Лидл 140 - Здравей лято!

• 118 003
  • 2 088
  •   1
Отговори
# 1 560
Carapelli къде има в София, преди имаше в Кауфланд, но го махнаха?

# 1 561
Изтървах шезлонга, има ли останал в някой от Лидлите в Надежа/Свобода/Обеля?
В неделя взех последния от Лидл в Свобода. Има малко по-скъпи, но по-хубави, според мен. Ето този, например: https://praktis.bg/metalen-4-pozitsionen-shezlong-s-reguliruem-sennik-cheren

# 1 562
  • В градината...
Взех 15 моцарели, заредила съм фризера.
Купувам най-вече зехтина, който сега е на промоция в Кауфланд, гръцкия. Поразреден е, но ми харесва на вкус. Беше 6 лв., стана 7, сега е 9, ама...

# 1 563
Carapelli според един сайт в Кауфланд и Метро. Но попаднах и на това https://www.google.com/amp/s/m.dnevnik.bg/sviat/2015/11/12/26479 … _na_zehtin_sa/amp
Ето защо си имам едно наум ...

# 1 564
Момичета, не мога да повярвам, че сте изкупили гащите - сините бикини бяха тотално занулени, само ххл номерация в наличност! Всеки път като пускат гащи пада бясно пазаруване и наистина недоумявам как е възможно това, късате ли ги предишните или какво...всъщност май не искам да знам. 🤭

# 1 565
Момичета, не мога да повярвам, че сте изкупили гащите - сините бикини бяха тотално занулени, само ххл номерация в наличност! Всеки път като пускат гащи пада бясно пазаруване и наистина недоумявам как е възможно това, късате ли ги предишните или какво...всъщност май не искам да знам. 🤭
при нас имаше Соулче, ако знаех днес бих ти взела малки сини.
аз не си купих, точно защото не съм скъсала още моите.

# 1 566
  • София
Carapelli според един сайт в Кауфланд и Метро. Но попаднах и на това https://www.google.com/amp/s/m.dnevnik.bg/sviat/2015/11/12/26479 … _na_zehtin_sa/amp
Ето защо си имам едно наум ...
Прочетох статията, тя е от 2015 година....не съм капацитет на зехтините не мога да давам мнение. На мен ми харесва, тежък е, хубав вкус..и още замръзва, когато се остави в хладилник, ако това има някакво значение, би трябвало да има, нещо такова си спомням, че беше коментирано. Мога да го снимам, но какво от това, хубав цвят, хубав вкус - пише - "N.1 in Italy"- Carapelly -Firenze.  Когато нямам канта го вадя и  ползвам. Купувам го от "Бар от боговете - София. също така го има понякога и в  итал. магазин - "Пулия".   Важното е да съм заредена със зехтин, хубав зехтин, защото при мен се лее направо, аз готвя с него.

# 1 567
Статията е стара, но и практиките не са нови. Извинявам се, но понеже четох за зехтините различни неща- когато е смес, а представен за екстра върджин, имаше в някои други статии намеци за вреда дори при готвенето със зехтин. Затова се зарових да търся етикетиране на киселинност (уж показвало качеството), но още не съм намерила на пазара такъв (не стигнах до Била). В Лидл гледах зехтин и и не можах да избера - един испански,  но в пластмасово шише; друг в стъклено - италиански. Био зехтинът им (испански) ми се стори най-надежден, но е скъпичък, ще изчакам да го пробвам по натам, дано го пуснат на оферта някой ден. Тествах в хладилник испанския от тематичната седмица, ами не се получи това, което дават като пример за замръзване на екстра върджин. Но и на този тест не разчитам напълно и не мога да дам категорично мнение (съдейки по инфото в предния линк, който дадох за митовете за зехтина).

# 1 568
  • Варна
Днес по обяд имаше много гащурлаци в Лидл на Владислав . Въпреки всеобщата радост, не ми харесаха - изключително рехава материя, та чак прозрачна. Странно ми се стори като за памучна тъкан....

# 1 569
И на мен ми се сториха доста тънки, ама гледам, че все ги хвалят... (не взех и не търсех, но понеже имаше питане за цветове погледнах и после писах - някоя и друга страница назад).

# 1 570
Да ви питам парочистачката от четвъртък дали би се справила с засъхнали петна по мокет?

# 1 571
  • shumen
Гащи при нас имаше много.
Аз намерих пици и взех.

# 1 572
Такива са, да. Фини, а пък още са здрави. Майка ми също е много доволна. Харесах и топовете. Обаче какво да ги правя насред лято. 🤔 И ги прежалих. Взех прясна паста вместо това. 😁

Лъки, благодаря! 💗

# 1 573
Soul, ти ли питаше и за чаршафите? Другата седмица ще има при французите, може и да има значи пак и по-натам при нас.
Обаче вижте какви любопитни уреди се намират из Европа, които тук не стигат (мрън 😅)

Уред за газиране на вода, не че ми трябва де, ама ми стана интересно.

# 1 574
Здравейте. Да ви питам някоя от вас случайно да има прахосмукачката робот, която я има тази седмица? Да ми споделите мнение за нея, защото мисля да го купя. 🙂

Общи условия

Активация на акаунт