Както вече се видя, ОСМИ клас ще свършим от дома

• 29 903
  • 745
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Ако не се включи Ани да дообясни закачаката на Izida,  кой знае какви неща ще си помислим. Wink

# 616
  • София
Близнаци е Ани Simple Smile Та затова успява с работата за двама. Sunglasses
Не виждам същата зависимост при набора, ама знае ли човек може и да се прояви по-натам...

П.П. Вярно, че като кажеш за една жена, че СА двама се навяват едни съвсем други асоциации за събития след 8-9 месеца Simple Smile Трябва да се внимава Wink

Последна редакция: пт, 19 юни 2020, 15:36 от Jiema

# 617
Аз вече я бях нарочила АниК, че има близнаци - с такава любов говореше за дечицата на сестра си, че ги бях възприела като нейни. Надали е късно да изправи моята грешка.

# 618
  • София
Като развален телефон сме. Joy

# 619
  • Sofia
Тук съм, хора, 1 в 1 съм Laughing
Хаха, веднага я разбрах Izida Laughing Другото "двама" не искам и да си го помислям ... то аз гоня критическата Laughing
Шарлот, надявам се до внуци да ми мине нежеланието да гледам малки деца. Много са ми мили, бих помагала на всеки, но да не са ми в къщата Grin Пък колко още път ни чака с всичките налични деца...

# 620
  • София

То не било компютри, а компоти. Joy

# 621
  • нейде там, където ....
Колкото деца и родители - толкова мнения сигурно има за учителите им.

Важното е да са живи и здрави.

То не било компютри, а компоти. Joy

Joy

А някой нещо за пикник да каже? Сякаш вече се стопли достатъчно, ученето е към своя край, не е ли време?

# 622
Въпрос, който може би трябва да задам в 9 класната тема, но и тук, ако някой знае:

При ИИЧЕ- дават ли се книги на този език за през лятото или само  ако ИИЧЕ е в ЕГ? Ако има някакъв  прмерен списък за 9 клас,може ли да ми го напишете, за АЕ става въпрос.Ако не е нещо "по материала",синът ми едва ли ще го погледне,то и задължителната литература толкова, но поне по-авторитетно му  звучи.

Иначе литература на български- мисля е тази, която е на посл. страница на учебника, нали няма изменения?

# 623
  • София
Гледам прогнозата в Синоптик, чак на 28ми няма да вали.

# 624
  • В средата на времето
Joy ..другия път ще се пояснявам, че наистина малко двуяко е прозвучало, а аз имах предвид просто зодиакалния и знак. btw, Ани, в началото и аз смятах, че имаш и близнаци. Simple Smile

# 625
  • Sofia
Joy ..другия път ще се пояснявам, че наистина малко двуяко е прозвучало, а аз имах предвид просто зодиакалния и знак. btw, Ани, в началото и аз смятах, че имаш и близнаци. Simple Smile

На сестра ми са, но сме си като скачени съдове. Пък докато чаках да излязат от родилното, все едно аз ги родих - да ви кажа по-леко е да си вътре, отколкото вън Laughing ММ купи микробус за случаите, когато пътуваме заедно някъде Laughing

Пфуу, още няма яснота за оценките... Все пак е по-добре от варианта на 01.07. с хартиения бележник Simple Smile

Последна редакция: пт, 19 юни 2020, 16:19 от aniK

# 626
  • София
Ох, бе пак сте ги накъдрили едни та се смях с вас.
Знам страхотна ливада за пикник с изглед към цяла София и цял Перник ама чак на 28-ми не се знае къде и как ще сме.
Аз попълних анкетата за малкото дете от мое име, а тази за наборката от нейно име като ученичка Joy Така де какво ще я питам. Тя да не е луда да се занимава с анкети на МОН, дето после се оказва, че не са и техни. Само майка ѝ е толкова откачена.
Ани и аз дебна за една оценка по БЕЛ ама бавно се проверяват тия есета. Иначе днес имаха изпит по математика и половин час по-късно резултатите бяха готови.

# 627
  • София
Сиренце, сподели малко повече инфо за тази чудна поляна. Най-вече къде е! Не се стискай, моля! Heart Eyes

Последна редакция: пт, 19 юни 2020, 22:11 от Fair Lady

# 628
  • София
Gorgonzola, (много сложно име си измисли) това да не е онази същата поляна, където ходихте да дишате въздух по време на карантината?

# 629
  • София
Gorgonzola, (много сложно име си измисли) това да не е онази същата поляна, където ходихте да дишате въздух по време на карантината?
А не, онази е за лежане, щот е под наколн Joy Тази е още малко по-нагоре и е равна - за ядене демек. Навръх билото на Люлин планина, пък се стига с кола до там Wink Е няма достатъчно сянка.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт