Лидл 140 - Здравей лято!

• 118 080
  • 2 088
  •   1
Отговори
# 1 620
  • до най-прекрасния мъж
На мен точно на маратонки и спортни не са ми удобни. Не се махат старите ми стелки, лепени са.
Има доста модели, на които се махат - на ММ и на моите се махат, някои с леко подръпване излизат. Гел-стелките са супер удобни, всичките ми спортни обувки са с такива и чувството е, че ходиш по облак. ММ не може без своите и ги слага на всяка обувка.

# 1 621
А, всеки може да ползва каквото му душа иска. Коментарът беше към "здравословно", защото някой вярно може да реши, че е такова. Подобно на нелепицата, че скир е много добро за хора с остеопороза, защото има калций. 😃 Много дълго и изстрадано съм вървяла към такива уж дребнички истини, затова и споменавам. На който му е важно - ще си потърси. На който не - подминава.

Последна редакция: ср, 24 юни 2020, 18:25 от soul81

# 1 622
Неслучайно съм писала здравословно уж. Мисля, че е ясно.

# 1 623
Аз взех веднъж гхи. Чела съм колко е хубаво. Ползвам много масло. В случая гхи не ми допадна и няма да взимам повече. И на мен ми мирише.

# 1 624
На мен това лидълското на вкус ми е много вкусно. Но гледам рядко да ползвам. Ама едни картофи (по рецепта на Ути пак, с друг вид карамелизиран лук- печен) станаха чудни с него.

# 1 625
Това така наречено помодерному ГХИ още прабабата на майка ми си го е приготвяла в началото на века. Така, че е добре забравено старо, а не ново.

# 1 626
Това така наречено помодерному ГХИ още прабабата на майка ми си го е приготвяла в началото на века. Така, че е добре забравено старо, а не ново.
Да, защото иначе им е гранясвало по-бързо маслото.
Като няма вода, по-дълго се запазва.

# 1 627
Пускали ли са скоро уред за сушене на плодове и зеленчуци, изпуснах ли го?

# 1 628
Има ли в Лидл безкофеиново кафе на зърна? Мъжът ми е гледал, но не е намерил, а е чел в някакъв форум, че има

# 1 629
За уреда май не са го предлагали скоро, другата седмица ще е във Франция в офертите, него поне го пускат и тук и може да има и при нас също:

# 1 630
  • София
Тета, специално за теб снимах, преди беше зелен сега е с оранжев етикет,пак тая цена.

# 1 631
На мен точно на маратонки и спортни не са ми удобни. Не се махат старите ми стелки, лепени са.
Има доста модели, на които се махат - на ММ и на моите се махат, някои с леко подръпване излизат. Гел-стелките са супер удобни, всичките ми спортни обувки са с такива и чувството е, че ходиш по облак. ММ не може без своите и ги слага на всяка обувка.

Аз имам едни адидаски....облак облак..меки и пружиниращи. С ОРИГИНАЛНАТА стелка. То всъщност нещо под нея е важното...ама са супер удобни и БЕЗ допълнителни гел стелки.

Иначе знам че има и махащи се стелки. Но има и НЕмахащи се. Факт.

Миленски, благодаря.  Явно вече това е новата му цена? Или е нещо като промо...какво значи оранжев етикет всъщност?

# 1 632
На мен ми се струва, че е постоянна цена, която рекламират така. Както при замразените картофи от 2.5 кг стои един такъв оранжев етикет, а те не излизат с някаква осезаема разлика в цената с малкия пакет. Обаче като гледам бутилките, почти съм 100% сигурна, че при нас това беше зехтина, който видях до този със светлата стъклена бутилка (смес с рафинирани масла).

# 1 633

Що ме караш да спамя сега? Гхи-то не е модерното на пречистеното масло на прабабата на майка ти. Имат една идея разлика.

# 1 634
Възможно е. Не споря.
Но е нещо ново. От последния месец /месец-два...
Защото от снимката която вчера качих се вижда че редовната цена е била друга. А линкът е от тази година.

Няма лошо де...нека падат цените ☺

Общи условия

Активация на акаунт