За марковите дрехи?

• 46 645
  • 206
  •   1
Отговори
# 75
Цитат на: shedi
Да кажа за марковите дрехи, ако позволите. Имам наблюдения над тези, които са средна класа - С. Оливър, Кома, Море анд Море, Джин Тоник (простете за кирилицата). Те си избират платовете и аксесоарите, установяват модела, кройката и се шият в БГ, Турция, Румъния, Украйна и Изтока. Качеството на изработка се контролира от лице, което е назначено или оторизирано от тези марки. Начина на изработване (имам предвид техниката и последователността) е определен също от тях. Това е марката всъщност, а не производството.
В Русе например се шие Зара и тн. И не само там. Става дума за големи предприятия, не само малки цехчета.
Турция е един от основните производители на платове - дори и за американски дизайнери.  Така че всичко зависи от контрола на качеството.
Това само за инфо го давам, де. Сигурно има и други момичета от бранша.

имам познат който шие ишлеме за Англия (дрехи), този месец панталони, другия сака и т.н. Някаква известна английска марка. Един от неговите панталони струва 60-70 паунда в магазин в Лондон. Шият с турски платове, но са много качествени, контролът е много строг от англичаните. Бракуват за съвсем  невидими дефекти. При него разпродажбата на брака е 5лв на панталон. Дрехите са със много хубава кройка.

# 76
Цитат на: mama kenga
...Време е всички да разберем , че марките не са това, което бяха.Всичко се шие по Турция , Тайланд, Китай, Виетнам, Индия....!!!

Да добавя и в: България, Гърция, Македония, Румъния...

# 77
  • Варна
Цитат на: Anonymous
Цитат на: shedi
При него разпродажбата на брака е 5лв на панталон. Дрехите са със много хубава кройка.

Дай го тука тоз познат с евтините панталони! Laughing

# 78
  • Варна
Баси к'ва съм изостанала, ама честно дрехата като я видя или е моя или не е, принципа е любов от пръв поглед. Етикетчето е последното което гледам. Къде е шито въобще не ме интересува, достатъчно е да е с добра кройка, хубави шевове, конци...ей такива неща.
От ТераНова кучувам чат-пат, като цяло модната им линия не ми допада, но си купих джинси от страхотен плат шити точно като за мен.Simple Smile
Преди дни с часове обикалях за пуловер и пак до там стигнах.
 Есента един приятел донесе от щатите яке на сина ми, марково дотолкова доколкото е от дрехите на един раппевец. Ми с касова бележка от Вашингтон, ама си е шито в Тайланд. Цената му - 2 пъти по-ниска от цената на подобни якета в тукашните магазини...

# 79
На Victoria's Secrets част от бельото се шие тук.
Мейсънс също.

# 80
и Палмърс - в Русе, Хуго Бос, Ролман - някъде около Гоце Делчев и кой знае още колко други не толкова известни в България марки също се шият тук. Въпроса не е къде се шият, а какъв е контрола на качеството. Едва ли ако се шиеха в Англия щяхме да можем и да си помислим да си купим някоя маркова дрешка с висооооко качество!

# 81
Цитат на: vini77

А знаеш ли да го продават някъде по-скрито?

# 82
Цитат на: AFRODDITA
Цитат на: vini77

А знаеш ли да го продават някъде по-скрито?

Pleeeeeeeeeease, ако някой знае, да каже! Не че съм носила, ама ми се иска.

# 83
Викториас Сикрет винаги има разпродажба - намаленията стигат и до 80%, доставката до Бг беше май 15 долара. До 50 евро стойност не се обмитяват. Над 50 няма смисъл да се поръчват или поне не в един пакет, защото вече се плаща и мито и ДДС и става майка си и баща си. До 50 евро стойност спокойно може да се поръча и да ти излезнат нещата колкото една сносна турска конфекция.
http://www2.victoriassecret.com/Sale/

# 84
Мерси за инфото. Каталозите си ги поръчвам за радост на всички мъже от родата вече доста време, но никога не съм се замисляла, че доставката може да е приемлив вариант.

# 85
Как мога да се сдобия с такъв каталог?

# 86
  • Варна
Цитат на: sl
Цитат на: Светлана
Истински маркови дрехи на ниски цени, това май само в чужбина го има  Rolling Eyes

Не съм съгласна, една блузка в магазина на CHANEL в Мадрид е 2500 евро....

Съгласна съм с теб,но какво ще кажеш все пак за намаленията в марковите магазини в Мадрид? Stuck Out Tongue Тука такова нещо като истински"маркови "дрешки и истинско намаление НЕМА !

# 87
  • Варна
Цитат на: inamarkova
Цитат на: ina0305
И в чужбина  няма маркови дрехи на ниски цини

имааааааааааа! В Германия например или в Италия се купуват маркови дрехи направо от завода - само им режат етикета, защото са на много ниски цени..
Аз не робувам на марки! и без това имам много изчанчен вкус...
например новата пепел-от-рози вълна направо ме побърква! цветът е прекрасен, ама всички са като с униформа...

Инче,направо ми взимаш думите от устата(е,нали сме стрелчета Wink )Обичам розовото във всичките му нюанси,ама тая вълна от пепел от рози по всяка следваща витрина....направо ми се драйфа.Дори и маркови дрехи не бих си взела в този цвят сега(може би като му мине модата и да не съм със същата униформа като всички мадами по улиците Wink )Обичам да съм различна,да не съм в някви клишета-влияя се от модата до една степен.

# 88
Ох, само като погледнеш по улиците, сякаш всички са с униформи. Навсякъде по витрините цвят пепел от рози. Всички ученички и тинейджърки с пепел от рози. Не бих си купила подобно нещо(ще се срамувам).

# 89
Цитат на: PoliaSp
Викториас Сикрет винаги има разпродажба - намаленията стигат и до 80%, доставката до Бг беше май 15 долара. До 50 евро стойност не се обмитяват. Над 50 няма смисъл да се поръчват или поне не в един пакет, защото вече се плаща и мито и ДДС и става майка си и баща си. До 50 евро стойност спокойно може да се поръча и да ти излезнат нещата колкото една сносна турска конфекция.
http://www2.victoriassecret.com/Sale/

През кои месеци са разпродажбите?
Как може да се поръча - кредитна карта? Друг начин? Питам не съм информирана за това. 50 евро с тези 15 $ за доставка или чисто 50 евро не се облага?

Общи условия

Активация на акаунт