Същата съм , не мога да позволя на мъжа ми да ми плаща дрехите , фризьора или сметката за телефона . Нищо , че взима 2 до 3 пъти по-голяма заплата от моята .

Сори.

Всичко, което си написала уж по мой адрес и уж описвайки моя начин на мислене, всъщност е евтин начин да се опиташ да припишеш твоя начин на мислене или твои измислици върху мен.
Не можеш да ме обориш, защото знаеш, че е точно така.
Думите ми бяха: "Има очаквания и изисквания мъжете да черпят по заведения и ресторанти, кина и т.н., дори и спрямо жени, които не са в сериозни отношения с тях.". Подобни изопачавания удрят на камък именно в момента, в който следва да бъдат подкрепени с доводи и цитати, където според теб твърдя подобни неща. А ти не можеш да си послужиш с такива. И ето тук издишат теориите ти. 
Ако някой има проблеми с разбирането, нека прочете първото мнение в темата отново и отново, докато му се избистри. Написал съм всичко на разбираем български език.
Хубаво е, че все пак се включиха и хора с удачни мнения и се надявам тези като тях да преобладават в темата, за да се получи ползотворен диалог.