Лидл 140 - Здравей лято!

• 118 012
  • 2 088
  •   1
Отговори
# 1 575
За гел стелките имате ли мнение? Чудя се залепят ли се на ходилото или не?

# 1 576
  • Асеновград
За гел стелките имате ли мнение? Чудя се залепят ли се на ходилото или не?
Не се залепват. Гел стелките са много удобни, имам купувани през годините регулярно.Ползвам най вече на туристически обувки и за спорт.

# 1 577
  • София
Уреди  за газирана вода се продаваха и в Бг. през 70-80те години. Но за да се ползва трябва да има заредени някакви патрончета. В София не се продаваха по магазините, не знам за други градове. Някакви частници ги пълнеха, ходеше се на 3 -4 места из София. Баща ми беше купил уреда от Германия, при честите му командировки в чужбина все патрони мъкнеше. Накрая го изхвърлихме, то не си заслужава при цената на газираната вода.

# 1 578
Soul, ти ли питаше и за чаршафите? Другата седмица ще има при французите, може и да има значи пак и по-натам при нас.
Обаче вижте какви любопитни уреди се намират из Европа, които тук не стигат (мрън 😅)

Уред за газиране на вода, не че ми трябва де, ама ми стана интересно.
Това го взех на ММ от Амазон, че само такава вода пие - цяла година го ползва, чудно е. Спестихме една камара пластмасови бутилки + тяхното мъкнене. Пие всеки ден, силно газирана си я прави, един патрон стига за 3-4 месеца. Зареждането е 10 лв. Заслужава си отвсякъде...

Степлките не се залепват, но са със силикон отдолу и стават като лепнати - не мърдат наникъде.
Ползваме ги всички за спортни и планински обувки.

# 1 579
Разглеждах френската брошура, видях го и ми стана любопитно. Предлагат в емаг и разни други сайтове и тук, по-стъпи идват, но няма значение, друго имах предвид - пак има в Лидл из Европа интересни уреди, които не стигат до тук. Същото и за уреда за разпенване на мляко. Ясно, че си имат някакви политики, но като поразгледаш чужди брошури си задаваш въпроси.
Между другото, там за феновете на Миньоните ще има разни неща (плажни -малки басейни, пояси; часовници, кутии за храна, детски дрехи - това може и да стигне и до тук после).

Последна редакция: ср, 24 юни 2020, 08:08 от fenyx

# 1 580
Здравейте. Да ви питам някоя от вас случайно да има прахосмукачката робот, която я има тази седмица? Да ми споделите мнение за нея, защото мисля да го купя. 🙂
Сигурна съм, че на 82 страниица е обсъждан.

# 1 581
  • София
Аз се отказах от.Лидлския.робот, за малко пари отгоре ще поръчам от китайците Ксиаоми или.там както се пише.
Днес последна надежда ще мина и през Лидл на Ломско да проверя за шезлонг. Няма как.да.се замъкна до други по далечни квартали в обедната почивка. Искам специално този, защото е на колеца и можеш и друг багаж да си набуташ.в него и да го дърпаш.

# 1 582
На мен стелките ми повдигат нивото вътре в обувката, кракът идва вече на по-горно ниво, съответно ми опира отгоре. Тоест-мястото за крака се стеснява и на мен лично не ми е удобна вече обувката с такава дебела стелка. Тя просто не е кроена да се носи с такава подложка.

# 1 583
  • Варна
Здравейте. Да ви питам някоя от вас случайно да има прахосмукачката робот, която я има тази седмица? Да ми споделите мнение за нея, защото мисля да го купя. 🙂
Имам го от миналата година. Чудесен е за ежедневно почистване, особено с малки деца или домашен Любимец. Минава и върху не много рошави килими. Не замества, обаче изцяло почистването  на ръка, просто го разрежда. Аз съм доволна от покупката. Дъщеря ми си купи по- скъп, китайски, развали се на първата седмица. Моят все още си работи без проблеми.

Машина за газирана вода имаме - не е с онези малките патрончета за еднократна употреба от едно време. Една доста по-голяма бутилка е и се зарежда многократно. Удобен уред ако си фен на газираната вода. А ММ смяташе да пробва и бирата да си газирал, ако се налага да престои отворена Grinning

# 1 584
Аз също бих си купила робот от лидл. Ще съм спокойна ако нещо се повреди - мога да го върна в трите месеца, мога да го оставя за ремонт, мога да си поръчам резервни четки и филтри, няма да имам никакви притеснения.
Не се съмнявам че работи и чисти добре, не по-зле от китайчетата.
Аз имам робот Виледа..от Лидл отново. Сега бръмчи в детската и обира прашолячките.

# 1 585
По въпроса за роботите, аз взех от китайчетата, но моят е от по-евтините, не бих хвърлила 600- 800 лв за нещо без гаранция и сервиз.

# 1 586
  • Пловдив
И аз щях да купувам стелки за детето, ама да махна сегашните и да сложа новите. Забравих обаче де взема и сигурно няма вече...

# 1 587
Моите стелки са ортопедични, голямо вадене и слагане пада при купуването на нови обувки, защото се получава точно както Тета описа, крака ти се повдига нагоре, и обувката ако е плитка не става.

# 1 588
  • Варна
На мен стелките ми повдигат нивото вътре в обувката, кракът идва вече на по-горно ниво, съответно ми опира отгоре. Тоест-мястото за крака се стеснява и на мен лично не ми е удобна вече обувката с такава дебела стелка. Тя просто не е кроена да се носи с такава подложка.
Синът ми се наложи да носи ортопедични стелки. Решението с размера на обувките беше да се махне оригиналната стелка и на нейно място да се сложи другата. Предполагам, че и в случая с тези геловите може би ше се получи по-добър ефект ако се махне другата стелка. Особено ако са спортни обувки с по- дебела стелка.

# 1 589
С едни други, не гел, но пак стелки от Лидл, си направих точни кецове, които ми бяха големи (взех от един сайт последен номер, оказаха се по-големи за носения от размер). Така че, наистина намаляват с един размер обувката.
Иначе и моите стелки са удобни.

Общи условия

Активация на акаунт