Намаления – Лято / Есен / Зима 2020 г.

• 111 226
  • 691
  •   1
Отговори
# 285
  • София
В Сефора в Сердика център събота и неделя, парфюмите 100 мл. ще са на цената на 50 мл.

# 286
Къде е обявена тази промоция?

# 287
# 288
От Мат Стар на колежка й изпратиха два различни номера обувки. Дойде куриер да ги вземе. Не знам връщането на парите как се случва и кой трябва да заплати куриерските такси. В нейния случай те бяха виновни за връщането, но ако просто не ти хареса модела, според мен ти ще си платиш връщането.

# 289
Здравейте! Вчера направих поръчка от аптека sopharmacy, от сайта им. Имаше код за безплатна доставка от мустела, ако си поръчаш поне един продукт на марката. Аз поръчах два и въведох кода за безплатната доставка. Днес получавам имейл от екот и виждам, че дължа пари за доставката. Какво да направя според вас? Не съм за 4-5лв, но така редно ли е?

# 290
  • Street of Dreams
Обади се или пиши на съпорта, сигурно е станала грешка.

# 291
  • Sofia
Ами, най-логичното – звъниш на SO pharmacy и се уточнявате. Това – още преди да си си взела пратката.

# 292
  • София
Здравейте! Вчера направих поръчка от аптека sopharmacy, от сайта им. Имаше код за безплатна доставка от мустела, ако си поръчаш поне един продукт на марката. Аз поръчах два и въведох кода за безплатната доставка. Днес получавам имейл от екот и виждам, че дължа пари за доставката. Какво да направя според вас? Не съм за 4-5лв, но така редно ли е?
Откакто обновиха сайта или забива, или не прилага отстъпките както трябва. Имат форма за контакти:
https://sopharmacy.bg/bg/contactus
Аз лично звънях на посочения телефон при проблем с една поръчка. Едно любезно момиче отговори и после ми върна обаждане след няколко часа като проблема беше разрешен.

# 293
Откакто обновиха сайта или забива, или не прилага отстъпките както трябва. Имат форма за контакти:
https://sopharmacy.bg/bg/contactus
Аз лично звънях на посочения телефон при проблем с една поръчка. Едно любезно момиче отговори и после ми върна обаждане след няколко часа като проблема беше разрешен.

Звънях днес два пъти, не вдигнаха. Не си взех пратката. Ще звъня в понеделник пак, ако не вдигнат просто ще си я взема.

# 294
  • Sofia
Ще звъня в понеделник пак, ако не вдигнат просто ще си я взема.

И защо? Нещо изпуснах нишката, честно казано...

# 295
Ще звъня в понеделник пак, ако не вдигнат просто ще си я взема.

И защо? Нещо изпуснах нишката, честно казано...

Какво не разбрахте?

# 296
Защо ще плащаш доставка,при положение,че знаеш,че не дължиш?

# 297
  • Sofia

Ми, май няма значение. Grinning

# 298
Изпуснала съм ви.
Чакам намаления в Дика през зимата, защото съм харесала много неща.

# 299
Изпуснала съм ви.
Чакам намаления в Дика през зимата, защото съм харесала много неща.
Дали ги има и онлайн намаленията на Дика? От скоро разглеждам марката по-внимателно и аз набелязах няколко неща.

Общи условия

Активация на акаунт