Намаления – Лято / Есен / Зима 2020 г.

• 111 452
  • 691
  •   1
Отговори
# 480
Цяло чудо е , че на черния петък намерих на баща.ми панталон намален с 52%. От 26 на 12 лв.

Процентът е голям, ама печалбата в абсолютна стойност е мижава. Да беше от 260 на 120 вече щеше да е някакъв удар.

# 481
  • София
Аз бях харесала един бг бранд Dafi fashion, имаха и Черен петък преди 2 седмици. Имам от тях една нощница. Simple Smile Допадат ми, но всичко е с презрамки, а аз искам с ръкави.

# 482
  • София
Уайкики според мен имат доста добри намаления постоянно, но аз лично не харесвам качеството на дамските им дрехи. Въпреки това писах по-назад в темата, че преди две седмици взех много изгодно две поли за майка ми, на касата ми направиха допълнителна отстъпка, която никъде не фигурираше по етикетите на дрехите.

Последна редакция: вт, 01 дек 2020, 15:25 от malina_smile

# 483
И аз много се изненадах на Черния петък като си купих чанта от Nine West. Всипко им беше намалено с 50%.
От къде поръчвате Nine West?

# 484
Уайкики според мен имат доста добри намаления постоянно, но аз лично не харесвам качеството на дамските им дрехи. Въпреки това писах по-назад в темата, че преди две седмици взех много изгодно две поли за майка ми, на касата ми направиха допълнителна отстъпка, която никъде не фигурираше по етикетите на дрехите.
И дамските и детските се съсипват много бързо. Материите са кофти. Само ММ има един хубав пуловер, но май е изключение.

# 485
Нищо хубаво нямам от там,много гадни материи,панталоните и дънките им все са ми къси,едно такова на никъде стои.Мъжът ми има един спортен панталон,само това ни е сполучливото от там .

# 486
Аз имам не лоши дънки от там. Едно кожено яке го скъсах от носене няколко години. От дрехите за децата съм доволна.

# 487
Детските им дрехи са добри, особено за момчета имат повече цветови комбинации, не само синьо и сиво. Дамските обаче и аз не ги харесвам, а дънките им са ми много странни модели-къси и широки. ММ има доста дрехи от там, които са наистина хубави и качествени.

# 488
И аз много се изненадах на Черния петък като си купих чанта от Nine West. Всипко им беше намалено с 50%.
От къде поръчвате Nine West?
Аз си я взех от магазина в дъ мол. Онлайн ако намерите, споделете. Но вече едва ли ще е такова намалението.

# 489
От Уайкики взех много хубави рокли-суичъри на малката с апликации, ватирани отвътре....не помня друго взех ли оттам, но роклите-суичъри не са мръднали.

# 490
Долче, какви са тези рокли-суичъри? Моята дъщеря само реве за рокли, та търся идеи.

# 491
Ами, като ватирани суичъри с дълги ръкави, но са по-дълги надолу.

# 492
  • There I was on a July morning
От Уайкики съм купувала предимно дрехи за сина ми и съм доволна от качеството, а и цените им са прилични.

# 493
Моля, спрете със спаменето. Какво ще купя отново е друга тема. Благодаря.

# 494
Емаг утре ще имат намления

Общи условия

Активация на акаунт