Намаления – Лято / Есен / Зима 2020 г.

• 111 446
  • 691
  •   1
Отговори
# 510
Аз говорех за показаната уж редовна цена, че е завишена. Не за крайната. Няма нужда да ми пишат, че нещо е намалено с 50, 60 или 70%- да бяха писали -10, 15, 20%. Това за мен си е подвеждаща реклама...и не е редно. Но явно разчитат да привлекат клиенти с фалшиви -50, 60, 70%...На мен лично ми оставят лошо впечатление.

# 511
По-ниска, но с некоректно представено намаление. Което прави лошо впечатление.

# 512
По-ниска, но с некоректно представено намаление. Което прави лошо впечатление.
+1 Simple Smile

# 513
Защото не се сещат, че българите все още масово имат достатъчно здрав разум да гледат каква е крайната цена и да сравняват, а не да потръпват, като видят -70% и пр. ала-бала шашми. Не става дума само за Емаг дори... Така чували, че някъде се правел Черен Петък и айде и тук така. Като не си познават аудиторията, ще загубят клиенти, вместо да спечелят.
И на мен не ми харесва тази тактика, но миналата година взех продукт от Емаг на Черен Петък, нямаше го по-евтин другаде. Свикнала съм да се абстрахирам от минус процентните им банери и да гледам колко струва. Но не е редно и не е приятно, абсолютно съм съгласна с вас!

# 514
Точно. Подобна тактика действа само при хора които по принцип нямат представа колко струва даден продукт (или пък не ги интересува, защото дали ще платят 10 или 30 лв за един и същи продукт им е все едно). Но това не са болшинството клиенти, определено. Sunglasses

# 515
Все пак редовната цена гледам, ЧП на Лили беше с- 20% на всичко и цените им не бяха завишени .И си напазарувах бебешки храни ,препарати и козметика.Наистина прави лошо впечатление подобен трик.

# 516
Аз дори не прочетох никъде, че в Лили имат -20% за Черния петък, а и в касовата бележка не пишеше нищо, но факт- имаше си го намалението. Sunglasses

# 517
Пак ми се вижда свръх завишена "редовната" цена... Grinning Много ми е досадно когато шмекеруват така...

А не е ли възможно това все пак да му е стандартната цена, без разни промоции?
На официалния сайт цената е същата, €17.90 - https://www.loreal-paris.fr/maquillage/teint/fond-de-teint/infai … ode=3600523614509

# 518
Не, цените на всички продукти, които се внасят (по редовния път), се адаптират към местната валута.

# 519
Изобщо не съм се интересувала каква му е реалната цена конкретно на този продукт. А и доста подобни "оферти" съм виждала в емаг. Имаше и някакъв молив/гел за вежди на Лореал- нещо около 38 лева цена- което също ми се видя завишено, без да им следя цените...Някой друг да каже дали това е нормална цена.

# 520
Мне,около 14-15 лв е молива гел Тату е,за вежди.
Лореал фреш уеър над 19 лв не е бил никъде,по мои наблюдения.
Просто не е приятно това,губиш доверие в търговеца и почваш да сравняваш цени,докато се убедиш че те взимат за точка на калинка.

# 521
  • София
Не, цените на всички продукти, които се внасят (по редовния път), се адаптират към местната валута.
В смисъл? Ако продуктът струва в Европа 10 евро, в България ще е 10 лв? Това е пълен абсурд! Или друго имате впредвид и аз не съм ви разбрала ?

# 522
Ето тази база съм купувала за 13 лв от Нотино миналата година,не знам как се прави ценообразуването.В дрогериите е около 18

# 523
Мда, цените в Емаг са забавни - външен хард диск, който си купих пролетта за 130лв, сега е 170лв; ел. кана купена май 2019-та за 30лв, в момента е 40лв.
Сега се загледах в сешоар за 470лв, с малко търсене го намерих другаде за 280лв.

# 524
Аз винаги гледам дали цената ми е изгодна, а не на колко процента е обозначено, че е намален даден продукт. Не само, когато пазарувам от Емаг.

Общи условия

Активация на акаунт