Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 19 / Юни 2020

• 263 251
  • 4 227
  •   1
Отговори
# 3 915
Не е ли под наем?
А за ПР пратките, които и пращат дали е реално? За какви заслуги по точно на нея...

# 3 916
При Магисан кОпона започна, ще захвранва по ЗВБ, не че се съмнявах де, но ще пада голям смях, омазано бебе като при Джелатова. След видеото, в което разчистваха гардероба с Дими и извърляше дрехи, които не стават за майки, ходи все с едно широко зелено нещо, а има хубава фигура. Защо ли така се чална това момиче след детето

# 3 917
Момичетааа, инфлуенснахте ме, отивам да гледам видеото на Гергана ГучитоКучито, и същевременно ще чета коментарите отдолу. 😃

Отворих ѝ сторитата и съжалих. Ама вече сте пуснали снимки тук 😃 та два пъти ги гледах тия зърна 🤔

Имам вътрешно чувство, че наистина има гадже момиче. И това сте го обсъдили обаче 😃 Интересно ми е, дали някога ще си признае ако наистина е така...

# 3 918
На мен ми е неудобно да гледам Гергана. Като психопат е, а клиповете и са безобразно отегчаващи.

# 3 919
Аз, опитвайки се да се отърся от вчерашната визуализация на Гергана, да се върна към Бисера. Ами много, МНОГО лоши впечатления ми създаде със съдържанието си. Отначало мислех, че е поредния лигавел, който съм имала нещастието да ми бъде препоръчан от тубата, но една торбичка от Хепи доставка ме накара да се замисля дали не е нашенка.
Лигавщините хайде, но много евтин и долен ми се струва метода ѝ за привличане на гледания - хваща някой ютубър или предизвикателство, които са на 99% с положителен отзвук и лепва едно страшно негативно заглавие, което те кара да кликнеш воден от "Ама той/тя/то са толкова добри, какво се е случило?", фотошоп, хиперболи... не мога да се хвана да кажа едно положително нещо.
Приятелят ѝ е общо взето същата работа, но поне видеата му за no neck Ed са забавни.

А на Наум мадафака са му толкова сбъркани приоритетите, че не ми се говори. Първо да наричаш детето си по начин все едно сте 16 годишни наборчета от една улица... Второ мадафакърчето трябва да ти е приоритет, а не джунджурийките, които спокойно могат да ти пратят като ПР като изхленчиш на стори. И изобщо Наум имаше потенциала да е едва ли не българския доктор Майк, но уви.

# 3 920
Гергана просто чете тук. Видя, че има интерес към мистериозният приятел на Капитонова и че това се обсъждаше тук и ползва същата стратегия, крие го, ама не защото е чичо и, не защото е по-възрастен или пък защото и е споснор, а защото така е интересно. Ако въобще има приятел. Ако трябва да ги сравним, Капитонова е класи над Гергана и в поведение, начин на обличане, съдържание YouTube и Instagram, просто няма как да я достигне скоро.
Аз изобщо не мисля, че Гергана е обратна, просто или е малко луда или се прави на интересна.
Не знам дали си е купила сама померанчето, видях го на стори преди малко, не мога и да кажа и дали е чиста порода(по скоро не, с този кофти цвят), но чистокръвните померани с родословие и сертификат са много скъпи, започват от 3000 лв.

# 3 921
Лично мен тази реклама ме отблъсква и въобще не ми навява асоциации, че видиш ли не използват животинско мляко в сладоледите си. За Савина става въпрос. Flushed

Скрит текст:

# 3 922
  • Някъде там
Гергана просто чете тук. Видя, че има интерес към мистериозният приятел на Капитонова и че това се обсъждаше тук и ползва същата стратегия, крие го, ама не защото е чичо и, не защото е по-възрастен или пък защото и е споснор, а защото така е интересно. Ако въобще има приятел. Ако трябва да ги сравним, Капитонова е класи над Гергана и в поведение, начин на обличане, съдържание YouTube и Instagram, просто няма как да я достигне скоро.
Аз изобщо не мисля, че Гергана е обратна, просто или е малко луда или се прави на интересна.
Не знам дали си е купила сама померанчето, видях го на стори преди малко, не мога и да кажа и дали е чиста порода(по скоро не, с този кофти цвят), но чистокръвните померани с родословие и сертификат са много скъпи, започват от 3000 лв.
Тя цяла шейна специално за обувки си купи та едно пУмеранче няма да си вземе... А и то може да е подарък от любовта на живота и 😉.

# 3 923
При Магисан кОпона започна, ще захвранва по ЗВБ, не че се съмнявах де, но ще пада голям смях, омазано бебе като при Джелатова. След видеото, в което разчистваха гардероба с Дими и извърляше дрехи, които не стават за майки, ходи все с едно широко зелено нещо, а има хубава фигура. Защо ли така се чална това момиче след детето
Та или носи тая широка рокля , която сигурно е от ХМ или един анцуг.

И на мен не ми харесва рекламата на Джелатото

# 3 924
Гучи много чете тук. Показва леко мУж
Скрит текст:

# 3 925
Това померанче, че не е чистокръвно е ясно, но поне пък съществува наистина.
С тази заострена муцунка и разцветка от километри личи, че е мини шпиц. Животинка като всяка друга, не разбирам защо трябва да лъже и да обявява, че е померан при положение, че дори сега да заблуди малките си фенове след 3-4 месеца вече ще и е много трудно.

П.С Според мен чете тук и то много активно. Слвд коментарите тук за несъществуващия приятел качва стори не само на кучето, ами и на него.

# 3 926
Тя тази съквартиранка трябва да е супер чалдисана като Гергана иначе не виждам кой нормален човек би живял с куку като нея. Кученцето и на мен не ми изглежда да е чистокръвно , но по принцип за мен няма значение всички са толкова сладки . Преди малко я съжалявах виждами се толкова самотна все обикаля сама или със сестра си . Сега вече виждам защо , то има нещо толкова сбъркано в нея .

# 3 927
Чете тук всичко, и още как Wink
Бъдете сигурни. Тя и пишеше по едно време.

# 3 928
Аййй Гергана здраво чете та се къса . Последното стори е с някакъв младеж , който си играе с кученцето . Ти да видиш 😂😂😂

# 3 929
Гучи много чете тук. Показва леко мУж
Скрит текст:

Татуировката на този мУж е издайническа
"never give up".

Общи условия

Активация на акаунт