Майски бръмбарчета - Тема 1

• 18 285
  • 332
  •   1
Отговори
# 195
И ние днес бяхме бяха ни ваксината 2рата и за 2 път ни дадоха капките  😅предния път нямаше темп да си надяваме и този път  да няма  иначе сме пораснали за 3 месеца 10 см и 2.300 кг 😂.Много гукаме направо си дърдори като дърта баба раздава усмивки скача като жабка
  😁😁😁

# 196
Имам болничен от 3 юли до 18август .Дните от юли са изплатени. От 1 до 18 август няма, на 19 август ми е пусната декларацията за майчинство сега ми излиза че ще се изплати утре ,за дните от 19 до 31август .За дните от 1.08 до 18.08  звънях да питам казаха че е станала техническа грешка и ще се преизчисли .Някой знае ли какво ще стане ? (Сори за питането )

# 197
  • Пловдив
За август ще се изплатят септември..

# 198
За август ще се изплатят септември..

Да но въпроса е че изплатиха първо от декларацията от 19.08 до.31.08 а не от 1.08 до.18.08 от болничния

# 199
Явно наистина е технически проблем, на мен са ми забавяли досега пари, но в крайна сметка всичко винаги ми е било изплащано. И аз се учудих, че утре ще ми преведат парите по декларацията, защото те са август, а той още не е изтекъл като месец, но явно сега са обработили декларацията.

# 200
Явно наистина е технически проблем, на мен са ми забавяли досега пари, но в крайна сметка всичко винаги ми е било изплащано. И аз се учудих, че утре ще ми преведат парите по декларацията, защото те са август, а той още не е изтекъл като месец, но явно сега са обработили декларацията.

Това е интересното че не ми.изплащат 1дните от болничния а от декларация

# 201
  • Пловдив
Аз този месец   получих за половината юни и цял юли..И грешка беше станала,ама много се мотат..Дано вече няма проблем

# 202
Като дойдат на един път голяма сумичка бива ама то пък чакането ти  и*ава майката

Аз този месец   получих за половината юни и цял юли..И грешка беше станала,ама много се мотат..Дано вече няма проблем

# 203
Здравейте как сте мами ?Някой вече дойде ли им менструациата  ? Силно ли е слабо ли е при вас редовно като преди ли е или не ?  Аз за 2 път този месец на 13 ми дойде на 18 ми свърши и днес пак🙄🙄

# 204
На мен ми дойде два пъти  :  юли и след 25 дни отново август месец (не кърмя) . Трае по два дни и е изключително обилно, оказа се, че имам полип в матката и затова кървя така. Аз и лохии имах близо два месеца. Сега чакам началото на септември да ми дойде за трери път и след това влизам в болница, за да ми махнат полипа.

# 205
  • Бургас
Аз нямам цикъл, но кърмя. Предния път първия цикъл ми дойде 2 дни преди рождения ден на баткото. Него го кърмих 1 г и 3 месеца. Спомням си, че беше нещо страшно, като за 1 година накуп.

# 206
  • Пловдив
И аз нямам цикъл,кърмя..

# 207
Утре малкият става на 4 месеца, само на кърма, цикъл нямам още и не ми липсва Grinning

# 208
Ние скоро ще станем на 4м вече имах 2 цикъла дойде ми почти веднага след 40 ден на бебока, но така бях и предния път. Кърмя и тогава кърмих на поискване. Иначе си ми е абсолютно редовен цикъла както и преди това. Кърменето не ми попречи нито на цикъла, нито на забременяването. 😁

# 209
Аз още нямам, но не ми и трябва. 😄
Иначе ние сме добре. Аз почнах лека по лека малко йога, следене на калориите и продължавам дългите разходки и кантара вече показва надолу. Вярно остават ми още 15 кг, но не са 20. 🥳 Иначе днес бяхме на консултация сложихме последните ваксини и Брани продължава да расте устремно, а какво мишле се роди. Та вече е 7215 г и 67.5 см, +895 г и 3.5 см от предния месец, а от раждането 4195 г и 18.5 см. 😱

Общи условия

Активация на акаунт