Доставчик от Русия

• 2 098
  • 8
  •   1
Отговори
  • София
Здравейте,
Някой дали е попадал на доставчик на стоки от Русия, по примера на тези, които са от Англия, Германия, САЩ?
Искам да поръчам нещо от руски сайт, но не ми е изгодно директно до България.
Благодаря предварително!

# 1
А до къде да е доставката? Нали в Бг го искате?

# 2
  • София
Да, до България.
Искам да поръчам нещо с доставка само в Русия, и от Русия някой да ми го достави до България. Simple Smile

# 3
  • Варна
Намерихте ли превозвач от Русия? (и аз търся информация, тъй като искам да купя от руски сайт, но нямат доставка извън страната си)

# 4
Здравейте, някой пазарувал ли е чрез http://www.dostavka.alobg.eu/index.php за доставка от Русия?

# 5
  • Варна
Здравейте, някой пазарувал ли е чрез http://www.dostavka.alobg.eu/index.php за доставка от Русия?

Аз не съм...и досега не можах да намеря доставчик с цени, които да ме устройват. Ето и тук - от примера, който дават в сайта, цената да доставката превишава цената на  закупената стока. За мен, това определено не е ОК

# 6
  • София
Наистина ли са толкова скъпи доставките от Русия?

# 7
  • До сърцето...
Ами нормално е да са скъпи, Русия все не е в ЕС. Транспортът не е редовен, пощенските услуги - бавни и скъпи.
Но по-лошото е, че някои сайтове въобще нямат доставки извън границите на Русия (или в краен случай - на бившите съветски републики).

# 8
  • Варна
Ами нормално е да са скъпи, Русия все не е в ЕС. Транспортът не е редовен, пощенските услуги - бавни и скъпи.
Но по-лошото е, че някои сайтове въобще нямат доставки извън границите на Русия (или в краен случай - на бившите съветски републики).

То и Китай не са в ЕС, но доставките им (имам предвид Алито) макар да са месец-два път с камили, изобщо не са скъпи. Чета често руски форуми - не се оплакват като цяло от пощата си хората, при тях не е нито бавно, нито скъпо. Явно не е там "заровено кучето" И, за съжаление, не само те, но и  украинците и белорусите нямат особен мерак да пращат стоки насам. Не съм се замисляла защо, но явно има причина.

Общи условия

Активация на акаунт