Лидл 140 - Здравей лято!

• 118 044
  • 2 088
  •   1
Отговори
# 1 215
моля ,ако някой има от роботчето за почистване /което ще е другата седмица/, да каже може ли да почиства килими или е само за гладки повърхности. Миналия път и силвъра и другия модел свършиха скорострпелно.
Благодаря!

# 1 216
Благодаря много за идеите за сладоледа, машина нямам, но реших да експериментирам и сега ми хрумна да добавя към сметаната от 10% йогурт. Какво ще се получи идея нямам, но обичам да импровизирам, ще пробвам една част и с ягоди, пък може и черешки дори (малко офф, ама намерих едни чудни насипни във Ф., не можах днес да стигна до Лидл).

# 1 217
Моят /Виледа/ се качва и върху килима. Но е слаб за там и едва ли дърпа много.
Ползвам го за гладки повърхности. В детската има килим с къса нишка -него го чисти. Но в хола е по-космат. Други килими нямам.
Виж клипчета....може да е показано.

# 1 218
  • София
моля ,ако някой има от роботчето за почистване /което ще е другата седмица/, да каже може ли да почиства килими или е само за гладки повърхности. Миналия път и силвъра и другия модел свършиха скорострпелно.
Благодаря!
Верно ли, пак ще трябва да отварям магазина значи. Още не съм го решила твърдо де. Ние нямаме килими, но пък имаме адкси мнгоо Лего по земята, ще видя как ще се разбера с децата. Или няма да го пускам в тяхната стая.

# 1 219
А с лего по земята има голям риск нещо да замине. С обикновената прахосмукачка уж все гледам, а после има липси.

# 1 220
Крафт бири снощи имаше при нас, бяха при промоционалните стоки за седмицата, не при бирата.

# 1 221
Здравейте,някъде да сте виждали от детските закачалки?От линията казаха,че няма никъде...

# 1 222
В Русе в дружба имаше в понеделник, мисля

# 1 223
  • София
И в Люлин ги видях преди 2-3 дни.

# 1 224
Светла, шоколада в сладоледа нарязваш ли го, или как?
До колкото съм чела като избирах моя робот, тези са за килими имат отпред една централна четка:

Ей тук има основни насоки как да избереш:
https://dedal-robot.com/shop_news.php?news=36688

# 1 225
  • София
Може ли снимка на тези гризини?

# 1 226
Може ли снимка на тези гризини?
Скрит текст:

# 1 227
  • Варна
Чакам гащурята за едри дами с нетърпение. Много са удобни, пера на 95 градуса с предпране и дезинфектант, суша в сушилнята. Вече почти година са здрави и ще си купя още, ако има останали XL.

95 градуса??

Тези бикини да не са от метал ушити?

А защо и с дезинфектант - превенция на короната или? Satisfied

# 1 228
И на мен ми е чудно, но така е преценено, така пере. По-интересното и показателно е, че този плат/трико издържа добре на такива високи градуси.

# 1 229
Минавам да похваля кутиите със сладолед на клечка от новата брошура.
 Този с кокос е като Баунти на вкус.

Общи условия

Активация на акаунт