Намаления – Лято / Есен / Зима 2020 г.

• 111 194
  • 691
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Жалкооо

Fashion Gallery имат няколко магазина в София и един във Варна

Имат и онлайн магазин, малко грозно направен, но все пак е опция и доста от нещата онлайн и ги няма във физическия.

# 226
Докога е намалението във физическите магазини на Дайхман?

# 227
  • Пловдив
Обикновено е до изчерпване на наличностите.
В ССС всички сандали са с 50% отстъпка, а вече е заредена и есенната колекция.

# 228
А промоцията -50% на втория намален артикул? В сайта им пишеше валидно до 26 или 28-ми август...но за физическите магазини дали е така...
Харесах си няколко спортни моделчета (дишащи, нещо между балеринка и отворена маратонка), мекички са им стелките вътре...може ли мнение дали са удобни?

# 229
  • Пловдив
dolce, не знам точно за тази промоция какъв е срокът, но често промоциите на Дайхман онлайн и във физическите магазини са различни.

# 230
Значи ще че намина на място да попитам. Надявам се да намалят още едно моделче...

# 231
  • Sofia
Някой случайно да има този модел сандали? Дали може да споделите мнение?

# 232
  • София
С клубната карта ли е това намаление?

# 233
Момичета, пускат ли често безплатна доставка от Obuvki.bg ?

Не съм поръчвала досега , а си харесах няколко чифта обувки и се чудя дали да чакам БД или да поръчвам .

Всъщност Имат ли склонност да завишават изкуствено  цените, когато  са пуснали безплатна доставка ?

# 234
  • Пловдив
С клубната карта ли е това намаление?
Не, важи за всички.
Имат нова опция - купуваш обувки, на касата маркират картата и можеш да ги върнеш в 30-дневен срок без касова бележка и без обяснения и причина.

# 235

Не съм поръчвала досега , а си харесах няколко чифта обувки и се чудя дали да чакам БД или да поръчвам .

Всъщност Имат ли склонност да завишават изкуствено  цените, когато  са пуснали безплатна доставка ?
Не съм улучвала безплатна доставка .

# 236
  • Пловдив
Аз съм случвала два пъти на безплатна доставка в obuvki.bg  и не е имало завишаване на цените, дори имаше 30 % намаление и БД.

# 237
  • София

Доставката не е ли безплатна при плащане с карта? При наложен платеж май беше над определена сума.

# 238
Да, с карта е безплатна

# 239
Момичета, има ли някъв код за answear.bg?

Общи условия

Активация на акаунт