Майски бръмбарчета - Тема 1

• 18 288
  • 332
  •   1
Отговори
# 180
  • Стара Загора
И моето момче си изяжда ръцете и заспива с пръст в устата, разтапям се като го гледам, но не е от глад. През нощта се събужда 2-3 пъти, но само го пренасям от кошарата на спалнята, яде и пак го връщам, че каката е до мен и тя. За втори път носи вирус от градината и мъникът е със сополи, но поне няма температура. В петък отиваме на море всички, но той няма да стои на плажа и ще се редуваме кой да бъде с него в апартамента.
Като му давам витамин Ц с лъжицата голямо облизване пада. Казала съм 6 месец захранване, но ако проявява желание може и в 5. С каката на сила в 5 месец и по 1 час ядеше 2 лъжици пюре и то с рев и до днешен ден яде като костенурка. Та, сега ще чакам да си покаже кога е готов, за да не правя същите грешки.

# 181
  • Пловдив
Ние сме на море.Моят постоянно лапа ръцете,зъби го мъчат.Харесва му на моя да спи настрани.Чак на 25 сме на консултация.

# 182
Преси също е на морето отиваме за 2 3 часа с нея тя си спи намазана с росион 2 чадъра и вътре в количката и по памперс завита с една памучна пелена 🙄😅😅😅

# 183
Здравейте отново Simple Smile Минахме консултацията, Адриан вече е 63 см и 6500 с памперса (доста ми се видя наедрял), но педиатърката каза, че се движи добре. Има много големи бузи и всеки като го види го мисли за по-голям, отолкото е , но той си се роди с бузки, бузанчо ще си бъде Simple Smile Биха му пневмококовата ваксина и втората доза от Ротавирусната си изпи. Радвам се, че педиатърката му редува пневмококовата и комбинираната и всеки месец му слага само по една от тях. Дано я понесе леко. Иначе времето направо лети, все едно вчера родих, всъщност най-бавно ми мина времето в болницата до момента, заради изолацията и липсата на контакт с близките, откакто ме изписаха всички дни ми се сливат Simple Smile

# 184
Здравейте и от мен! И моят обича да си лапа ръцете. Обмисляме и ние да ходим на море септември. Май го бяхте коментирали, ама не съм сигурна. Какво давате на мъниците да пият и с какво ги мажете?

# 185
Здравейте и от мен! И моят обича да си лапа ръцете. Обмисляме и ние да ходим на море септември. Май го бяхте коментирали, ама не
съм сигурна. Какво давате на мъниците да пият и с какво ги мажете?

Nivea kids 50F ,BIO BALANCE BABY😇

# 186
  • Пловдив
С едно от Дм го мажа и Прокомбо давам.Ние имаме и палатка и малкия и там си поспа.Иначе и морето му показване и краката му потопихме,стресна се малко😂😂Ама май вече се адаптира

# 187
  • Стара Загора
Нищо няма да му давам, нито ще го мажа. Купихме му UV блуза от декатлон, но няма да го показвам на слънце. Ще пипне пясъка с крачета и ще му потопя крачетата веднъж във водата, колкото за няколко снимки. През останалото време ще бъде в количката под чадъра и в апартамента.

# 188

Ето първото пипане на пясък на Преси 🤩🤩🥰🥰

# 189
  • Бургас
Нашата госпожица, като типична морска рожба, още не е стъпвала на плажа. 😄
Най-вероятно няма да я водим тази година. Иначе често се разхождаме в морската градина.

# 190
И нашата мома като на Мария,  като типична представителка от Варна не е стъпвала на плажа. Много ме притеснява идеята и мисля, че и е рано. Догодина обаче ситуацията ще е съвсем друга, живот и здраве.
Вчера сложихме ваксините и е много сънлива, даже спи следобед, което се случва изключително рядко напоследък и е адски крива по него време. Почти всеки ден будува от 12ч до 19ч. Случва ли се често при вас?
 Днес цял ден изкарахме в морската градина, понеже беше с една идея по-хладно. Честно казано, за първи път през живота си чакам да захладнее, че да сме повече време навън.

# 191
  • Пловдив
Моят за цял ден му се събират малко часове сън следобед.Вечер спи,но се събужда още за ядене.

# 192
Как сте мамчета и бебчета растете ли са 😁🤩

# 193
Как сте мамчета и бебчета растете ли са 😁🤩
Много добре. Вчера бяхме на консултация за избор на раничка и се оказа, че най-добре му е раница 6+. 🙃 Така, че расте със сигурност. Много ми е интересно колко ще е другият месец на консултацията. Вече се протяга хваща и си играе с играчките и гука още повече. 🥰 И даже няколко пъти си спа в кошарата. 😁
Иначе мен пък вчера от толкова пробване на носилки ме заболя секциото от белега ме болеше чак до пъпа... Чудя се дали ще си е някога като преди.🤔
Да се похваля най-накрая почнах да свалям 🥳 и всичко което беше необходимо е да си меря зехтина в салатата 😁

# 194
  • Пловдив
Ние днес сме на консултация,..Вчера се върнахме от Сандански,морето мина добре...Зъби ни мъчат,на моменти е много нервен,реве,ужас е..

Общи условия

Активация на акаунт