Лятна ваканция в България

• 1 129
  • 1
  •   1
Отговори
Здравейте. Темата е за тези, които прекарват цялата лятна ваканция с децата в България. Тази година няма да стане вероятно заради корона вируса, но догодина планирам с детето ми да прекарам около 2мес и половина в България, живот и здраве да е. Работя от дълги години и искам да си взема малко почивка от ежедневието ми в чужбина и да прекарам времето с близките си. Тъй, като съм човек, който не може да стои дълго време без да прави нищо, а и съпругът ми няма да е с мен през цялото време, се питам с какво ще си уплътнявам времето. Да не е само ходене по плажове, заведения и градинки. Майка ми се занимава отскоро с ново начинание и определено има нужда от помощ та си мислех, че мога да й помагам. Очаквам идеи ако имате някакви. Искам да се чувствам полезна през това време, то е ясно, че в началото ще ходим насам натам, но всяка година, когато ходим в България бързо ми писва хойкането и почва да ме стяга шапката. Не, че не ми харесва да съм там - напротив! Обожавам да си ходя, но не и да стоя съвсем без ангажименти.

# 1
Аз не съм виждала някой от роднините ми в чужбина, като си дойде, да работи. Аз се старая, който желае от племениците ми, да ги разхождам в разните забележителности. Но големите сами си обикалят с кола, пет дена в Белоградчик, три дена В.Търново, някой ден в Старосел, езда, плуване... Взимат някой баща, майка и си става разнообразие и купон.
А сега аз като се върна в БГ, няма да мръдна от село. Ще си натъманя градинката, че сега може и тигри да бродят из нея, така е обрасла.
Но тази помощ за майка ти определено ще те разнообрази.

Общи условия

Активация на акаунт