Майски бръмбарчета - Тема 1

• 18 298
  • 332
  •   1
Отговори
# 165
  • Германия
Аз ползвах слинг с каката, сега взех флай тай и си го ползвам почти всеки ден, успокоява се като го нося, заспива и го прехвърлям в легълцето му. Много пъти ме е спасявал, но да, държи топло и в големите жеги навън и мама и бебе са вир вода. Ние повече вкъщи се носим

# 166
  • Пловдив
Някоя от вас ползва ли слинг?Аз пробвах 1път у нас,но много ми е топло...А пък за друго са много малки още...
Не, не съм ползвала. Теди като е буден по 2-3 часа рита силно с крачета и ръчички. Много е жилав. А пък и като го взема много ми притиска гърдите. Имало е дни не е спал през деня по 6-7 часа. Основно спи през деня 3 пъти по 30-40 мин и то вън в количката или в колата в движение. И ние пътуваме по цял ден с него по 8-9  часа пътешестваме. С каката и баткото ползвах много малко кенгуру, може би 2-3 пъти, не са ми удобни. Мисля,че за мъжете са по-подходящи. Хубав ден!😀😘😀
Ами моя днес хич не спа в количката,разрева се,взех го,успокои се.Сложа го-пак реве,ама се къса/Пак го взех,пак го сложих и накрая до нас на ръце се носихме..

# 167
Някоя от вас ползва ли слинг?Аз пробвах 1път у нас,но много ми е топло...А пък за друго са много малки още...
Не, не съм ползвала. Теди като е буден по 2-3 часа рита силно с крачета и ръчички. Много е жилав. А пък и като го взема много ми притиска гърдите. Имало е дни не е спал през деня по 6-7 часа. Основно спи през деня 3 пъти по 30-40 мин и то вън в количката или в колата в движение. И ние пътуваме по цял ден с него по 8-9  часа пътешестваме. С каката и баткото ползвах много малко кенгуру, може би 2-3 пъти, не са ми удобни. Мисля,че за мъжете са по-подходящи. Хубав ден!😀😘😀
Ами моя днес хич не спа в количката,разрева се,взех го,успокои се.Сложа го-пак реве,ама се къса/Пак го взех,пак го сложих и накрая до нас на ръце се носихме..
Това хич не е приятно. Аз с баткото и каката бях така. Те много ревяха и в количката и никъде с тях не можех да отида, едно кафе даже да изпия с другите майки. Само на двора, на ръце, заспиваха с люшкане на ръце до омаляване. Заспиват, тръгвам да ги слагам в кошарата и веднага усещат и ревввв. На мен ми е жал и не мога да ги слушам да плачат. Вече са големи, спомените остават и сега с малкия си ги припомняме и гледаме снимки и коментираме на кой прилича и т.н ....най-прекрасните мигове в живота ни! 😍😀😀☺☺☺През нощта и аз взимам бебо при нас като се разбуди след хранене. 🙄🙄🙄

# 168
  • Пловдив
Ама моя по принцип си седи,днес нещо му стана..Той таткото много го глези  и го взема и малкия и на мен се опитва да си придава номерата,ма при мен много не минават,,,Имам чувството,че понякога номера прави-реве нарочно да го вземем..Иначе у нас спи следобед върху мен.Как му е удобно в тези жеги,не знам...Абе да са живи и здрави..

# 169
Здравейте Преси явно е настинала от 3 4 дни  има разстройство  иначе е весела играе си искахме да я водим на море за 2  дни но сега се чудя дали да я остава при бабата искам до питам вие какъв пробиотик давате на бебчитата и задължително ли е да био тая 🙄🙄

# 170
Ползвах в началото еластичен, но той много загрява и минахме на тънък тъкан муселинов, определено е в пъти по-добре. Но пак си става топло все пак сте гушнати, но самия слинг е проветрив.
Здравейте Преси явно е настинала от 3 4 дни  има разстройство  иначе е весела играе си искахме да я водим на море за 2  дни но сега се чудя дали да я остава при бабата искам до питам вие какъв пробиотик давате на бебчитата и задължително ли е да био тая 🙄🙄
Милата бързо оздравяване, на нас педиатърката ни изписа линекс бейби, а съм ползвала и вая. Честно казано с тях и без тях все едно си беше.

# 171

Тя си ако по 1 2 пъти на ден и вече незнам кое разстройство  кое е нормалното 😆
Ползвах в началото еластичен, но той много загрява и минахме на тънък тъкан муселинов, определено е в пъти по-добре. Но пак си става топло все пак сте гушнати, но самия слинг е проветрив.
Милата бързо оздравяване, на нас педиатърката ни изписа линекс бейби, а съм ползвала и вая. Честно казано с тях и без тях все едно си беше.

# 172
  • Пловдив
Аз му купих Прокомбо..Ние утре заминаваме на море.Моя май зъби го мъчат,постоянно ръката е в устата..

# 173
До колкото знам пъхането на ръката в устата е част от порастването. Така я опознават и развиват координация ръка - уста.
От както е на 2 месеца обича да си я лапа Брани.

# 174
Здравейте, момичета.

Може ли да добавите и моето майско бръмбар че? Simple Smile

Даниел на мама Ива,роден на 14-ти май с тегло 2630 и ръст 47 см.

Благодаря! Simple Smile

# 175
  • Пловдив
Давате ли вода?Аз не,мисля към 6 месец като почна захранка..МНого хора се чудят,но по новите правила не се дава вода и а нали казват,че кърмата е 90% вода,,

# 176
Давате ли вода?Аз не,мисля към 6 месец като почна захранка..МНого хора се чудят,но по новите правила не се дава вода и а нали
казват,че кърмата е 90% вода,,
Преси пие вода от 1 ден имам позната която сега бебето и е на 6 месеца и не.иска и не иска вода дава с лъжичка .

# 177
Не давам. Ще почна да предлагам със захранването, като тогава е препоръчително между 6-12 месец да не пие повече от 60мл според новите препоръки, които четох. По идея кърмата е достатъчна, дори и над годинка. Рано или късно пропиват вода децата стига да се предлага често и родителите пият вода .

# 178
  • Германия
Не предлагам вода, както и на каката не съм давала. Тя си пропи без проблем на 6 месеца със захранването.

При нас е ужасно горещо, едвам издържам на тия температури. Уикенда бяхме при свекърите, че имат басейн, и там много хубаво се разхладихме, даже топнахме и Ерик за малко, хареса му май 😁

# 179
Здравейте, вашите мъници как спят? Моя всяка сутрин го намирам в какви ли не пози, последните няколко дни ми се завърта на 90 градуса в кошарата, все едно я обхожда цялата през нощта. Не мога да разбера дали го тормози нещо и затова се върти толкова, или е нормално. Днес сме на консултация и ще му слагат ваксини и ще попитам педиатърката. Вие как сте, как са дечицата? Моят напоследък много плаче, смуче си пръстите, започна да отделя много слюнки, може би скоро ще го започнат зъбите. Започнал е да си смуче палеца и въобще не признава биберона - само палецът или безименният и средният са му в устата по цял ден.

Общи условия

Активация на акаунт