Майски бръмбарчета - Тема 1

• 18 288
  • 332
  •   1
Отговори
# 210
Днес голяма беля стана знаете бг пътищата дупки високи бордюри реших да надигна количката  и Преси излезе от количката и падна срещу коленете ми неможа да стигне асфалта  но се стресна а аз направо ми падна сърцето в гащите .да се надяваме да няма нищо

# 211
  • Пловдив
Добре ли е?Нашия онзи ден от дивана падна по дупе,хахаах.Ще има и такива моменти,аз го местя в кошарата,че той се върти вече и е нещо страшно

# 212
Няма и нищо само се стресна

# 213
От няколко седмици Преслава се лигави като някое бясно кученце много плюнки постоянно ръцете в устата някога и моя пръст като стиска на едно и също място. Преди малко ми се стори топла премерих темп  37.5 звънах на педито каза да и дам панадолче .Има две три белички места по венците възможно ли е да никнат зъбки на 3 месеца и половина

# 214
  • Пловдив
Габи и нашият е така.Венеца е побелял.постоянно ръцете в устата...Уж казаха,че скоро зъби няма да има...Успокоява се само на гърда..

# 215
Поне да са зъбки да не се притесняваш че е друго

# 216
Ужас.  На нас ни се случи в подлез рампата не беше съобразен ъгъла. Реално не падна само защото тогава бяхме със столчето за кола и беше вързан с колани.
Не е рано за зъби, а при някои деца почват да ги мъчат месец-два преди да поникнат.

# 217
Преси от онзи ден беше с температура след изследване казаха че има възпаление  някъде си 🤷‍♂️🤷‍♂️🤦‍♀️🤷‍♀️изписаха ни антибиотик  на 12 часа днес на обяд виждам цялото и коремче в пъпчици в спешното казаха че е от антибиотика изписахани капки финистил и калциев глюникум .
Някой давал ли е?
Кога отмина обрива?
Нещо различно с бебетата
Ние сме на 3 месеца и половина и малко ме е страх

# 218
изписахани капки финистил и калциев глюникум .
Някой давал ли е?
Кога отмина обрива?
Нещо различно с бебетата
Ние сме на 3 месеца и половина и малко ме е страх
Здравей, аз съм давала Фенистил на баткото като бебе и миналата седмица пак. Не сме имали проблеми давах по 2 капки на килограм раздален в 3 приема дневно (например сега за 15кг дете давах 3 пъти по 10 капки)
Нашия бебок вчера навърши 4м, а днес вече имаме първи зъб и лека температура. Какво мислите да давате за зъбите? С баткото давах Дентокинд  на МамаНатура и едно гелче мисля че се казваше Калгел но без особен успех. Някой ползвал ли е английското Teetha?

# 219
Здравейте имам въпрос тъй като съм в майчинство, но 610 лв не стигат  никъде имам оферта да започна в една дискотека барман  само за събато и неделя та въпроса  е мога ли да почна без договор за да не ми спрат майчинството

# 220
Привет,
Най-добре питай в групата Майчинството счетоводно 86
https://m.bg-mamma.com/?topic=1244664

Здравейте имам въпрос тъй като съм в майчинство, но 610 лв не стигат  никъде имам оферта да започна в една дискотека барман  само за събато и неделя та въпроса  е мога ли да почна без договор за да не ми спрат майчинството

# 221
Кога пробихте ушенцата на Принцеските има ли вече бебки с обички

# 222
  • Бургас
Аз няма да ѝ ги пробивам. Когато порасне достатъчно и сама пожелае, тогава ще я заведа. Не ми харесват бебета и малки деца с бижута - гривни, обеци и т.н.

# 223
Здравейте и честит празник! Живи и здрави да сме всички - и малки и големи!🤗
  Карина все още няма обечки, но мисля съвсем скоро да я водя да й пробият ушетата😊.
   Днес става на 5 месеца, вече яде зеленчукови пюренца, започнахме ги на 4 месеца и половина. От 3-4 дни вече заместихме обедното мляко. Досега съм давала само картоф (обикновен и сладък), морков и тиква. Иначе продължава да е на смесено хранене, както от самото начало - кърма и АМ,  когато кърмата не стига. Яде си всичко, тя си е лакома. Нощем спи чудно от 21:00, та до 6:30, като след хапване сутринта обикновено пак заспива. Денем обаче спи малко и не стои и 5 минути без внимание😂.
  При вас как е с храненето и спането?

# 224
Честит празник. Simple Smile
Още не съм захранвала - чакам 6 месеца и да седи, защото съм избрала ЗВБ. Иначе си е само на кърма, яде си нощем стабилно за разлика от през деня, когато суче колкото да има. Много се разсейва. Simple Smile Изисква повече внимание, но е почнал да се заиграва сам. Само се завърта да вижда вратата, за да види кога ще влезем. Иначе спи през деня средни 3.5 часа - разделени в 3-5 дремки и заспива между 21-22 нощем за около 11 часа средно.

Общи условия

Активация на акаунт