Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 19 / Юни 2020

• 263 274
  • 4 227
  •   1
Отговори
# 3 900
Ако признае,че харесва жени поне ще е честна и може да спечели от това. Ама не ми се връзва тази нейна потенциална ориентация. Както преди съм казвала,прилича на дете,което няма сексуална култура по никакви параграфи,камо ли осъзната своя ориентация. По-големият проблем за нея е имагинерният свят,в който живее,а не това към кой пол е увлечена.

# 3 901
  • MJF
Адриана Първанова е взела най-правилното решение и е върната стария си тъмен цвят. Ако пооправи малко и устните си, ще изглежда още по-приятно.

# 3 902
Фокус мокус.
Скрит текст:

Исках, ама нямах желание.
Гергана има нужда да се успокои малко, дълбоко неудовлетворен човек изглежда. Лута се постоянно в някакви хобита, подражава през ден на различни хора, зарязва от днес за утре уж интересни за нея неща.  Веднъж е съблазнителка, веднъж бизнес дама, пенкилер. Ами не на всеки му се отдава да гледа "сластно" и да бъде "мръсница" без да е евтина,  особено, когато не ти идва отвътре. Намери твоето нещо, и се усъвършенствай там.
Трябва ѝ да седне да помисли малко над себе си. Гледай си живота, престани да се стараеш да се харесаш на всички и  да търсиш одобрение. Обърни си внимание, намери баланса и тогава ще ти се получат нещата.

# 3 903
  • софия
На Гергана повечето последователи може и да са реални, но при сестра й съм убедена, че не е така. Половината са купени, другата половина са деца, привлечени от гивалейте й.
Полинария скоро щяла да сподели за какво е използвала ресурсите на нейн муж при организацията на РД на Макси.

# 3 904
На Гергана повечето последователи може и да са реални, но при сестра й съм убедена, че не е така. Половината са купени, другата половина са деца, привлечени от гивалейте й.
Полинария скоро щяла да сподели за какво е използвала ресурсите на нейн муж при организацията на РД на Макси.
Може да се провери дали са купени. Вижте последователите ако има много с измислени имена от сорта на арабски и т.н без снимки и последователи .... КУПЕНИ СА. Разбира се и по гледанкята на видиата качени в IG ако има 300 гледания а 44k последователя КУПЕНИ СА!

# 3 905

На Гергана мога само да ѝ благодаря, че ме блокира още преди да разбера за съществуването ѝ и ми е спестила нейната хахо физиономия да ми изскача в ИГ.
Ще се радвам, ако и за тук измисли някакъв блокер за нейните постове 🤣🤣🤣
А това как става, и аз съм блокирана от нея, а не помня да съм я коментирала, негативно в инста само веднъж преди години съм писала на една дето беше пуснала ужасен маникюр с мръсно под ноктите, едва ли е била тя

# 3 906
  • Някъде там

На Гергана мога само да ѝ благодаря, че ме блокира още преди да разбера за съществуването ѝ и ми е спестила нейната хахо физиономия да ми изскача в ИГ.
Ще се радвам, ако и за тук измисли някакъв блокер за нейните постове 🤣🤣🤣
А това как става, и аз съм блокирана от нея, а не помня да съм я коментирала, негативно в инста само веднъж преди години съм писала на една дето беше пуснала ужасен маникюр с мръсно под ноктите, едва ли е била тя
Следваш ли тукашния профил ?
Ако го следваш това е отговора.
Ганка блокира всички които са последвали или само харесали нещо на профила на темата.

# 3 907
Да, обаче и тя, както Полинчето и всички други, не разбраха, че не мож спря гората да се разлиства. Блокът не опраа ралтата. Винаги има като мен столкъри, които ще им изваждат циганиите на показ- не можеш да си завреш главата в пясъка и да си градиш илюзорния свят.

# 3 908
.

Последна редакция: пн, 29 юни 2020, 17:58 от Yogurina

# 3 909
Ясно. Това ми е като една фейсбук инфлуенсърка, носителка на експертиза или не знам как се води дето ме блокира, защото лайкнах два коментара, които не са съгласни с постнатото от нея. Жалко, защото понякога е много интересна Sad
 Гергана няма шанс със спонсорите на рускинчето, именно затова мисля, че може и да се сближат, рускинчето ще изпъква още повече до грозното пате.

# 3 910
Гера 159k последователи -  средно по 5к реакции на снимка
Валери - 112к последователи - средно по 9к  реакции на снимка
Мона Гочев 94к последователи - средно по 8к реакции на снимка
Теа 127к последователи - Средно да кажем около 20к на снимка
Какво излиза Гера с най-много последователи, а лайковете липсват. Затова и бяха обявили Теа в някаква класация на първо място сред инфлуенсърите, защото има много голям % реакции спрямо броя последователи.

Последна редакция: пн, 29 юни 2020, 18:10 от Dimitrova2208

# 3 911
  • софия
За какво ми е да им следя последователите дали нямат снимка, или какви са. То се вижда и от броя на лайковете.
Току що се разминах с тате Джовани и мама Пепе (не знам как се казва майка й 😀). Малко са нисички, но са големи симпатяги, особено Джовани. Бяха със София.

# 3 912
Като чета онзи коментар от клипа на Гергана, в който й пращат целувки, се сещам за моя съученичка, която също така лъжеше за всичко - правеше се, че все говори с някого по телефона, обясняваше как познат искал да е с нея ама тв вече го била преживяла, за разни почивки я на море, я на планина говореше, пишеше си коментари под постовете от фейк профили ... Накрая забременя от някакъв и й се наложи да излезе от филма ...
Та, някой да каже на Гергуца, че тия 'чатове под постове с приятели' бяха на мода преди 10-тина години, а дори и тогава личеше, когато някой дам си ги пише.
За кучето - като нищо ще е на съквартирантката, а може и гаджето да е нейно, а Гучито да си въобразява, че живее нейния животец Joy

# 3 913
Гергана просто няма такъв цирк при нея. Влезнала е яко във филма-инфуенсър на годината със собствен курс, Марков и дрешки всеки ден пазарува, спести Ла 20бона от закуски както Валери ту.
На кому е нужно това, аз съм сигурна че и тя не знае какво говори и прави.
 Преди месец на стори показва че е на гости на някакво малко дете, и и показва библиотеката и вика оле искам и аз такава библиотека в бъдеще в собствения си дом. Защо в бъдеще нали си купи А? Тя не знае какво на кого говори честно.

# 3 914
Влюбена...загубенааа Flushed

Скрит текст:

Много двусмислен отговор...Звучи все едно е влюбена в съквартирантката си.

Общи условия

Активация на акаунт