Лидл 140 - Здравей лято!

• 117 997
  • 2 088
  •   1
Отговори
# 1 680
Ако е било лимонтозу в пакетчетата, то е винена киселина. Не лимонена.

# 1 681
Това ползвам
Скрит текст:

# 1 682
Почистването може да стане и с най- обикновен оцет.

# 1 683
Да, може. Ама аз никога нямам оцет у дома Simple Smile

# 1 684
И аз така, или ако имам ще е остарял. Не ползвам за салати оцет, ако подкиселявам нещо, предпочитам с лимон.

# 1 685
  • София
А, значи каната поне е стигала до тук, явно съм я пропуснала. Тази ли е

Същата пускаха 2 пъти тук. Всеки ден я ползвам и много ми харесва.

# 1 686
Ходих рано за бански на детето и някакви дребни неща + моцарела..
Направи ми впечатление, че разграбиха парочистачките веднага, една дама натовари 3 бр. и 2 уреда за прозорци..

От новата брошура нищо не ме грабна на първо четене..

# 1 687
Аз за чопъра се чудя - 260вата и едва 300мл вместимост, много се колебая Sad
Дайте мнение, плссс  (трябва ми за нарязване на ядки, корнфлейкс, бисквити..)

# 1 688
  • София
Аз за чопъра се чудя - 260вата и едва 300мл вместимост, много се колебая Sad
Дайте мнение, плссс  (трябва ми за нарязване на ядки, корнфлейкс, бисквити..)
Чопъра е слаб, една съседка си взе есента и след няколко дни го върна ,каза ми че не е доволна.

# 1 689
Аз пета година го ползвам чопъра..да не е и повече.
Зависи кой какво търси.

# 1 690
  • Перник
Светла, шоколада в сладоледа нарязваш ли го, или как?
...

Lemy, ти сигурно си забравила какво си питала, докато аз стигна до темата Blush Понякога режа шоколада, понякога го чупя, според зависи в какво настроение съм Stuck Out Tongue Winking Eye Онзи ден правих сладолед, с нарязан шоколад. Много вкусен стана този път - някак по-кремест, а уж със същите продукти, същите пропорции Thinking

Загледах тиганите от следващата седмица - преди около 2 години взимах тиган от Лидл, но бял отвън - покритието му се надра супер бързо, а го пазех и внимавах, та се чудя дали да рискувам с тези...

# 1 691
  • Стара Загора
Аз преди време си взех чопъра с идеята да си правя хумус, но не успява добре да ми направи нахута кремообразен, колкото и да разбърквам все остават парченца. Фурми също исках да смеля и да станат еднородни, но също не се получи. Наскоро троших бисквити - горе-долу се получиха, макар че пак имаше тук-таме парченца останали, колкото и да разбърквах. Вие за какво го използвате?

# 1 692
Това така наречено помодерному ГХИ още прабабата на майка ми си го е приготвяла в началото на века. Така, че е добре забравено старо, а не ново.

Що ме караш да спамя сега? Гхи-то не е модерното на пречистеното масло на прабабата на майка ти. Имат една идея разлика.

Дай я тая машина на времето, с която пътуваш и си видяла как го прави. Искам и аз.

# 1 693
  • Варна
Намерих им приложение на тези фракфуртери. Сготвих ги с прясно зеле в кукъра, стана чудно.

# 1 694
Чопъра и аз го използвам от 4-5 години. За кълцане на всякакви зеленчуци е идеален! Най-често режа лук и моркови, картофи за супа, но съм мелила и ядки за кекс, и лед съм трошила няколко пъти!

Общи условия

Активация на акаунт