Намаления – Лято / Есен / Зима 2020 г.

• 111 450
  • 691
  •   1
Отговори
# 495
Karen Millen имат постоянно намаление напоследък и сега + 15% с код EXTRA.
https://www.karenmillen.com/

# 496
Някой да е попаднал на сайт за не толкова надути цени на коледни подаръци? Търся като допълнение към основните и с ами нужни някакви дреболии, но като гледам все попадам на Джъмбовски ама с голяма надценка. Не ми пречи да са Джъмбо, но поне не толкова преувеличени.

# 497
Вижте "На Схема" във фейса

# 498
  • Варна
В групата Хендмейдъри, художници и занаятчии в Facebook може да намерите много красиви коледни подаръци: от евтини до скъпи. Най-важното, ръчно изработени и уникални. Аз от там попаднах на невероятни творци. Един пример:

Също прекрасни неща правят майките в групата Купи подарък от майка на дете с увреждане(пак там).
Също попаднах на тези сайтове/страници напоследък.
Неща с душа е социално предприятие, даващо работа на хора с увреждания. Аз лично харесах доста неща за детето там, прекрасни подаръци за деца може да се изберат от тях:

Тези хора имат еко идея за восъчни кърпи:

Предпочитам да подкрепям творците и малките бизнеси, когато имам опцията да го направя. Особено сега те имат голяма нужда.
Много любимо магазинче е това. Ръчно рисувани картички, сувенири, бижута:

Последна редакция: чт, 03 дек 2020, 00:04 от Priqtelka

# 499
# 500
Много готино намаление в Емаг.Отварям козметика и почвам да разглеждам и виждам ФДТ на Лореал Фреш Уеър за 30 лв,течно червило на Мейбълин за двайсе и кусур,по принцип цените им в който и да е ДМ и Лили са наполовина.Изобщо спрях да гледам нататък.Ето за стравнение

# 501
Аз го написах като коментар за Виши, но администраторът не го одобри. 😀

# 502
При Емаг това се случва често.
Виши имат ли намаления някъде? А коледни комплекти - трябва ми крем, потърсих коледен комплект, защото имат всяка година (с несесер или в метална кутия), но май са само някакви изостанали...

# 503
Декември не знам. Виши ноември бяха на примоция и подаръци, аз си напазарувах от Софармаси.

# 504
При Емаг това се случва често.
Виши имат ли намаления някъде? А коледни комплекти - трябва ми крем, потърсих коледен комплект, защото имат всяка година (с несесер или в метална кутия), но май са само някакви изостанали...

В 36.6 са на -20% , миналата седмица взех комплект с несесер флуида Слоу Ейдж 50МЛ + ГЕЛ БУСТЕР МИНЕРАЛ 89 10МЛ + термалното им мляко за почистване /което не ползвам/ за 44лв.

# 505
Ако говориш за млякото 3 в 1 по-добре, че не го използваш, такъв обрив ми излезе от него, че не е истина. С дни не ми се успокояваше кожата и по-точно бузите, не бих повторила.

# 506
Сега разгледах - в момента няма намаление на тези продукти.
Ето това не е лошо и е точно комплект от тази година, а не предишна, само че го няма: https://www.parfimo.bg/vichy-aqualia-thermal-rich-podarachen-kom … l-metalna-kutiya/

Последна редакция: чт, 03 дек 2020, 19:18 от pppqqq

# 507
Това е цена без отстъпка на ФДТ... при поръчка пишете кода и намаля продукта на 9.90лв.

# 508
Пак ми се вижда свръх завишена "редовната" цена... Grinning Много ми е досадно когато шмекеруват така...

# 509
Пак ми се вижда свръх завишена "редовната" цена... Grinning Много ми е досадно когато шмекеруват така...

И все пак е по-ниска от лили, дм

Общи условия

Активация на акаунт