Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 19 / Юни 2020

• 263 317
  • 4 227
  •   1
Отговори
# 3 885
# 3 886
Мислех, че аз пътувам с много козметика, но Валеринда ми скри шапката и скрънчито с количествата кремове и четки, които помъкна. 😂😂😂 Вече се чувствам много по-добре.
Фaктът, че не вадела нищо от куфара, когато ходят на почивка, защото се страхувала да не го забрави после, също ме изуми. Как си преравяш целия куфар всеки път, за да извадиш и прибереш нещо?!
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 29 юни 2020, 15:44 от tuali

# 3 887
Девойки, Ник се казва футболиста.
Влюбена е в кучето си. Което сигурно ще обича, докато събере достатъчно нови лайкове и последователи в ИГ...
Гането е човек, на когото трябва да му забранят да инфлуенсва. Дава толкова погрешни примери...
Много комплексиран човек...

# 3 888
Сестрата на Гергана fun eye има много готини купени последователи в ИГ, факт. Точно като самата Гергана. 🤣🤣🤣

Последна редакция: пн, 29 юни 2020, 16:47 от Не се сърди, човече

# 3 889
Скрит текст:
Един път има приятел, друг път няма... Sweat Smile Голям смях е с нея Grinning Само вижте коментарите под видеото колко са кринджи. Мен щеше да ме е срам, че само деца са ми фенове. Поне се е научила да казва ниЕ правилно, че предишното ниЯ ми бъркаше в здравето. Сега остава да научи, че Вие не се пише винаги с главна буква. Но това май ще си остане някакъв мираж Grinning

# 3 890
  • софия
Няма друго логично обяснения, как тези двете имат толкова много абонати.

# 3 891
Няма друго логично обяснения, как тези двете имат толкова много абонати.

Не съм убедена,че са купени. Просто 95% от тях са на по 10-12г. Следват я,защото са на един акъл и държание. Ако тя съществуваше,когато бях в 5-ти клас сигурно също щях да я следя с интерес,защото нямаше да осъзнавам колко е нелепа и как лъже за всичко. Има причина и на Валери феновете да са в подобна възрастова група.

# 3 892
Гера е верно като Капитонова, и муж пази от аудиторията, точно като нея. Само да не е въображаем 😀

# 3 893
Прави впечатление, че се присламчва там, където има интерес в момента.
Курса на Милена, кулинарните постове на Елица, Десислава Стоянова, навремето Стан и Стефи, когато бяха популярни. Беше близка и с Цветибейби, която отследвах след близостта й с Гергана. Сега вижда, че Рускинчето е на дневен ред и копира нейния модел, било то поведение или дрехи, куче..Казах ви, страшно си е, ние се смеем обаче съм сигурна, че отговаря на определен типаж хора в психологията.

# 3 894
Разбира се,че е въображаем 😃 Последните й видеа я гледахме как сестра й дойде да Я изненада; ходи на море с момиче,което се крие от камерата,но й маже краката с кисело мляко; после ходи на екскурзия с някакви хора,за които готви кроасани; комари я нападаха по нощите, а накрая “семейство създала”. То в романтичните филми не се развива толкова бързо действието. Надявам се да чете тук,че да се светне как става за срам и тотално да си промени концепцията на канала.

# 3 895
Много се съмнявам, че Гергана ще успее да се внедри при рускинята. Онази бръмчалка да се закрепи за гостоприемник и да изсмуче дивиденти - да, обаче да позволи на друг да паразитира върху нейния "ресурс" - тц.

# 3 896
Фокус мокус.
Скрит текст:

# 3 897
Фокус мокус.
Скрит текст:

“И да и не”. Да,защото той е само в главата й, и не,защото физически на присъства в апартамента,нито живота й.

# 3 898
  • Някъде там
Гера е верно като Капитонова, и муж пази от аудиторията, точно като нея. Само да не е въображаем 😀
Ми ако и на Ганка Муж прилича на "Марешки" как да не го крие..😉🤣🤣

# 3 899
Фокус мокус.
Скрит текст:

“И да и не”. Да,защото той е само в главата й, и не,защото физически на присъства в апартамента,нито живота й.
A може и както каза есна съфорумка по-рано - да да е защото живее с гадже, но не, защото не е в мъжки род. 😄
А представяте ли си ако играе за другия отбор? Така има по-голям шанс да бъде интересна и различна. Може да й е новата бизнес ниша.

Общи условия

Активация на акаунт