За марковите дрехи?

• 46 627
  • 206
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Цитат на: Dafna
За този на Черковна мисля, че се сещам....да един спортен магазин Grinning  Благодаряяяя Grinning
Ще намина и през другия Wink

след пресечката с мадрид към х.димитър.има магазинче с колелета от дясно.след това има една кооперация която е по нвътре.има магазин за ел.части 2-ра употреба и до него.отвън не личи че е магазин,цялото е със щори.влизаш и има антре с дивани и след това е магазина.мноооооого е законспирирана работата. Laughing  Laughing  Laughing

# 61
  • Sofia
Цитат на: galq4
За този на Черковна мисля, че се сещам....да един спортен магазин Grinning  Благодаряяяя Grinning

след пресечката с мадрид към х.димитър.има магазинче с колелета от дясно.след това има една кооперация която е по нвътре.има магазин за ел.части 2-ра употреба и до него.отвън не личи че е магазин,цялото е със щори.влизаш и има антре с дивани и след това е магазина.мноооооого е законспирирана работата. Laughing  Laughing  Laughing

То навсякъде работата с тези магазини е много законсперирана Wink
Ама във въпросното магазинче е голяма лудница, прекалено е малко и има винаги  адски много хора. Трябват ти здрави нерви ако решиш да разгледаш всичко и да пазаруваш Close

# 62
  • София
дааааа
за това ако си търсиш блузки,пуловер4та отиди в ена-та в свобода.тези на 4ерковна и другите зареждат от тях.в този на гео милев не е лудница но не мога да го обясня по-добре Simple Smile

# 63
  • Sofia
дааааа
за това ако си търсиш блузки,пуловер4та отиди в ена-та в свобода.тези на 4ерковна и другите зареждат от тях.в този на гео милев не е лудница но не мога да го обясня по-добре Simple Smile

Този на Гео Милев го знам, намира се точно срещу нас, но там има големи боклуци понякога. От там единствено дънки съм си намирала до сега.

# 64
  • Бургас
Аз също обичам да си купувам скъпи дрехи, но все повече се възпирам. А и повечето дрехи, след 2 сезона или им е минала модата или на мен са ми омръзнали. Предпочитам да си купя 2 блузки за по 20лв /примерно/, от колкото 1 за 50лв.
По склонна съм да си купя скъпи обувки, отколкото скъпи дрехи и аксесоари.

# 65
Цитат на: sunny_zt
Ако гледате "Горещо" - в шапката на предаването Венета Райкова е с една синя рокля на Мангo

Дрехите на Манго,поне тези които се продават в Бг (има и по евтини хубави дрешки), се шият в завод "Дружба"-Варна  глътнах си граматиката  като разбрах Shocked Но пък ми харесват нещата,даже си купих едни розови дънки от там ,но те не бяха скъпи  Wink  А роклята на Венета е доста над 100 лв.  Wink
И аз предпочитам 1 нещо но качествено  Flutter

Mango

# 66
Не робувам на марка,а и финансово не мога да си го позволя.Предпочитам българското и само за обувки мога да си позволя лукса да взема "маркови".
Само се чудя откъде знаете какво качество са дрехите от битаците като не ги купувате? Confused:

# 67
Цитат на: ina0305
И в чужбина  няма маркови дрехи на ниски цини

имааааааааааа! В Германия например или в Италия се купуват маркови дрехи направо от завода - само им режат етикета, защото са на много ниски цени..
Аз не робувам на марки! и без това имам много изчанчен вкус...
например новата пепел-от-рози вълна направо ме побърква! цветът е прекрасен, ама всички са като с униформа...

# 68
Цитат на: Valeria

То навсякъде работата с тези магазини е много законсперирана Wink
Ама във въпросното магазинче е голяма лудница, прекалено е малко и има винаги  адски много хора. Трябват ти здрави нерви ако решиш да разгледаш всичко и да пазаруваш Close

Често минавам оттам и наистина е голяма лудница! Затова и разбрах, че е магазин...иначе изобщо не бих обърнала внимание, че и врата има Grinning
В квартала се носят слухове, че го държи митничар, който вкарва конфискуваната стока и рушветите там Confused Затова дрехите били оригинални, но на много ниска цена. Дали е вярно незнам. Факт е, че е пълно с тийнейджъри отпред.
Щом на този при Фестивална няма много хора, задължително ще намина през него. Ще разпитам и за неговите легенди Grinning

# 69
Аз си купувам каквото ми хване окото  и то предимно от чужбина.Задължително да струва до 20 евро.И да ви кажа накрая се оказва , че и аз съм се сдобила с  маркови(дали мога да ги нарека така) дрехи.Манго ,където и да ги шият, са ужасно грозни, модели като за умряло .Не бих си купила и 5 лв,. да струваха.Влизам и в скъпи магазини, но ако няма разпродажба моментално се врътвам и си излизам.
като си гледам гардероба се оказва, че имам Бати Балено, Кокай,Зара, C&A, марк спенсър, Чехлички Бата (за 13 лв. от Биг си банкок), да не говоря, че мъжа ми си накупи всякакви неща на кемъл (риза, панталон, елек със 100 джоба, раница и шапка) за 200 лв.., Бенетон.И разни други марки, но тези ми се струват по-познати.
Време е всички да разберем , че марките не са това, което бяха.Всичко се шие по Турция , Тайланд, Китай, Виетнам, Индия.В париж видях блузи, шити в България по 30 евро, а В Турция съм била на хотел срещу един нелегален цех за якета - шиеха по цяла нощ .......
От Търново все си намирам хубави дрехи.Рекордът ми е един панталон нещо като дънков за 3 лв.Спуквам го от носене и все ме питат дали не е еди си каква марка....
Важно е да бъдем красиви пък марката не е от значение.Носете си НОВИТЕ ДРЕХИ,МОМИЧЕТА!!!!

# 70
Не робувам и аз на маркови дрехи,но определено държа да са ка4ествени(не винаги марката е гаранция за ка4ество)Сега си пазарувам дрехи предимно от Есприт -подхождат на ежедневието ми,пък и не са скъпи Grinning

# 71
  • Варна
Цитат на: mama kenga
Кокай,Зара, C&A, марк спенсър, Чехлички quote]
На Марк енд Спенсър имам душ-гел, в малко невзрачно шише от 75 мл

# 72
Цитат на: Зъхи

Това за Миролио, Мотиви, Теранова и Манго е пълен смех!  Grinning По-некачествени дрехи от тези съм виждала само по сергиите на Илиянци. Не че нямам някой и друг парцал от там, но поне не му се превъзнасям!
За Бати Балено - палци горе!!! Бети Баркли - също, но нямам такъв стандарт. Laughing

Абсолютно!!!
Тия от първия ред все едно са ги ушили по трудово обучение.

за Garry Weber с две ръце, обаче малки номера много рядко уцелвам и без да се замислям купувам.

# 73
  • sofia
За Terra nova няма да обсъждам нищо, отвреме-навреме връхлитам там за по някоя глупория. В Маngo обаче с пушка да ме водиш няма нищо да си купя - не , че не ми харесват дрехите - те абсолютно изобщо не ми харесват.  За Motivi мога само да се съглася със Зъхи, че са пълен боклук.

# 74
Абе, тия Манго както разбирам много много не се харесват /на 100% споделям мнението/ а като вляза в магазина -викам си може пък тоя път да има нещо по така, все едно е манифестация, особено пък като пуснат намаленията след Нова Година! Бенетон и  Мотиви нещо не ги харча много- имам една жилетка, която си купих от немай къде, а блузата от Бенетон -такъв боклук не съм имала в гардероба си, дори когато си пазарувах от базарите. В Експенсив и в Оливър има някой път не лоши неща.

Общи условия

Активация на акаунт