Намаления – Лято / Есен / Зима 2020 г.

• 111 431
  • 691
  •   1
Отговори
# 540
За козметика не споря, не съм компетентна. Но за мен такова изравяване е нелогично. Един продукт има себестойност и ако тя е 2 евро например, как производителят ще я предложи в България на 2 лв, т.е 1 евро.
....
Точно при марковите продукти за красота себестойността, особено т.нар. заводска себестойност, пък да не говорим производствената, представлява нищожен дял от цената. Вероятно имате предвид стойността. За не я е нормално да бъде различна за българския и френския пазар например и нормата на печалба на производителя/собственика на марката няма да се различава особено.

# 541
На Нотино до кога им е безплатната доставка?
Промоциите им са по седмица, от понеделник до неделя. Аз плащам с карта и ги спестявам 2-то лв., обадете се на оператор в банката, може и да успее.

Krystal 93, моят пример е за цена на кг немско масло, а не за брой.
Изравняване на цени от евро в лева, е направо абсурдно и нелепо, но всеки е свободен да вярва, в както иска.
Спирам да спамя.
Приятен ден 🙂

Ева на третия етаж, аз не вярвам, а констатирам цената, нито следя, нито сравнявам чужди и наши цени. Ако е наистина 4евро за кг масло - супер, друго нямам какво да кажа! Sweat Smile

# 542
  • София
Оф, казах, че няма да спамя, но...
От първия си пост по темата пиша НАПРИМЕР и слагам произволни суми, за да обясня по-добре.
Но и не знам кое е чудно на цена на БОРСАТА 4 евро за кг  от Германия  да се продава в магазин в България  на 16 лв за кг.
Спирам  Confused

Последна редакция: пт, 04 дек 2020, 16:37 от Ева на третия етаж

# 543
Сигурно не е тук мястото, но искам да споделя разочарованието си от българските магазини.
Поръчвам от къде ли не, какво ли не. Всички магазини извън България винаги доставят продуктите в оригиналните опаковки на продуктите, спейсбег-чета, хартия, етикети, кутии и т.н освен които винаги слагат и хартиена торбичка с логото на марката. Тук обаче в България, положението е трагично. За Коледа от черния петък поръчах подаръци, като всичко което получих е в трагична опаковка. Не в въпрос да сложа коледна опаковка или торбичка, ама когато човек е дал над 300 лева за колан и 500 лева за чифт обувки е хубаво те да имат вид, когато ги подаряваш. Когато се подаряват продукти на висок клас марка ми се вижда несериозно да се сменя опаковката. Малко ми изглежда сякаш съм поръчала нещата от АлиЕкспрес реплики и съм ги пльоснала в коледна торбичка...
та така, исках да споделя просто моя опит

# 544
  • Lost in a fairytale ...
По повод горното, днес получих палто, опаковано в хартиена торба, затворена с телбод... Още не съм отворила пакета и не зная как е отвътре, поне един найлон дали има да предпазва....
За сравнение онзи ден получих друго палто - еми кутия, найлонов чувал, сложен като калъф, закачалка ... Това с хартиения плик ме уби 😆

# 545
Здравейте,  дали ще има пак намаления в зара и горе долу кога

# 546
След Коледа до края на януари .

# 547
Някой поръчвал на ЧП от Хиполенд, получи ли си вече доставката?

# 548
Да се преместя и в тази тема. Очаквам да намеря намаление на очила за компютър /предпазващи, без диоптър/. Зная, че в Ардес имаше оферти на ЧП, тогава не се наканих и в др.сайтове похарчих пари. В сравнение с мин.год. много по-малко неща купих, пандемията ни направи по-умерени в харченето /мое мнение, няма да влизам в спор Simple Smile/ От  намаленията на Н§М се възползвах най-вече.

# 549
'

Имам поръчка от 15.11 и все още е със статус - Магенто - Опции

# 550
'

Имам поръчка от 15.11 и все още е със статус - Магенто - Опции
Моята поръчка пристигна  една кедмица след черния петък, беше разделена на две, като едната част доъде с европът, а другата със спиди.

# 551
  • София
Преди ден получих мейл, че е изпратена.

# 552
Здравейте,
Реших, че ще поръчвам чорапи от Пирин Хил. Дали ще пускат намаление за Коледа? Търсих старо инфо от миналата година, но не намирам нищо. В момента имат някакви намалени модели, но тези, които съм избрала не са намалени.

# 553
Пирин Хил имаха наскоро намаления около черния петък, май до края на ноември.

# 554
Пирин Хил имаха наскоро намаления около черния петък, май до края на ноември.
Ей, изпуснала съм значи...Благодаря за споделеното!

Общи условия

Активация на акаунт