Майски бръмбарчета - Тема 1

• 18 304
  • 332
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив
Разбирам те,ама трябва да има обяснение..Защо не си отишла до НОИ?При мен пък счеоводството е  в София..Ама засега дори и със забавяне ми изплащат всичко..А ти имаш ли ПИК да видиш какво се случва..

# 151
  • Бургас
Аз имам болничен от педиатъра на бебето от 19.06 до 18.08 за който чакам превод. Ни юли, ни август. Звъннах на НОИ, оказа се че от нашето счетоводство не са го подали към НОИ, забравили. 😒

# 152
На мен пък всичко ми е изплатено сега оставо до 18 август болничния от педито да ми пуснат всичко назад ми е изплатено

# 153
Разбирам те,ама трябва да има обяснение..Защо не си отишла до НОИ?При мен пък счеоводството е  в София..Ама засега дори и със забавяне ми изплащат всичко..А ти имаш ли ПИК да видиш какво се случва..
Деси, имам пик и проверявам. Болничните са получени отдавна, веднага като са издадени и от 1 месец ми дава за 1вия, че се изчаква обработка, а за втория от 1 седмица излиза, че се обработва. Ще изчакам и тази седмица и ще действам. Хубава и спокойна вечер с малките сладурковци!😍😍😍

# 154
Аз чакам от 15.06 до 30.07...половината за юни ги получих,,,Защо не отидеш в НОИ...Това е много време
Деси, вече 10 пъти звъня и никой. Поредното Бг безумие- отида ли до НОИ веднага жалба. Те знаят ли как се гледа 3 месеца бебе без пари, ами ако нямаш други средства?
 Dariana all, това е много неприятно. Аз също имах проблем с болничния от педиатър, проверявах с ПИК номера ми и въобще не излизаше, от работата ми ме бяха уверили, че е подаден. Звъннах в НОИ и след 10 минути чакане се свързах със служителка, която провери и се оказа, че не ми е подаден болничният. Съответно след разговор  със счетоводството ми го продадоха със закъснение. Не спирай да им звъниш, докато се свържеш, да ти кажат на какво се дължи тази дълга обработка, това не е нормално. Пускай на спийкър и докато ти вдигнат, аз така процедирам с Уникредит като не мога да се свържа. Лека вечер Simple Smile

# 155
  • Бургас
При забавяне проблема почти винаги е в работодателя. Аз имам ПИК и там си следя всичко. Днес ще ми преведат парите за целия юли.

Днес ще видим Виктория на консултация и за ваксина. Малко ми е притеснено, но няма начин. Да я видим колко е пораснала. 🙂

# 156
  • Пловдив
Давате ли още вит.Д и пробиотик?Аз си давам и започнах и Прокомбо

# 157
Давате ли още вит.Д и пробиотик?Аз си давам и започнах и Прокомбо
Само вит.Д давам по 2 капки, до 1 годинка. 😉😉😉

# 158
И аз давам витамин Д по две капки. Ако има ден без акане на следващия давам Омни биотик панда и винаги успява да се изходи. По-спокойно ми е ако си ходи до тоалетна всеки ден, засега не съм стигала до микроклизма и се надявам само с пробиотика да успява да си се изхожда винаги Simple Smile А иначе гука, усмихва се, с всеки ден с променя. Последните дни е много кисел, не знам дали не е заради жегите (вкъщи е доста топло), не са колики, просто много плаче - непрекъснато се редуваме да го разнасяме с баща му  и в един момент се успокоява и заспива. Другата седмица ще ходим за ваксини и на преглед Simple Smile

# 159
  • Пловдив
Аз давам по 2 капки и ще си му давам и аз до годинката.Моя вечче ака по 1 път,някой ден прескача и се спичам и вчера като се изака бях много радостна😂😂😂Не съм очаквала ,че ще се радвам за това 😂😂😂моя следобед заспива върху мен или на ръце и аз си гледам филми и така.Вече корема  ме боли от него😂😂 и вечер късно задпива,ужас

# 160
Аз давам по 2 капки и ще си му давам и аз до годинката.Моя вечче ака по 1 път,някой ден прескача и се спичам и вчера като се изака бях много радостна😂😂😂Не съм очаквала ,че ще се радвам за това 😂😂😂моя следобед заспива върху мен или на ръце и аз си гледам филми и така.Вече корема  ме боли от него😂😂 и вечер късно задпива,ужас
Деси, и ние сме така, точно като вас😀😀😀

# 161
  • Пловдив
Ужас,все си викам как не ми се падна едноп кротко дете,да си спи спокойно,да не яде много,ама няма такова нещо,хахахах..Поне сега яде по нарядко де..Ама е гоямо диване,в колата спи,но усети ли,че спираме и се събужда веднага,хахаах...Ама той си е закърмен по пътищата,ние с моя постоянно пътувахме,допкато бях бременна...

# 162
Аз давам по 2 капки и ще си му давам и аз до годинката.Моя вечче ака по 1 път,някой ден прескача и се спичам и вчера като се изака бях много радостна😂😂😂Не съм очаквала ,че ще се радвам за това 😂😂😂моя следобед заспива върху мен или на ръце и аз си гледам филми и така.Вече корема  ме боли от него😂😂 и вечер късно задпива,ужас

И моето дзверче започна само по 1 път на ден да ака - сутрин най-вече, но пък дооооста обилно. Веднъж до средата на гърба се беше омазал Grinning
И през деня е същата работа - само гушнат. Започнах да лягам с него на спалнята, гушкаме се 1 час и после мнооооого внимателно се отдръпвам и го оставям да си спи на спалнята, така откарва още час-два. Не знам до кога ще работи стратегията, че всеки ден е различен

# 163
  • Пловдив
Някоя от вас ползва ли слинг?Аз пробвах 1път у нас,но много ми е топло...А пък за друго са много малки още...

# 164
Някоя от вас ползва ли слинг?Аз пробвах 1път у нас,но много ми е топло...А пък за друго са много малки още...
Не, не съм ползвала. Теди като е буден по 2-3 часа рита силно с крачета и ръчички. Много е жилав. А пък и като го взема много ми притиска гърдите. Имало е дни не е спал през деня по 6-7 часа. Основно спи през деня 3 пъти по 30-40 мин и то вън в количката или в колата в движение. И ние пътуваме по цял ден с него по 8-9  часа пътешестваме. С каката и баткото ползвах много малко кенгуру, може би 2-3 пъти, не са ми удобни. Мисля,че за мъжете са по-подходящи. Хубав ден!😀😘😀

Общи условия

Активация на акаунт