Лидл 140 - Здравей лято!

• 118 030
  • 2 088
  •   1
Отговори
# 1 590
  • София
Два вида стелки има в Лидл, снощи взех на малкия за тренировъчните маратонки, че му се набиват петите. Едните са с гел и по-дебели, другите са по-тънки с някакви сини точици на петата и възглавничката.

# 1 591
Soul, ти ли питаше и за чаршафите? Другата седмица ще има при французите, може и да има значи пак и по-натам при нас.
Обаче вижте какви любопитни уреди се намират из Европа, които тук не стигат (мрън 😅)

Уред за газиране на вода, не че ми трябва де, ама ми стана интересно.
Това го взех на ММ от Амазон, че само такава вода пие - цяла година го ползва, чудно е. Спестихме една камара пластмасови бутилки + тяхното мъкнене. Пие всеки ден, силно газирана си я прави, един патрон стига за 3-4 месеца. Зареждането е 10 лв. Заслужава си отвсякъде...

Степлките не се залепват, но са със силикон отдолу и стават като лепнати - не мърдат наникъде.
Ползваме ги всички за спортни и планински обувки.

Може ли линк? Simple Smile

# 1 592
Пиши sodastream в амазон, немския, английския - и излизат различни варианти с бутилки, бе, с патрони, с овкусяващи добавки..

Да не спамя, аз стелките обикновените ги махам и си слагам силиконовите. Те не са по-дебели от стандартните, а 2 чифта стелки за какво са ми в една обувка, освен, ако не е по-голяма леко и да трябва да се обере.
За спортни и туристически обувки са чудни. За дамски отрода на мокасини и балеринки не съм ги пробвала, не мисля, че са за тоз тип.
Даже на ММ работните обувки са с такива стелки и казва, че са му много удобни. А като си 100 кила и вършиш физическа работа, определено обувката и стелката са от значение..

# 1 593
На мен точно на маратонки и спортни не са ми удобни. Не се махат старите ми стелки, лепени са.

# 1 594
Здравейте,момичета!От разпродажбата миналия понеделник,имаше бинокъл на 24,99лв,дали сте видяли някъде останал?На клиентската линия отговориха,че не виждат наличностите на артикулите,пуснати на разпродажба съответно и трансфери не правят...Ще съм благодарна ,ако някой се навие да закупи и да ми го изпрати .Првдварително благодаря!

Последна редакция: ср, 24 юни 2020, 11:38 от believe_

# 1 595
  • Асеновград
Здравейте,момичета!От разпродажбата миналия понеделник,имаше бинокъл на 24,99лв,дали сте видяли някъде останал?На клиентската линия отговориха,че не виждат наличностите на артикулите,пуснати на разпродажба...Ще съм благодарна ,ако някой се навие да закупи и да ми го изпрати .Првдварително благодаря!
Имаше в Асеновград но го видях в понеделник, дали е наличен още не мога да кажа.

# 1 596
Здравейте,момичета!От разпродажбата миналия понеделник,имаше бинокъл на 24,99лв,дали сте видяли някъде останал?На клиентската линия отговориха,че не виждат наличностите на артикулите,пуснати на разпродажба...Ще съм благодарна ,ако някой се навие да закупи и да ми го изпрати .Првдварително благодаря!
Имаше в Асеновград но го видях в понеделник, дали е наличен още не мога да кажа.
Извинете ме,ако ставам досадна, но може ли някой от там да се включи?

# 1 597
Миналата седмца и в Петрич имаше 2 броя. Утре ако не забравя ще проверя.

# 1 598
  • София
Вчера в Перник-изток имаше много.

# 1 599
Много благодаря на всички, които ми отговориха за робота. Златни сте! Значи без съмнение ще си го купя, че с малко дете е ужас.. понякога се налага по 2 пъти да чистя с прахосмукачката.

# 1 600
Извинявам се, обърках темата, но пак добре ми се е получило за робота...
Скрит текст:
Аз отдавна в знак на доверие и по случай признанието ми към него, че е голям, съм му делегирала привилегията да отговаря за чистенето Joy

Последна редакция: ср, 24 юни 2020, 15:03 от beki8

# 1 601
  • Варна
Стига с тези зехтини, сладолед яжте! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 602
И аз за робота, чудя му се, ама викате, не чисти много добре? Минава ли леки прагове? Килима ми не е рошав, ама си е дебеличък, и е с тъмно кафяви кръгове...
С две деца съм и през ден чистя, и пак е мръсноооо.

# 1 603
  • Асеновград
Като сме на тема роботи, вижте в гръцкия какъв робот са пуснали https://www.lidl-hellas.gr/el/p/idi-nikokiriou/silvercrest-mini- … aki-rompot/p62524

# 1 604
Това вече изглежда интересно. За бързо обиране на трохите, че и евтинко.
Зехтин гръцки намерих с посочена киселинност- Елиа. Сладолед вече ще си правя домашен (с лидълски сметана и йогурт).
В Лидл предлагат ли все още гхи (забравих да погледна, знам как се прави в домашни условия, ама да се улесня)?

Общи условия

Активация на акаунт