал. Започни да показваш хотелите отвътре, каква е храната, цените, как стигаш до даден плаж, някое забутано НЕтуристическо местенце, имаш публика и скоро ще започнат сами да те канят, бе, Валче. Направи някакво предизвикателство, например как да оцелеем с 20 евро на ден в Гърция или където и да е, запознай се с някой местен, вкарай малко живец, толкова опции има 😭
Това момиче освен да се снима и след това сама да си се възхищава колко е "сладка" и невероятна и какво ансамбълче си е спретнала, друго не съм видяла.
Жалко, много жалко.

# 3 418
Систъра на Гучито сигурно чака бебе.
Или Гучито ще си взима домашен любимец. Друго логично няма.

# 3 419
Скрит текст:
Била съм на повечето плажовете, на които е Валеринда. Има толкова материал за клипове, информация и интересни преживявания. Има гмуркания, има наемане на лодки за някакви малки, леко поизоставени островчета и още куп занимания. Не мога да си обясня как ходиш /за пореден път/ и се въргаляш по цял ден на шезлонг, оправяш се в хотела с инстаграмабъл ансамбълчета и после отиваш на вечеря. Майка ми може да иска да иде някъде за 2-3 дни и да лежи от сутрин до вечер на плажа, но майка ми работи 6 дни в седмицата и наистина една почивка би си я използвала да почине. Тия двамата мисирковци от какво почиват. Айде придворния уж работи /в момента не знам каква е ситуацията с агенциите/, но другото - лигавото....
Отделно има промяна в цялата ситуация това лято - бъди полезна, обясни за нощувки, цени, условия.
Всеки път като си ги пусна ме избива на агресия, честно.
Валерѝ като работеше истинска работа (преди едни 4-5г) не беше все перманентно уморена, не знам какво ѝ става, направо се превзема. Много я мързи, дори собствения си график не спазва, хем го изменя стотици пъти.
Ако се стараеше повече относно своето travel съдържание можеше да бъде истинска Кралица на ваканциите - колаборации с хотели, туристически агенции, толкова много възможности има...дори Гергана имаше безплатен престой във Виена по тази линия?! На Валерѝ капацитетът е да си прави красиви снимки на красиви места, нищо повече.

Общи условия

Активация на акаунт