Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 19 / Юни 2020

• 263 307
  • 4 227
  •   1
Отговори
# 3 870
Ама те наричат така детето в случая. Та затова ми е пълна безсмислица какво аджеба трябва да значи 🤔 Нещо в смисъл на досадно бебе, но на шега, май?!
Честно казано не мога да усетя епитет ли е или обръщение.... каквото и да е, е адски тъпо.
И дори технически да е така, т.е. бащата да е мадафакъ, е изключително грозно,  малоумно и лишено от всякакъв хумор.

# 3 871
В случая не е обръщение към никого. Това си е просо израз, вметнат , да се подчертае колко е бленувала мига със заспиването

# 3 872
В случая не е обръщение към никого. Това си е просо израз, вметнат , да се подчертае колко е бленувала мига със заспиването
Т.е. едно голямо нищо. Да се направи на много куул Теа, но го пльосна като едно 💩 ни в клин, ни в ръкав.

# 3 873
Помислих, че Гергана си е купила нова чанта - бебчи, пък то било въображаемо кучИ.

# 3 874
  • софия
Тъпо и упорито продължавам да игнорирам видеото на НаумТейчеви. Достатъчно ясна представа добивам от коментарите ви Smile Теа ми е доста антиконти с това ужасно поведение, Наум е вечно заспал или кисел. Не са ми интересни.
 Капитонова и Гергучи да станат "приятелки"? Никакъв шанс ... Гергана колкото и маркови неща да си купува пак няма да стане "хай" дама, няма да стане по-готина, по-привлекателна. Държи се малко нелепо, когато е сред други млади хора, постоянно лъже, качва абсурдни снимки...всичко това ми говори за липси. Липса на приятели, на мъжко внимание, липса на адекватна преценка за себе си.

# 3 875
Пропуснала съм че има 2-ма набедени за потенциално гадже на Гергана, останах с впечатление че е един фокусник-футболист 🙂 Не вярвам да съществува, макар че гадже-фокусник би й импонирало на цялостния фантасмагоричен образ.
Edit: Гергана нямаше ли заек?

Последна редакция: пн, 29 юни 2020, 15:21 от Crystal Noir

# 3 876
Николета с тъпа реклама:
Скрит текст:

На Гергана мога само да ѝ благодаря, че ме блокира още преди да разбера за съществуването ѝ и ми е спестила нейната хахо физиономия да ми изскача в ИГ.
Ще се радвам, ако и за тук измисли някакъв блокер за нейните постове 🤣🤣🤣

# 3 877
Гергана е просто супер неадекватна лъжкиня. Гледала съм инстаграма й и съм пускала едно нейно видео - въобще не мога да я нарека влогър/блогър и да я коментирам на едно с всички останали. Просто нищо общо и направо е унизително да се коментира наравно с Теа/Наум, Полина София, Ивана и Валери. Каквито и да са гореизброените пак се опитват да държат някакво ниво - качество на видеа, на снимки, креативност и някакво съдържание - все по нещо полезно съм чувала от тях, въпреки многото изцепки и от тяхна страна. При Гергана е просто трагедия - тя си живее в нейн свят, лъже постоянно, мисли се за някаква бизнес дама, изглежда неадекватно - косата и е ужасна като перушина, нито звъбите и са ок, може да се постарае да ги оправи малко, снимките и са потрес, за качество и съдържание на видеата - 0. Просто не мога да приема,че въобще има хора, които виждат в нея нещо интересно. Тя реално си е човек с тежки проблеми от детството и се опитва да създаде илюзията, че е успешна и може да си купува скъпи вещи, а просто има нужда от психолог.  Яд ме е, че се коментира толкова тук, защото не заслужава грам внимание. Grinning

Последна редакция: пн, 29 юни 2020, 15:32 от Dimitrova2208

# 3 878
Помислих, че Гергана си е купила нова чанта - бебчи, пък то било въображаемо кучИ.

Вместо ново Гучи - кучИ!
😂😂😂

Последна редакция: пн, 29 юни 2020, 15:31 от tuali

# 3 879
Сега седя и си мисля къде аджеба е семейството на Гергана. Майка , сестра близки роднини не гледат ли видеата и , не виждат ли че това момиче не е с всичкия си да вземат да и помогнат. То направо си е клиничен случай толкова лъжи и чидесии да вземат да и помогнат с адекватна помощ знам ли лекар , психолог нещо си там . Тя е много зле горката 🤦🏼♀🤦🏼♀

# 3 880
Заради такива кукАвици трябва да има тест за вменяемост преди да си вземеш/осиновиш животно. Чак ме избива на агресия като се замисля, че го взема, само да си навърта гледания и лайкове. Тва да не ти е плюшена играчка ?!?!?

Странно как се появиха нови профили да говорят за нея, вдигат й рейтинга ли, въпреки, че пишат глупости...
Кои профили визираш?

Arielle89

FBID1280851967

# 3 881
  • Някъде там
Сигурно кучито ще се казва Гучи..
Или пак гръмко заглавие..
"Любовта на живота ми се казва"...
И ще обяви името на кучито.

# 3 882
Ох, човек да не ви остави за два часа, избухнали сте - помислих, че някой от влогърите е родил, сменил пола или признал за обратни наклонности, а то какво било.

Току-що се чух с Гергуц. Новият член на семейството е гръцкият доберман от плажа на Тейчеви, който ще бъде телепортиран директно в Пловдив посредством маг Веско. Целта е коварна, а именно - подливане на вода на Тейчеви, които ще останат без въображаемия си реквизит, за да рекламират лампи с инфрачервени лъчи. Доберманът ще стане и лице на нов Ютуб канал, където ще бъде нагледно обучаван и където ще показва кучешките колекции на Гучи, Армани и т.н.

P.S. Майтапът настрана, но ако наистина новият член на семейството е куче - ще ми е много жал за него (че ще има за стопанин толкова неуравновесен стопанин, какъвто е Гергуца. Неврозата му е в кърпа вързана.)

# 3 883
  • Варна
Влюбена...загубенааа Flushed

Скрит текст:

# 3 884
Хапят я кучетата нея, както казва една приятелка от Варна (не го знаех тоя израз преди) 😀

Общи условия

Активация на акаунт