Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 19 / Юни 2020

• 263 246
  • 4 227
  •   1
Отговори
# 3 930
Обзалагам се, че Пепе ще качи сторита с Фичо 2 и децата, за да се види, че семейството се е преструктурирало успешно.

# 3 931
Пепе може да спретне и една семейна вечеря с Филип 2 и Филип 3 и да покаже колко добре си живуркат .

# 3 932
  • Мюнхен
Не знам дали си е купила сама померанчето, видях го на стори преди малко, не мога и да кажа и дали е чиста порода(по скоро не, с този кофти цвят), но чистокръвните померани с родословие и сертификат са много скъпи, започват от 3000 лв.

Ех, ама сте... Добре си е померанчето, те се раждат сиви или черни, а истинският им цвят избива с възрастта. Просто имат два слоя козина и в един момент изглеждат малко мизерно😂

Иначе дали е чистокръвно му е най-малкият проблем. Мога само да му пожелая ненормалната му собственичка да харчи за него със същия ентусиазъм, с който пазарува Гучи и ко.

# 3 933
Не толкова цвета издава кученцето, колкото издължената муцунка. Членувам в група за померанчета и там редовно се постват снимки и разни дами се чудят защо померанчето им не израства в това което очакват.
Не ме разбирайте погрешно, няма никакъв проблем, че паленцето не е “чистокръвен померан” и това не го прави по-малко сладко.
По-скоро е представителна извадка за цялото напъване на Гергана. Едни мераци без покритие и един фалшив стандарт и показност.
Живее на квартира ( наскоро попаднах на видео от старата и квартира - ами то прилича на пенсионерско жилище с две три декорации от джъмбо ) Новият и дом е като образец на икеа. Никакъв стил и уют. Няма кола, вози се с градски транспорт и автобуси. Пазарува маркови дрехи на разпродажби и детски колекции само и само заради логото. Носи “лейди диор” в плик от лидъл. И сега афишира померан, само защото е модерно и скъпо, а се сдобива с мини шпиц. Оксиморон във всяко нейно действие. Опитва се да изглеждя скъпо, а евтинее от километри.

# 3 934
Капитанова да внимава вече какво качва,че си има върл "колега-фен".!!!
Да не тръгне и Гергана сега към Индонезия ... ,че доста се е вманиачила по нейният живот.
Лудост,лудост ли е да е опишеш!!!

# 3 935
Гергана да копира Капитанова е като колело балканче да се мъчи да стане лъскава кола.
Ох, пак ще ме трият, но какво да се прави.

# 3 936
То пък кой ще покани Гергана в Индонезия...
Ох, ако чете тук наистина май не е много готино така да се коментира, да не се фрустрира момичето, ама наистина е много необичаен влогър.

# 3 937
  • Някъде там
Пепа, помните ли какво казваше ? Че ще дойде времето в което спокойно ще седне на една маса с Фичко2 и приятелката му и тя и Фифи.
Може и да е дошло това време...
А и защо не, те в едно легло спаха, та на една маса няма да седнат.😊

# 3 938
Гергана нали нямаше да показва кучето от суеверие? Много бързо й мина нещо.
Пълно куку е това момиче Astonished

# 3 939
Гергана нали нямаше да показва кучето от суеверие? Много бързо й мина нещо.
Пълно куку е това момиче Astonished
Хахахаха. Да, може след определен час да е разрешено според нейните суеверия.

# 3 940
  • Някъде там
Ох като видях "крачетата" на Ганкин мъж и такива неща си помислих че ...
🤣🤣🤣 Тя Ганка по принцип, добре се справя с филмите, но и на моите мисли нищо им. 🤣

# 3 941
Мале, два дни само Гана...
тя тая нали от суеверие не показа кучето? Как така изведнъж взе да го показва?

# 3 942
На мен ми допада рекламата на Савина. За нейната целева група е подходяща. Бих опитала сладоледа и.

# 3 943
Чудя се какво ще е поведението на Филяка пред Филип 2. Не по отношение на Пепе, а по отношение на децата. Дали ще се отдръпне и 2-3 дни (колкото стои другия тук) ще се покрие да не им се пречка и ще остави децата изцяло с баща им или ще му демонстрира колко е близък с тях и че вече той е водещата мъжка фигура в семейството. Дано да е първото. За мен другото би показало огромна комплексарщина и само би загубил уважение. София сигурно много се радва, че баща й ще идва, но не знам Сиена как би приела да остане цял ден с почти непознат за нея човек.

# 3 944
Според мен ще го оставят да си има неговите часове с децата. Няма какво да демонстрират

Общи условия

Активация на акаунт