Лидл 140 - Здравей лято!

• 117 994
  • 2 088
  •   1
Отговори
# 1 695
Ако се потърси и с търсачката, ще излязат и над стоте мнения за чопъра, които тук сме дъвкали и предъвквали всеки път, когато излезе на хоризонта....този и стъкленият му събрат.

# 1 696
Аз този, който предстои да пуснат , го имам отдавна. Не го бях ползвала , защото взех комбинирания пасатор с чопър, но отскоро ползвам пак този. На мен ми върши идеална работа . Но аз не меля лед, месо за кайма и други подобни неща

# 1 697
Аз съм доволна от бакпулвера. Даже малко силен ми идва, кексът все иска да излезе от формата. Simple Smile И формата ми е от Лидл.
Долче, да си жива и здрава!🌹

Вчерашният пазар беше разочарование за мен. Не намерих XXL бишкотите и XXL прясна паста. За сметка на това имаше доста от нормалните опаковки.
Дамските бикини не ми допаднаха като материя, имаше доста при нас. Купих от детските. Дано са качествени (есента купих и са супер, преди това съм купувала, но още от първите пранета им се разнищваха ластиците на крачола).
Фортуна, бишкотите се намират от входа вляво. Изнесени са до водата заедно с други неща XXL

# 1 698
  • Перник
А, забравих да кажа за бакпулвера Simple Smile Доволна съм. Нали го продават в "комплекти" по... не помня колко пакетчета, с един такъв карам вече 2-3 години. И с изтекъл срок на годност, пак работи.

# 1 699
Така ми трябва шкаф за баня, като пускаха не купих, а сега ми е наложителен. Дано да пуснат скоро.
Чопър имам от сто години лидълски, мели чудесно, трябва да се действа импулсно и да има малко течност, че да стане кремообразно.

# 1 700
  • sofia
Аз сутринта в 8 бях на линия с аква обувките за деца, дано станат Simple Smile
Много е хубаво сутрин да се пазарува, в магазина имаше само двама господа с покупки от инструментите, беше заредено и подредено - Ст.гара

# 1 701
Това така наречено помодерному ГХИ още прабабата на майка ми си го е приготвяла в началото на века. Така, че е добре забравено старо, а не ново.

Що ме караш да спамя сега? Гхи-то не е модерното на пречистеното масло на прабабата на майка ти. Имат една идея разлика.

Дай я тая машина на времето, с която пътуваш и си видяла как го прави. Искам и аз.
Няма нужда от машина на времето, и сега ще ти кажа как да си направиш битото масло на мама – различно е, но си приличат на външен вид, защото е жълто като гхи-то. Разликата е, че гхито никога не се разваля, не гранясва, не мухлясва.
Оф! Много съжалявам за онази тупалка за акари. Дали има шанс да си я намеря по някакъв начин?

# 1 702
  • София
Това ползвам
.................
Да, това си е обикновено лимонтозу и върши много работа за много неща.

# 1 703
Идвам да похваля шунковите кренвирши на Пикок, супер вкусни и уж с поизчистен състав.
Скрит текст:

# 1 704
A къде стоят?? Два пъти ги търся и не ги намирам. Видях само една опаковка, подметната при съвсем различен продукт.

# 1 705
  • София
A къде стоят?? Два пъти ги търся и не ги намирам. Видях само една опаковка, подметната при съвсем различен продукт.
При нас са при Клийн лебълите, до салама.

# 1 706
И при нас.
Не съм вземала такива, но ги забелязах, докато издирвах клийн шпека, след разместването в магазина.

Последна редакция: чт, 25 юни 2020, 18:00 от fenyx

# 1 707
Ако не се лъжа видях шкаф за баня в Лидл Русе. Беше от разпродажбата. Не знам колко шкафове има, но си беше в огромна кутия.

# 1 708
Момичета, в Лидл дали се продават кълнове, соеви или др.?
не съм видяла...

как се проверяваше дали е читав зехтина? В хладилник ли се държеше?
Благодаря. Вчера ходих, надявах се че има поне консервирани, но не видях.
Иначе, изкупили сте, момичета, всички нормални гащи в синьо, само прашки и боксери видях. Нищо, друг път.
Уж пазарувах по списък, но пак забравих някои нещица. От комплектите за кърлежи нямаше нито един.

# 1 709
Защо всички търсят сините, да не съм пропуснала някоя нова мода? Аз на миналото зареждане взех от прасковената гама, затова сега исках сините, за цветово разнообразие. Иначе другите, които имам, са ми по-приятен цвят.

Общи условия

Активация на акаунт