Лидл 140 - Здравей лято!

• 117 966
  • 2 088
  •   1
Отговори
# 1 785
Тези роботи шумни ли са? Дали съседите ги чуват? (В панелен блок съм, затова питам.)
Другата седмица, ако слънцето огрее и моята улица, ще си взема един.
Със сигурност не го чуват съседите.

# 1 786
  • София
Благодаря, alina_si, дано успея да си купя. После ще дам отзив и аз. Flowers Hibiscus

# 1 787
Тези роботи шумни ли са? Дали съседите ги чуват? (В панелен блок съм, затова питам.)
Другата седмица, ако слънцето огрее и моята улица, ще си взема един.
По-безшумни са от прахосмукачка, но през нощта предполагам ще го чувате.
Е, нямах предвид през нощта чак. Идеята е, ако го пусна през деня докато съм на работа, дали ще смущава съседите.
Благодаря за отговора. Вие имате този модел, така ли?
Да, този модел го имам от два дни. Не смущава никой, не е толкова шумен. Ако искате на лично ще ви пусна клип. Сега излезнахме и го пуснах. Оставих трохи из целия апартамент, ще видим дали ще съм доволна, че още се чудя дали да фо задържа или да вземем Xiaomi. ..

# 1 788
Кой е този уред или машина за махане на шпакловка, може ли снимка, че май ще ни е необходим занапред.

# 1 789
  • София
Elsi86, бих се радвала, а предполагам не само аз, за още малко отзиви след няколко дни. Предварително благодаря! Simple Smile

# 1 790
  • до най-прекрасния мъж
Кой е този уред или машина за махане на шпакловка, може ли снимка, че май ще ни е необходим занапред.
С него само се шлайфа да стане гладка, не знам сваля ли стара шпакловка, но може би да става.
Ето така изглежда:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 1 791
На мен не ми се е случвало, няма как да им пиша "пък една потребителка писа, че някъде си сте продавали мръсен уред" Wink Коментирам споделено тук в темата, нали е за това.

Така е, аз също не съм го виждала - мръсен ли е, какъв е. За това не се наемам да коментирам в детайли нещо, което не съм видяла. Също не бързам и да се възмущавам. По слухове не става.
На когото му пречи - да пише където трябва. 😉

За робота Силвър крест - в книжката няма ли посочен сервиз или магазин от който да могат да се поръчат резервни части? Или идват скъпи?

# 1 792
Здравейте, другата седмица ще пускат блендер 600w и чопър 260w в лидл. Кой от двата уреда ще препоръчате за пасиране на фурми/сушени сливи (а и като цяло)? Извинявайте, ако е дискутирано, но не можах да намеря нищо по темата. Благодаря за отделеното време!

# 1 793
  • до най-прекрасния мъж
За втори път ми се случва да попадам на ползвани и върнати стоки /не дефектни/, които се продават на редовна цена. Предният път беше пасатор 3 в 1 с остатъци от брашно и засъхнали капки по него. Не ми се занимава да се оплаквам, просто няма да купя. Тъпо е поведението на хората и наглостта им, това ме възмущава повече. Тези стоки, като не се продадат, ще ги бракуват и ще ги платим ние с по-високите цени на стоките в магазина като цяло. Дали са ти възможност да върнеш, ОК. Ама поне го върни пробвано и почистено, не ползвано и омърляно. То си е до самосъзнание и до възпитание. Ама Бай Ганьо е тарикат, що да се изръси 200 лв да купи и има, или да плати на някой, който има, да му го направи, вместо да ползва за 0 лв и да живее с идеята, че е прецакал системата.

# 1 794
Относно почистващия робот, до колко високи прагове може да преодолява?

# 1 795
  • Мадрид / София
Аз също съм купувала използван и омърлян чопър. В магазина беше запечстан хубаво с тиксо, така че единствено в къщи можеш да видиш мръсотията. На всичкото отгоре и не работеше. Предния потребител ли го беше изгорил или не знам какво, но не вършеше работа изобщо. И на мен ми беше ужасно неприятно да чистя мръсотиите на друг преди да използвам уреда и разбирам напълно потребителката дето го сподели. Върнах го, но чист. После не знам дали не са го бракували вече.

# 1 796
Това, което описвате, е минус за Лидл - явно служителите не поглеждат върнатата стока преди да я сложат обратно на рафта. Както и знаменития нахапан салам, който стигна до телевизията.

# 1 797
Не я харесвам тая политика за безконтролно връщане на продукти и продаването им като 'нови'. Не ме интересува какви са клиентите, които го правят, аз като купувач имам взаимоотношения единствено с търговеца...

Веднъж видях машинка за подстригване цялата в коса...няма такава гнус...

# 1 798
  • Mediterraneo
Аз вчера върнах един ББ крем. Пробвах го, изринах се на момента, не вярвах, че ще ми го вземат, ама пробвах. Даже не ме питаха защо го връщам.

# 1 799
Какво ще кажете за гофретника от четвъртък?

Общи условия

Активация на акаунт