Образователен Говорилник - пак bug - v.5

• 18 967
  • 756
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Да, официална скала няма.
моля те, оставИ ме да се излагам колкото си искам, нали не се излагаш ти! Моя си работа.

# 616
  • София
Аш, не ми се мисли за този интегрален изпит, но се надявам, че и 2х100 гроздова системно  ще трябва да свършат работа Joy

# 617
  • В офиса
И аз не знаех, че няма скали за преобразуване и ми се видя логично всяка година да искат да рапортуват минимален % двойки.

Аш, мисля си, без да се приемам като последна инстанция, защото все пак нито детето споделя толкова, нито аз питам толкова, че в СМГ това разслояване е по класове, т.е. има силни и слаби класове. Силните ги гонят, при слабите е по-лежерно и по-лесно се изкарват оценки. Всички казват и че е въпрос и на преподаватели, аз не знам, на мен всички, по чутото от ДО, много ми харесаха. Вече не знам кой за какво критикува, като се сетя колко негативни мнения четох за преподавателя им по химия, който е у-ни-ка-лен, както и за този по английски, който разбирам защо част от родителите не го разбират, но по моите критерии отново е изключително ерудиран.

# 618
  • София
Мерси, Тинки. Blue Heart

Ееее, Лейди - това вече е сериозна приказка! За форумно училище не зная, но за форумно бистро сериозно бих се замислила Nerd.

zvanche, успех на седмокласника!:cocktail:

Последна редакция: нд, 28 юни 2020, 19:43 от Аш

# 619
  • София
Аш, това е гениално Simple Smile В бистрото ще има богат набор от алкохол и малка библиотечка със сборници, каталози със школи, наредби на МОН, ДПП, учебни планове и статистики за балове за предходни години Joy И ще можеш да си ходиш и сам, защото може да срещнеш и друга майка, на която ѝ се обсъждат горните неща Joy За името само още се чудя.

# 620
  • София
За името само още се чудя.
НИНРИЧЕ-ФУЧ за СХН

Sunglasses

Абе, "Саханчето", за по-лесно Joy

# 621
  • софия
Името е ясно Simple Smile
Трещелник ООД
Бармана трябва да е с предварително калени здрави нерви и да не се обажда много, а да мълчи и да слуша! Все пак това е най-ценното качество на един барман, разбира се след нроткото сипване на “ още едно” поръчано без думи ...Т е трябва да е наясно с образователните тегоби....

Мисля че Нот е перфектен. Мълчи си, провеява разбиране и от време на време само мята някой лаф...

# 622
За пръв път чувам за силни и слаби класове в СМГ. Искаш да кажеш, че един и същ преподавател има различни изисквания към класовете?
В нашия набор класовете се делят на стари и нови. Доколкото разбрах, благодарение на ДО, 4-те класа от стари ученици си комуникират доста, обсъждаха си разни тестове... Не останах с впечатлението, че им дават различни контролни или да се коментира, че на някои им е било по-лесно.
На двата класа с нови ученици са дали почти пълен игнор, което не ми харесва, но те са големи и сами преценяват с кой да общуват.
Иначе има голямо значение кой учител ще се падне. Най-осезаема е разликата по ИТ/информатика където ги разделят на групи. Винаги едната група се чувства по-юркана от другата 🙂

# 623
  • София
И може да организираме събития с вход с гост Дидева. Ще има и срещи за смятане на балове и редене на желания с водещ Санака. Абе супер вървежно ще бъде. Вече ми се приходи Joy

# 624
Бистрото може да функционира като НПО. Тъкмо и финансиране по разни програми може да се осигури Simple Smile ... А като бармани, на ротационен принцип, може да се ангажират чиновници в МОН. Тъкмо, мълчейки да поемат добрите иновативни идеи, касаещи образователните реформи от симпатичната клиентела 😂

# 625
  • София
Ти за ДДС-то от 7 процента ли мечтаеш?

# 626
  • София
Бистрото може да функционира като НПО. Тъкмо и финансиране по разни програми може да се осигури Simple Smile ... А като бармани, на ротационен принцип, може да се ангажират чиновници в МОН. Тъкмо, мълчейки да поемат добрите иновативни идеи, касаещи образователните реформи от симпатичната клиентела 😂
Супер, тъкмо изнервените майки ще има кого да бият за разпускане на напрежението Joy

# 627
  • София
Ааа, да бе, на мен за да ми е спокойно трябва да стигат за навсякъде Joy Иначе ще трябва да гриза нокти, да се пропия пресмятайки балове и да питам в седмокласната Санака "Ама толкова точки ще ни стигнат ли за училище Х?" Joy
Що, бе, питай - ще ти кажа! Joy

Аш, тези прогнози сега не ги гледай - никаква работа няма да ти свършат, че както е тръгнало, докато изкласиш може и 2х200 да не те оправят. Laughing

Пфу, човек да не отиде на море! За малко ме нямаше и вече гимназия сте направили и позициите в бистрото сте разпределили. Scream

# 628
  • в страната на чудесата
Бистрото като затворен клуб ли ще функционира? С две препоръки за прием?

# 629
  • София
Бистрото като затворен клуб ли ще функционира? С две препоръки за прием?
А, не, няма да ограничаваме приходите в тези времена. Ще си има отделно VIP зона за членове. Там вече ще трябват препоръки Joy

Общи условия

Активация на акаунт