Намаления – Лято / Есен / Зима 2020 г.

• 111 422
  • 691
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Код за отстъпка в сайта на Голдън роуз: XMAS20 до края на месеца.

# 556
  • Варна
Код за отстъпка в сайта на Голдън роуз: XMAS20 до края на месеца.

Само на ненамалени продукти... А там повечето са намалени. Нищо изгодно не видях.

# 557
  • Стара Загора
Пирин Хил имаха наскоро намаления около черния петък, май до края на ноември.
Аз не знам да е имало такова намаление. Исках да взема за подарък и ги следях. И на FB страницата им няма информация да е имало. Имаха рожден ден в края на миналия месец, но намаление нямаше, имаше единствено игра на страницата им.

# 558
Sisi 91, благодаря, че се включи. Магазините им работят, та може да отскоча следващия уикенд и без угризения да взема подаръчета. Нещо не се включваме във всеобщата тенденция за подаряване на подаръци по Коледа, НГ, но тези чорапки са чудесен вариант на нещо дребно, практично и качествено. Цените са поносими.
Рових във фешън дейс за нещо интересно, но...няма съблазни...

# 559
Оптикласа имат в сайта намаление от 30% с код XMAS на всичко. Даже и на тези в аутлет категорията.

# 560
Пирин Хил имаха намаление със сигурност, защото направих поръчка на 20.11.2020. Хвана ми 10% отстъпка на всичко, вкл.и намалените.

# 561
Да питам и тук, някъде да има намаление на козметика на Авен, Дюкре, А дерма?

# 562
https://subra.bg/avene/
https://sopharmacy.bg/bg/category/avene

Авен имат 20% и хубави комплекти. Зависи какво търсиш.

# 563
Благодаря, трябват ми продукти за атопична кожа, Ксеракалм и Екзомега.

# 564
  • София
Има ли някъде по сайтовете намален серума на ЕЛ но възможно най малката разфасофка?

# 565
  • Countryside
Някой поръчвал на ЧП от Хиполенд, получи ли си вече доставката?
Аз получих. Направих две поръчки, в петък и в неделя, и двете вече ги получих. Тази от неделя дойде тази седмица със спиди. Пишете им или се обадете с номера на поръчката. За минали години съм чела, че на много хора са отказали поръчките, но би следвало да имате промяна в статуса на поръчката и да ви го изпрататят като имейл предполагам.

Аз пък имам наблюдения за чужбина (Европа по-специално, но не само), че медицинската козметика, когато не е на оферта, в БГ е по-евтина.

Последна редакция: нд, 06 дек 2020, 21:02 от Г-жа Букет

# 566
Техмарт отбелязват с намаления седмият си рожден ден.

# 567
Здравейте Simple Smile Случайно някоя от вас да е виждала пъзели с Peppa Pig 🤣 Дъщеря ми е на 3 години и взехме един дървен пъзел сега за именния и ден и много и хареса. Иска ми се Дядо Коледа да и донесе още пъзели - ако може не дървени, а нормален пъзел. Ще съм много благодарна, ако някой ме насочи Simple Smile Хубав ден и спорна седмица на всички 😍

# 568
Някой има ли код за отстъпка за Озон?
Аз съм ползвала досега DK19 за 10%, но сега ми пише, че е изтекъл.

# 569
Някой има ли код за отстъпка за Озон?
Аз съм ползвала досега DK19 за 10%, но сега ми пише, че е изтекъл.

Пробвай този: CLASH2.

Общи условия

Активация на акаунт