Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 19 / Юни 2020

• 263 401
  • 4 227
  •   1
Отговори
# 3 390
Оливера е такава досадница и лигла, че нямам думи. В началото ми беше интересна, но като я гледаш повече време, просто цялото това чекнене на тая уста започва да омръзва.

Смях се с последното видео на Флора и Калоян от Доброхран/поточе/Свещичка. То там си има някои специфики на хумора, ама явно ме уцели в момент, в който ми беше забавно и разтоварващо.

А проблемът на оная секси нощница-рокля е, освен, че на дамата не ѝ стои добре и не е подходяща за фигурата и даденостите ѝ, дантелата ужасно евтинее, което не помага изобщо. С дантелките трябва да се внимава, че лесно се минава от изискано и елегантно към друг жанр.

# 3 391
Voxxy, ще ти направя фен клуб. Не мога, всеки път се счупвам да се хиля с тебе!
Червената рокля изглежда като бельо. До Мърфи и дамата, мацката изглежда нелепо.
Валерката според мен трябва да намери място в куфара за бурканя с мозъка, че е страшно. Прехвърлих един влог нейн с Хорест На Гърция, страхотни места, които тая кифла не може да оцени. Ама тя нищо не може да оцени. Все пак пред Аушвиц беше се ухилила като зелка, така че Гърция ли ще ме тревожи.

# 3 392
Страхотен влог за пътуване би могла да направи Валери...
Тя има възможност, просто толкова си може. Целият влог е как седи някъде и Мартин я снима. Няма цени, няма информация, сухи кадри и Валката се е "опнала". В коментарите е споменала, че ще ходят и на нашето море, което дори ме учудва. Simple Smile

# 3 393
Ох Валери... като я гледам как подскача като 5-годишна от скакалец, не си представям как ще ражда и гледа деца. Ама тя толкова далеч от това, живее живот на 18-годишна лигла. Тия забавени кадри са голям смях, ще кажеш че кооой знае какво се случва, че акцент му правим... Добро момиче е, личи си. Ама толкова инфантилно. А Мартин ми е като гей-приятел “параван”, сори. Как нещо по-различно не ѝ се случи от това да опакова куфар, да купи 20 нови парцала и да се гримира. Няма да забравя как съобщи, че има голяма изненада и аз си казах - бременна е! А тя - ще правя диадеми! (Или нещо от сорта) паднах от стола....

# 3 394
Не знам за вас, ама аз това с бременността гледам да не го споменавам. Някак си ми е нередно и за нея, и за Ивана, и за вс друг. Тя беше споменала в някакъв коментар в стил "няма ли да ражда вече", нещо от сорта "ами може би има проблем".

# 3 395
Ейййййй.... Кака ни Вал така ли се мазоти с паста? Да не е на 3?!

https://www.instagram.com/p/CB5N-fBDAjw/

# 3 396
  • Варна
Не знам за вас, ама аз това с бременността гледам да не го споменавам. Някак си ми е нередно и за нея, и за Ивана, и за вс друг. Тя беше споменала в някакъв коментар в стил "няма ли да ражда вече", нещо от сорта "ами може би има проблем".

Не, беше написала: Не, че има проблем, но не се ли замисляш, че може да има.

Нещо такова беше, иначе и аз не коментирам темата с бебетата, смятам, че е най-деликатната тема, която може да се коментира и не го правя. Когато някоя двойка очаква бебе, казат си, ще им се честити. Не мисля, че е редно всяка голяма новина да с коментира, че е бебе!

# 3 397

И аз се въздържам от подобни коментари, но ще излъжа, ако кажа, че не си ги мисля. В горния ми коментар максимално обрано съм го понамекнала. Наясно съм, че темата е деликатна за много жени.

За Ивана не бих си позволила да го направя дори на въпрос, защото съдържанието, което предоставя е като за възрастта ѝ. Валери просто в моите очи не се държи като 28-годишна.

# 3 398
Реклама на Савекс е. Те винаги имат гениални идеи фирмите за перилни препарати...
Ейййййй.... Кака ни Вал така ли се мазоти с паста? Да не е на 3?!

https://www.instagram.com/p/CB5N-fBDAjw/

# 3 399
Не знам дали идеята за реклама е нейна или на фирмата, но е доста нелепа.

# 3 400
Значи скоро ИГ ще бъде залят от родните инфлуенсърки, които ще си цапат дрехите с любимата храна...🤪 Залагам, че Пепе ще чисти шоколад от дрехите на децата!😆

# 3 401
Като че ли ми се върти спомен и на мен за включвания на Деси топчИто във форума. Мисля, че си беше сложила лична профилна снимка - по спомен косата ѝ ме възмути и глупостите, които пишеше. Но абсурд да си спомня ника ѝ ... И като пак се спомена мляскането ѝ- снощи в един филм се спомена такова примляскване като страничен ефект след използване на антипсихотично лекарство Trollface та веднага за нея се сетих.
аз си го спомням

# 3 402
Те ни надуха главите с " Бъди цветен " миналата година, сега сигурно ще е " Какво те спира "

В отговор " спирате ме да ви купувам препаратите директно от рекламата още " .

# 3 403
  • Стара Загора
Не помня да съм чела мнения на Деси топчиту във форума, но намерих ника ѝ за няколко секунди Grinning
Скрит текст:
Написах в гугъл суровоядство бг мама, влязох в първото, което ми предложи, и веднага попаднах на нея! В първия момент се чудех дали е тя, но като видях, че е писала и препратка към нейния сайт, ми стана ясно, че наистина е тя, само че профилът ѝ е декативиран.

Последна редакция: пт, 26 юни 2020, 14:12 от ❇Sisi_91❇

# 3 404
Значи скоро ИГ ще бъде залят от родните инфлуенсърки, които ще си цапат дрехите с любимата храна...🤪
А някои ще заливат чаршафите с брокат...

Общи условия

Активация на акаунт