Намаления – Лято / Есен / Зима 2020 г.

• 111 183
  • 691
  •   1
Отговори
# 195
# 196

Извинявам се, че тук питам..  но някой знае ли от къде мога да намеря такава чантичка? Simple Smile
От H&M е. Но в момента ми излиза налична в сайта само розово.

# 197
В Waikiki днес в Рaradise видях подобни.

# 198
  • Sofia
Не съм ползвала, но в мейла пише "Получете 10% обратно /до 100 евро/ под формата на кредит за пътуване."

Да не би да са пуснали пак кодовете за физически лица? Доколкото си спомням сменииха програмата и само на юридически лица важеше програмата...

# 199
  • СОФИЯ
Не съм ползвала, но в мейла пише "Получете 10% обратно /до 100 евро/ под формата на кредит за пътуване."

Да не би да са пуснали пак кодовете за физически лица? Доколкото си спомням сменииха програмата и само на юридически лица важеше програмата...
ФЛ съм в букинг.

# 200
  • Sofia
Във физическите магазини на LC Waikiki има ли добър избор на дамски тениски? Най-обикновени, имам предвид. И предлага ли се някаква клиентска карта, с която получаваш отстъпки?

# 201
Напоследък тениски взимам от Ню Йоркър и Синсей .
Доволна съм , а за парите са екстра .

# 202
Има обикновени тениски по 10на лева редовна цена. Няма карти. Постоянно има някакви намаления на и без това ниските цени.

# 203
  • Sofia
Благодаря ви! Flowers Tulip
А може ли да ме упътите кой от магазините на LC Waikiki в София е традиционно най-добре зареден / най-голям или навсякъде е горе-долу едно и също?

# 204
Обикновено е различно, аз не препоръчвам този в мега мол, там много рядко има повече избор.

# 205
  • Sofia
А, в Mega Mall не ходя, честно казано. Simple Smile Чудех се по-скоро между магазините в Serdika, The Mall и Paradise.

# 206
В Сердика и Парадайс винаги ми се струват претъпкани със стока. Последно в България мол ми се стори малко по-празен....ама то винаги може да не извадиш късмет и да го няма това, което ти трябва, и без това...

# 207
  • София
Аз харесвам Waikiki  в Ринг Мол, заради хоум секцията. Но за тениски е относително къде ще намериш най-богат избор.

# 208
Утре ще има 10% отстъпка на всичко извън акция в Zora при поръчка онлайн.
Цитат
Период от 19 до 21.08. 2020 г.
Офертата не важи за поръчки на уреди в акция, специални и пакетни предложения и е до изчерпване на количествата. Важи само за онлайн поръчки.

# 209
Заредили ли са есенни неща, трябват ми някакви дънки, но не летни?
Ходили ли сте скоро по Кроп, Ризърв, Страдивариус, има ли нещо интересно?

Общи условия

Активация на акаунт