Майски бръмбарчета - Тема 1

• 18 280
  • 332
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте, мами. Как сте?
Днес бяхме на консултация и вече Брани е 5400 гр. и 60 см. Биха му двете ваксини, пое ги юнашки. Сложих кул пач и се надявам да се разминем без странични ефекти.
Вашите бебчета как са?

# 91
  • Пловдив
Ние на 7 сме на преглед.Нашия иска да си говорим само😂😂климатик ползвате ли?

# 92
Страх ме е да пускам климатик.. когато той нее в стаята, я охлаждам до 25-26 градуса и го спирам. Иначе стига и до 29.. Държа го само по боди с къс ръкав. И навън така го извеждам, най-много да му сложа и чорапки.

# 93
Нямаме климатик, така че по късо боди или по памперс, навън за момента излиза по късо боди, като затопли ще почнем само по панталонки. Мятам му един тензух, ако пече.

# 94
  • Пловдив
Аз още не съм пускала,но не се издържа вече..Вашите бебета на колко време ги храните../Моят различно .Някой път иска през час,дръг път-през 2,3..Вечер и през 4 се стига някой път

# 95
Здравейте!
  На последната консултация, която беше преди седмица, Карина я измериха 5230 гр. и 57 см. Сложиха и три ваксини, като едната беше тази за ротавируса. Доста ревлива бе след това цял ден😕. 
  Аз климатик пусках само когато беше студено и дъждовно, за да е по-топло докато я оправяме след банята. Откакто се оправи времето не съм го ползвала за охлаждане.
  Относно храненето моята най-добре често яде горе-долу през 3 часа, но понякога и през четири  или пък два. Продължава да е на смесено хранене, тъй като кърмата определено не е достатъчно. И в тази връзка вече като попорастна и захитря започна да си търси шишето като за по-лесно и протестира на гърдите, но аз съм упорита, надявам се да е период и да мине.
  Да ви питам вие спокойно ли си гледате бебоците? На мен хем ми е второ, хем се притеснявам повече от първия път. Все ме е страх да не я ударя някъде, да не я изпусна, да не я претопля и какво ли още не...вечно съм под напрежение🤯

# 96
Мъжа ми беше в бащинство от 24май до 7 юни
За 24-31май му изплатиха 490лв на 16 юни
Сега от 1 до 7 юни пак същите пари ще му изплатят и днес няма превод възможно ли е на е 2ри да го пуснат

# 97
Здравейте, момичета! Дали има някоя от вас със същия проблем като мен - коремът ми полека се прибира, а кожата е страшно набръчкана, но под пъпа ми стои едно пространство като вдлъбнатина. Тъй като първата бременност коремът ми не изглеждаше така, реших да потърся информация и поне от това, което прочетох установявам, че имам диастаза. Дори не бях чувала за това нещо... Представлява разтягане на сухожилието, което държи коремните мускули. Вариантите са: специални упражнения (без коремни преси) и операция (при по-тежки състояния). Има ли някой със същия проблем?

# 98
Ами аз учудващо спокоен родител съм.
tarantula87, поне не съм забелязала да имам подобен проблем, но за всеки случай ще избягвам коремните преси, когато стигна до упражнения. Знам, че до някакъв размер може да се оправи с упражнения, даже не знам какви усложнения могат да настъпят от диастазата. Стискам палци да се размине с упражнения. Hug
Някоя мама секцио да има препоръка за клипче с упражнения, особено йога. Аз попаднах на едно танци със слинг/раница и смятам да ги правя само да не умра от жега преди това. Simple Smile
Обаче май след раждането много тиха ни стана темата.

# 99
  • Пловдив
mad_hatter ,вие бая сте пораснали на см..Ние го мерим у нас и го изкарваме 58,демек с 10 см е пораснал от раждането..Вчера една позната ми вика нормата била по 3 см на месец...Ама нека си растат децата...Вие ще ходите ли на море?Ние се каним август като малчо е на 3 месеца..

# 100
Здравейте, мами,

Предполагам, че вече сте на друга вълна, но ще съм благодарна, ако ми помогнете. В момента съм в 5-та гестационна седмица и ми предстои избор на акушер-гинеколог. Като дами наскоро преминали през това, ще се радвам да ме насочите към гинеколог, от който сте доволни и който освен консултации, изражда. Става въпрос за София.

Благодаря!

# 101
Моето бебе е +9см за 2 месеца и +2кг.

# 102
Моето бебе е +9см за 2 месеца и +2кг.

И ние сме +9 см и + 2570, скара се педиатърката, че твърде много е наддал (само на кърма)

# 103
  • Бургас
Привет!
Нашата госпожица за 2 месеца е качила 2400 гр и 7 см. Но тя се роди мъничка и я похвалиха даже. Само на кърма е, на поискване. Вече тежи 5 кг и е 55 см - колкото баща й се е родил. 😅

# 104
  • Пловдив
Моят син първият месец беше качил 1500,.Кърмените деца качват ударно в началото..

Общи условия

Активация на акаунт