Както вече се видя, ОСМИ клас ще свършим от дома

• 30 107
  • 745
  •   1
Отговори
# 165
Честита да си, Ани! Жива и здрава!

# 166
Честита да си, Ани! Все така борбена и успешна бъди! Няма да забравя твоите седмокласни емоции. Всички ги съпреживяхме с теб, но беше възнаградена Blush Бъди щастлива! Flowers Rose

Честити, здрави и обичани да са и отминалите рожденички! Flowers Rose

Нека новата ви лична година е много спокойна и щастлива! Flowers Rose

Последна редакция: вт, 09 юни 2020, 20:53 от 6tiplio

# 167
AniK нека здравето,щастието и късметът да е винаги с теб и любимите ти хора! Flowers Hibiscus

# 168
Аник, да си здрава и щастлива!

# 169
  • София
АниК, честит рожден ден! Бъди здрава, щастлива и обградена винаги от хора, които те обичат. Пожелавам ти сбъдване на мечтите ти - твоите и на децата. Heart

# 170
  • София
Момичета, дъщеря ми ще кандидатства и в една професионална паралека. Оказва се, че трябва спешно да вадя медицинско, защото ЛЛ изчезва в дълга отпуска. Тя ми каза, че го пишат на някаква зелена бланка, но ако има друго изискване, да си закупя съответния формуляр.
Сега погледнах да видя какво е дал ЛЛ на сина ми миналата година. Същото съдържание е като снимката, която си сложила, но е разпечатка от програмата. Не мога да разбера защо ви карат да обикаляте и да търсите бланки по книжарниците, след като всички формуляри си ги има в програмата, която използват ОПЛ.

# 171
АниК, честит празник! Да си здрава и  много щастлива!

П.п. Много се радвам, че такъв борбен и енергичен човвк е роден на датата на малката ми дъщеря.

# 172
  • София
Mrs Jan, мерси!
Значи и те трябва да разполагат софтуерно със същото. Simple Smile

# 173
  • София
Мартеа, честит рожден ден и на малкото ти момиче! Желая и здраве и слънчево и безгрижно детство!  BalloonBalloonBalloon

Mrs Jan, мерси!
Значи и те трябва да разполагат софтуерно със същото. Simple Smile

Да. ЛЛ на децата ми разпечатва всичко от програмата и категорично отказва да попълва каквато и да е бланка донесена от някъде (още помня спора със сестрата в ДГ, която много държеше на картонена ЛЗПК, а той и пращаше един лист А4). Ето я
Скрит текст:

# 174
  • София
Ей, страхотно!
Ще знам вече какво да искам да присъства в тази прословута бележка.
Благодаря!
Само едно нещо ме смути - ЛК издадена на 30.12.1899? Grinning
Вероятно системно попълване от изкуствения интелект, когато лицето все още няма лична карта.

# 175
  • София
Честит рожден ден с огромно закъснение на Спунк и Сънчо!
АниК, честит празник!
Ама много близнаци в тази тема! Grinning
Една от най-близките ми приятелки е близнак и винаги съм била убедена, че безумията, които и се случват и в които се забърква, не могат да се случат на никой друг (нормален човек)! Joy
Бъдете здрави и щастливи, момичета!

# 176
  • София
Честита да си, Ани!!!
Обикновено пожелавам здраве, щастие и пътешествия! Сегашната ситуация е необичайно различна,  затова още повече се нуждаем от ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И ПЪТЕШЕСТВИЯ! Та, приеми тези пожеланията отново. Да бъдат!

# 177
Честито и от мен! АниК, отворени простори - душевни и реални!

# 178
  • София
Ани, да си здрава! Всичките ти инициативи да са ти полезни!

Моля, ако сте били на морето (нашето) да споделите как е там - има ли изгледи за хора, ще отварят ли ресторанти, сергийки, атракции. Синът ми твърди, че без тези неща нямало смисъл... Аз мисля и иначе, но....

# 179
  • някъде ... тук ...
Мартеа, честита да е рожденичката!

Не ми се причинява нашето море и все още се надявам да не остава само то като опция. Хич не обичам сергийки и атракциони. Ще видим дали наборът ще идва с нас някъде на море или ще си остане само с лагера на Пампорово. По принцип моите търсят скали и камънак - за скачане, гмуркане и шнорхелинг.
Но, децата са различни...

Общи условия

Активация на акаунт