Лидл 140 - Здравей лято!

• 118 003
  • 2 088
  •   1
Отговори
# 1 545
Не се топят май...

Този е испански 1л, но цената не му е 10 лв..??

# 1 546
  • София
Тоя е испански, за салата горе- долу бива, за майонеза - НЕ.

Да този е , купих преди месец или два , не помня точно, тогава имаше етикет зелен 8.99лв, както написах не е баш моя и повече не съм гледала.

# 1 547
На промо да. Може да излиза под 10 лева. Но редовен няма на такава цена. Екстра върджин.

# 1 548
Момичета, в Лидл дали се продават кълнове, соеви или др.?

# 1 549
Струва ми се, че показаният от Миленски е този, в съседство, който видях и също беше с оранжев етикет, но не запомних цена.
Ще търся друг, ще видя един във Ф. (Тера Крета, някой вземал ли е). Иначе от там друг съм вземала, който ми харесва, но като чета за ментета по магазините  (не някой конкретно) вече не знам да вярвам ли на етикетите.

# 1 550
  • Пловдив
Момичета, в Лидл дали се продават кълнове, соеви или др.?
не съм видяла...

как се проверяваше дали е читав зехтина? В хладилник ли се държеше?

# 1 551
Така съм чела, ама също и попаднах , че било мит, че имало разлики и при съвсем автентичен екстра върджин: http://foodspice.eu/index.php/bg/produkti/43-olive-oil
“ Много масла,  не само екстра върджин зехтина, се втвърдяват при охлаждане, и дали конкретен екстра върджин зехтин ще се втвърди или не, зависи от мастно киселиния му профил-смесицата от видовете наситени и ненаситени мазнини уникални за типа маслина или маслини, използвани, за направата на зехтина,  датата на тяхната беритба, както и други фактори.”

# 1 552
За зехтина - снощи си купих за 8.99 от К 1 литър Екстра върджин, гръцки. Факт, че беше някакав промоция, но се възползвах. Все още не е дегустиран, но по принцип повече харесвам гръцките пред испанските.

# 1 553
  • Мадрид / София
Испански има много видове зехтин, но в Лидл Бг идва само някакъв си. 😂 На мен пък ми подаряват зехтин и от поне 1-2 г не купувам. И си е супер, не горчи, ни люти.

# 1 554
Един италиански харесвам, ама не знам да им вярвам ли, че попадам из нета, че не рядко се продават смеси, пък етикетирани екстра върджин. От Лидл вчера така и не успях да си избера.

# 1 555
Опитахте ли вече  сиренето  XXL в цилиндрична кутия?  Същото качество ли е като това от 1 кг?

# 1 556
Сирене не взех (сега купуваме от млекарница на по-добра цена), но сравних пак производителите - различни са. Преди, когато вземах такова, повече ми харесваше това от редовния размер.

# 1 557
  • София
Изтървах шезлонга, има ли останал в някой от Лидлите в Надежа/Свобода/Обеля?

# 1 558
  • София
Изтървах шезлонга, има ли останал в някой от Лидлите в Надежа/Свобода/Обеля?

Вчера писах, че в Борово имаше 4-5 броя. Опаковани са, но на картинката имаха 2 колелца. Ако за тях става дума.

# 1 559
  • София
Един италиански харесвам, ама не знам да им вярвам ли, че попадам из нета, че не рядко се продават смеси, пък етикетирани екстра върджин. От Лидл вчера така и не успях да си избера.
Не купувам оттук зехтин, защото по стечение на обстоятелствата го  получавам директно от Гърция на канти, хубав е, но ако закъсам случайно  купувам един италиански на Carapelli, пробвай, удоволствие е.

Общи условия

Активация на акаунт