Открийте тайните на витамин Д и подкрепете имунитета си

• 10 142
  • 268
  •   1
Отговори
# 90
Предпочитам да приемам витамин Д на таблетки. Но, покрай този вирус бяха мираж в аптеките и приемах от капките на бебето😁🤫. Добре, че съм купила повечко за нея да имаме в резерв.

# 91
Предпочитам капки, по-лесно се приемат, особено от деца.

# 92
За малката - капки, за каката меки капсули, а ние с баща им сме без претенции Simple Smile

# 93
За себе си предпочитам прием на витамин Д на капсули, а за детето - на капки, защото така го поглъща най-лесно.

# 94
Приемам на капки по-често, но определено таблетките и капсулите са по-удобни за прием и с точна дозировка.

# 95
  • Велико Търново
Предпочитам прием на таблетки, поради точната дозировка и това че съм свикнала да приемам таблетки. Капки и течни формули изобщо, ги свързвам със заболявания, а това не ми харесва.
За детето, разбира се приема на капки е най-подходящ и лесен.

# 96
Предпочитам капки за бебето ми и по-големият ми син, защото са ми по- лесни за даване на децата. Капки предпочитам и за себе си, понеже могат да се взимат навсякъде и по всяко време без да е необходимо да има течности за преглъщане.

# 97
Предпочитам капки - така съм свикнала и мисля че се усвоява най-добре

# 98
  • Велико Търново
Приемам Витамин Д под формата на капки. Пия го два пъти седмично и ми е много удобно

# 99
Давам вит. Д на синът ми под формата на капки

# 100
Предпочитам капки и за мен, и за децата.

# 101
Капки. Най-удобно за употреба и от бебета и от възрастни. Пък и мисля, че течната формула е по-добре усвоима.

# 102
Предпочитам меки капсули ,защото се усвояват директно от клетките.

# 103
Предпочитам да приемам вит.Д на таблетки, защото така най-точно се дозира.

# 104
Налага ми се прием на вит.Д поради остеопения и до сега съм приемала течен, без добавен аромат/вкус. Не ми е особено приятен, но няма как..

Общи условия

Активация на акаунт